База данных: Кітаптар
Беті 1, Нәтижелерін: 1
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
36-9я7
К92
Күзембаев, Қ.
Азық-түлік тауарларын тану және сараптау [Мәтін] : оқулық. 1-том / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 224 б. - ISBN 978-601-310-881-0 : 5200т. 00т. тг.
ББК 36-9я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНІМДЕРІНІҢ ТАУАРТАНУЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдері -- химиялық құрамы -- өнім сапасы -- тауарлық сараптама -- дәнді дақылдар -- астық өнімдер -- жарма -- жарма сапасы -- ұн -- ұн өндірісі -- макарон өнімдері - -- нан өнімдері -- жемістер мен көкөністер -- дәмдік тауарлар -- крахмал -- қант -- бал -- кондитерлік өнімдер -- ТарМУ 60 жыл -- оқулық
Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.
Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (7)
К92
Күзембаев, Қ.
Азық-түлік тауарларын тану және сараптау [Мәтін] : оқулық. 1-том / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 224 б. - ISBN 978-601-310-881-0 : 5200т. 00т. тг.
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНІМДЕРІНІҢ ТАУАРТАНУЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдері -- химиялық құрамы -- өнім сапасы -- тауарлық сараптама -- дәнді дақылдар -- астық өнімдер -- жарма -- жарма сапасы -- ұн -- ұн өндірісі -- макарон өнімдері - -- нан өнімдері -- жемістер мен көкөністер -- дәмдік тауарлар -- крахмал -- қант -- бал -- кондитерлік өнімдер -- ТарМУ 60 жыл -- оқулық
Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.
Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (7)
Беті 1, Нәтижелерін: 1