Электрондық каталог


 

База данных: Тезистер

Беті 1, Нәтижелерін: 2

Отмеченные записи: 0

641.553
Б48

Берден, Асылкүл Шарапқызы.
    Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : техника және технолдогиялар академиялық дәрежедегі магистр атағын алу диссертациясы / ғылыми жетекші:т.ғ.к. Садыбаев Ә.Қ. - Тараз : [б. и.], 2011. - 70 б.

УДК

Рубрики: ТАҒАМ ТЕХНОЛОГИЯСЫ

Кл.слова (ненормированные):
тамақ -- тамақтану -- азық -түлік -- жармалар -- күріш -- ботқа -- жемістер -- тары жармасы -- маргарин -- зат алмасу -- кепкен тағамдар
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Берден, Асылкүл Шарапқызы. Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : техника және технолдогиялар академиялық дәрежедегі магистр атағын алу диссертациясы / ғылыми жетекші:т.ғ.к. Садыбаев Ә.Қ., 2011. - 70 б.

1.

Берден, Асылкүл Шарапқызы. Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : техника және технолдогиялар академиялық дәрежедегі магистр атағын алу диссертациясы / ғылыми жетекші:т.ғ.к. Садыбаев Ә.Қ., 2011. - 70 б.


641.553
Б48

Берден, Асылкүл Шарапқызы.
    Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : техника және технолдогиялар академиялық дәрежедегі магистр атағын алу диссертациясы / ғылыми жетекші:т.ғ.к. Садыбаев Ә.Қ. - Тараз : [б. и.], 2011. - 70 б.

УДК

Рубрики: ТАҒАМ ТЕХНОЛОГИЯСЫ

Кл.слова (ненормированные):
тамақ -- тамақтану -- азық -түлік -- жармалар -- күріш -- ботқа -- жемістер -- тары жармасы -- маргарин -- зат алмасу -- кепкен тағамдар
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

637.13:663.8(043)
Б 20

Байсбай, Д. Қ.
    Сүт шикізатынан дайындалған функционалды бағыттағы алкогольсіз сусын технологиясын жасау Мәтін : научное издание / Д. Қ. Байсбай. - [Б. м. : б. и.], 2020. - 90 б. - 00.00 тг.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАРЫ

Кл.слова (ненормированные):
сүт шикізаты -- алкогольсіз сусын -- итмұрын жемістері -- итмұрын сығындысы -- бидай үлпектері -- тағамдық қоспалар -- қышқылдылық -- килограмм -- биологиялық белсенді қоспалар -- тағам талшықтары -- диссертация
Экземпляры всего: 1
ДҚҮС (1)
Свободны: ДҚҮС (1)

Байсбай, Д.Қ. Сүт шикізатынан дайындалған функционалды бағыттағы алкогольсіз сусын технологиясын жасау Мәтін [Текст] : научное издание / Д. Қ. Байсбай, 2020. - 90 б.

Беті 1, Нәтижелерін: 2

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз