База данных: Тезистер
Беті 1, Нәтижелерін: 2
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
641.553
Б48
Берден, Асылкүл Шарапқызы.
Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : техника және технолдогиялар академиялық дәрежедегі магистр атағын алу диссертациясы / ғылыми жетекші:т.ғ.к. Садыбаев Ә.Қ. - Тараз : [б. и.], 2011. - 70 б.
Рубрики: ТАҒАМ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ -- тамақтану -- азық -түлік -- жармалар -- күріш -- ботқа -- жемістер -- тары жармасы -- маргарин -- зат алмасу -- кепкен тағамдар
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Б48
Берден, Асылкүл Шарапқызы.
Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : техника және технолдогиялар академиялық дәрежедегі магистр атағын алу диссертациясы / ғылыми жетекші:т.ғ.к. Садыбаев Ә.Қ. - Тараз : [б. и.], 2011. - 70 б.
УДК |
Рубрики: ТАҒАМ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ -- тамақтану -- азық -түлік -- жармалар -- күріш -- ботқа -- жемістер -- тары жармасы -- маргарин -- зат алмасу -- кепкен тағамдар
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
2.
Подробнее
637.13:663.8(043)
Б 20
Байсбай, Д. Қ.
Сүт шикізатынан дайындалған функционалды бағыттағы алкогольсіз сусын технологиясын жасау Мәтін : научное издание / Д. Қ. Байсбай. - [Б. м. : б. и.], 2020. - 90 б. - 00.00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
сүт шикізаты -- алкогольсіз сусын -- итмұрын жемістері -- итмұрын сығындысы -- бидай үлпектері -- тағамдық қоспалар -- қышқылдылық -- килограмм -- биологиялық белсенді қоспалар -- тағам талшықтары -- диссертация
Экземпляры всего: 1
ДҚҮС (1)
Свободны: ДҚҮС (1)
Б 20
Байсбай, Д. Қ.
Сүт шикізатынан дайындалған функционалды бағыттағы алкогольсіз сусын технологиясын жасау Мәтін : научное издание / Д. Қ. Байсбай. - [Б. м. : б. и.], 2020. - 90 б. - 00.00 тг.
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
сүт шикізаты -- алкогольсіз сусын -- итмұрын жемістері -- итмұрын сығындысы -- бидай үлпектері -- тағамдық қоспалар -- қышқылдылық -- килограмм -- биологиялық белсенді қоспалар -- тағам талшықтары -- диссертация
Экземпляры всего: 1
ДҚҮС (1)
Свободны: ДҚҮС (1)
Беті 1, Нәтижелерін: 2