Электрондық каталог


 

База данных: Электрондық кітапхана

Беті 1, Нәтижелерін: 2

Отмеченные записи: 0

36я7
Е86

Есіркеп, Г.
    Тағам өндірісінің технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Г Есіркеп. - Алматы : Бастау, 2018. - 216 б. - Б. ц.

ББК 36я7

Рубрики: ХИМИЯ ӨНЕРКӘСІБІ

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
өсімдік майлары -- ферментті препараттар -- сүт өнімдер технологиясы -- ет өнімдер технологиясы -- крахмал -- жұмыртқа өнімдері -- қант өндіру технологиясы -- кондитер өнімдері

Есіркеп, Г. Тағам өндірісінің технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы / Г Есіркеп, 2018. - 216 б.

36я73
С22

Сарлыбаева, Л. М.
    Азық - түлік өнімдерінің жалпы технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Л. М. Сарлыбаева, Б. М. Оспанова. - Павлодар : Кереку, 2012. - 96 б. - Б. ц.

ББК 36я73

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімі -- шырынды өсімдік шикізаты -- ферментті препараттар -- өсімдік майы -- тағамдық май -- ет өнімдері -- сүт өнімдері -- қантқызылша өндірісі -- крахмал өнімдері -- жұмыртқа өнімдері

Доп.точки доступа:
Оспанова, Б.М.

Сарлыбаева, Л.М. Азық - түлік өнімдерінің жалпы технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Л. М. Сарлыбаева, Б. М. Оспанова, 2012. - 96 б.

2.

Сарлыбаева, Л.М. Азық - түлік өнімдерінің жалпы технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Л. М. Сарлыбаева, Б. М. Оспанова, 2012. - 96 б.


36я73
С22

Сарлыбаева, Л. М.
    Азық - түлік өнімдерінің жалпы технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Л. М. Сарлыбаева, Б. М. Оспанова. - Павлодар : Кереку, 2012. - 96 б. - Б. ц.

ББК 36я73

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімі -- шырынды өсімдік шикізаты -- ферментті препараттар -- өсімдік майы -- тағамдық май -- ет өнімдері -- сүт өнімдері -- қантқызылша өндірісі -- крахмал өнімдері -- жұмыртқа өнімдері

Доп.точки доступа:
Оспанова, Б.М.

Беті 1, Нәтижелерін: 2

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз