Электрондық каталог


 

База данных: Кітаптар

Беті 1, Нәтижелерін: 1

Отмеченные записи: 0

48.1я7+36.92я7
К81

Крыгин, Е. А.
    Ет және ет өнімдеріне ветеринариялық-санитариялық сараптама : оқу құралы / Е. А. Крыгин. - Алматы : EDP HUB , 2024. - 120 б. : рис., табл. - ISBN 978-5-4497-2582-0 : 8533. 95 тг.

ББК 48.1я7+36.92я7

Рубрики: МЕДИЦИНА. МЕДИЦИНА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ЗООГИГИЕНА ЖӘНЕ ВЕТЕРИНАРЛЫҚ-САНИТАРИЯ


Кл.слова (ненормированные):
-- ветеринарлық-санитарлық сараптама -- ет түрін анықтау -- ет органолептикалық көрсеткіштер -- талдау жүргізу -- балғындықты зерттеу -- колориметриялық әдіс -- етті балғындыққа микроскопиялық зерттеу -- ветеринарлық тексеру -- шұжық өнімдерін зерттеу -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралында ет пен ет өнімдерін ветеринарлық-санитарлық сараптау әдістері сипатталған және осы тақырып бойынша практикалық материалды жақсы игеруге ықпал ететін қысқаша теориялық ақпарат берілген. Оқу құралы "Ветеринария" білім беру саласындағы жоғары білім беру студенттеріне арналған. Оқу құралында ұсынылған материалдарды тындауішылар біліктілікті арттыру үшін және ветеринарлық-санитарлық дәрігерлер мен сарапшылар қолдана алады.
Экземпляры всего: 2
2.1-№2 Ч/З (2)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (2)

Крыгин, Е. А. Ет және ет өнімдеріне ветеринариялық-санитариялық сараптама [Текст] : оқу құралы / Е. А. Крыгин, 2024. - 120 б.

1.

Крыгин, Е. А. Ет және ет өнімдеріне ветеринариялық-санитариялық сараптама [Текст] : оқу құралы / Е. А. Крыгин, 2024. - 120 б.


48.1я7+36.92я7
К81

Крыгин, Е. А.
    Ет және ет өнімдеріне ветеринариялық-санитариялық сараптама : оқу құралы / Е. А. Крыгин. - Алматы : EDP HUB , 2024. - 120 б. : рис., табл. - ISBN 978-5-4497-2582-0 : 8533. 95 тг.

ББК 48.1я7+36.92я7

Рубрики: МЕДИЦИНА. МЕДИЦИНА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ЗООГИГИЕНА ЖӘНЕ ВЕТЕРИНАРЛЫҚ-САНИТАРИЯ


Кл.слова (ненормированные):
-- ветеринарлық-санитарлық сараптама -- ет түрін анықтау -- ет органолептикалық көрсеткіштер -- талдау жүргізу -- балғындықты зерттеу -- колориметриялық әдіс -- етті балғындыққа микроскопиялық зерттеу -- ветеринарлық тексеру -- шұжық өнімдерін зерттеу -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралында ет пен ет өнімдерін ветеринарлық-санитарлық сараптау әдістері сипатталған және осы тақырып бойынша практикалық материалды жақсы игеруге ықпал ететін қысқаша теориялық ақпарат берілген. Оқу құралы "Ветеринария" білім беру саласындағы жоғары білім беру студенттеріне арналған. Оқу құралында ұсынылған материалдарды тындауішылар біліктілікті арттыру үшін және ветеринарлық-санитарлық дәрігерлер мен сарапшылар қолдана алады.
Экземпляры всего: 2
2.1-№2 Ч/З (2)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (2)

Беті 1, Нәтижелерін: 1

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз