База данных: Кітаптар
Беті 1, Нәтижелерін: 1
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
36.96я7
А52
Аманжолов, С. А.
Тағам өнімдерін консервілеу технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / С. А. Аманжолов. - Алматы : "Альманах", 2016. - 90 б. - ISBN 978-601-7869-58-8 : 1800т. 00т. тг.
ББК 36.96я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
КОНСЕРВІ ӨНДІРІСІ. ТАМАҚТЫҚ КОНСЕНТРАТТАР ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тағамдық шикізат -- тағам өнімдерін консервілеу -- консервілеудің биологиялық әдістері -- тағам өнімдерін стерильдеу -- тағам өнімдерін сусыздандыру -- тағам өнімдерін қақтау -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
А52
Аманжолов, С. А.
Тағам өнімдерін консервілеу технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / С. А. Аманжолов. - Алматы : "Альманах", 2016. - 90 б. - ISBN 978-601-7869-58-8 : 1800т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
КОНСЕРВІ ӨНДІРІСІ. ТАМАҚТЫҚ КОНСЕНТРАТТАР ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тағамдық шикізат -- тағам өнімдерін консервілеу -- консервілеудің биологиялық әдістері -- тағам өнімдерін стерильдеу -- тағам өнімдерін сусыздандыру -- тағам өнімдерін қақтау -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
Беті 1, Нәтижелерін: 1