Электрондық каталог


 

База данных: Электрондық кітапхана

Беті 1, Нәтижелерін: 8

Отмеченные записи: 0

36
Л45

Лесова, Ж. Т.
    Тағам және биотехнологиялық өндірістерінің микробиологиялық негіздері [Электрондық ресурс] : оқулық / Ж. Т. Лесова, Х. Х. Макажанова, С. А. Надирова. - Алматы : [б. и.], 2013. - 272 б. - Б. ц.

ББК 36

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
микроорганизмдер -- ферментті өндіру -- өндірістік санитария -- спирт -- арақ-ликер өндірісі -- сыра қайнату -- шарап өндірісі -- консерві -- кептірілген көкеністер -- банкілі консерві

Доп.точки доступа:
Макажанова, Х.Х.
Надирова, С.А.

Лесова, Ж.Т. Тағам және биотехнологиялық өндірістерінің микробиологиялық негіздері [Электрондық ресурс] : Оқулық / Ж. Т. Лесова, Х. Х. Макажанова, С. А. Надирова, 2013. - 272 б.

36.96
С94

Сыздықова, Л. С
    Консерві және тағамдық өнімдер технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Л.С Сыздықова. - Алматы : АТУ, 2015. - 150 б. - Б. ц.

ББК 36.96

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

   БИОТЕХНОЛОГИЯ


   Консервное производство


Кл.слова (ненормированные):
тағамдық заттар -- шикізаттар -- жеміс консервілері -- көкөніс көнсервілері -- өсімдік майлары -- ет консервілері

Сыздықова, Л.С Консерві және тағамдық өнімдер технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы / Л.С Сыздықова, 2015. - 150 б.

36.96я7
А 61

Аманжолов, С. А.
    Тағам өнімдерін консервілеу технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / С. А. Аманжолов. - Алматы : Альманах, 2016. - 90 б. - Б. ц.

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   КОНСЕРВІ ӨНДІРІСІ. ТАМАҚТЫҚ КОНСЕНТРАТТАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тағамдық шикізат -- тағам өнімдерін консервілеу -- консервілеудің биологиялық әдістері -- тағам өнімдерін стерильдеу -- тағам өнімдерін сусыздандыру -- тағам өнімдерін қақтау

Аманжолов, С.А. Тағам өнімдерін консервілеу технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы / С. А. Аманжолов, 2016. - 90 б.

36-9я 7
К 11

Күзембаев, Қ.
    Азық - түлік тауарларын тану және сараптау [Электрондық ресурс] : оқулық. / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева. - Алматы : ССК, 2018. - 260 б. - Б. ц.

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІП--ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімдері -- кілегей өнімдері -- сүт консервілері -- сүзбе -- қаймақ -- тағамдық майлар -- өсімдік майлар -- ет өнімдері -- ет классификациясы

Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.

Күзембаев, Қ. Азық - түлік тауарларын тану және сараптау [Электрондық ресурс] : Оқулық. / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева, 2018. - 260 б.

36.99я7
Б 20


    Балалар тамақтану өнімдерінің технологиясы [Электрондық ресурс] : оқулық / М.А.Алимарданова, Н.Е.Зарицкая, Г.К.Кузембаева, Б.Ш. Жетписбаева. - Алматы : Альманах, 2016. - 276 б. - Б. ц.

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақтану -- балалардың тамақтануы -- медико-биологиялық аспектілері -- бала ағзасы -- даму ерекшеліктері -- дәнді дақылдар -- жеміс-көкөніс дақылдары -- сүт өнімдері -- ет өнімдері -- технология -- консервіленген өнімдер технологиясы -- өнім сұрыптамасы

Балалар тамақтану өнімдерінің технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқулық / М.А.Алимарданова, Н.Е.Зарицкая, Г.К.Кузембаева, Б.Ш. Жетписбаева, 2016. - 276 б.

36.95я7
Д46

Диханбаева , Ф. Т.
    Сүт саласындағы өндірістерді жобалау [Электронный ресурс] : оқу құралы / Ф. Т. Диханбаева , М. К. Алимарданова, Р. Б. Мухтарханова. - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 214 с. : рис., табл. - Б. ц.

ББК 36.95я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   СҮТ ЖӘНЕ СҮТ ӨНІМДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
сүт -- сүт өнімдері -- сүт зауыттарының қуаттылығы -- сүтті қайта өңдеу -- сүтті өндіру -- технологиялық процестерді ұйымдастыру -- сумен жабдықтау -- технологиялық құрал-жабдықтардың компоновкасы -- өндірістік цехтардағы құрал-жабдықтардың компоновкасы -- сүт саласындағы кәсіпорындардың негізгі түрлері -- май өндіруші кәсіпорын -- ірімшік өндіруші кәсіпорындар -- сүт консерві комбинаттары -- өндірісті ұйымдастыру формалары -- сүт зауыттарының қуаттылығын анықтау -- диеталық сүтқышқылды өнімдер -- простокваша -- снежок сусыны -- қаймақ -- сүзбе -- балмұздақтың өнім есебі -- сүт қанты-шикізат -- қоюландырылған немесе құрғақ сарысу -- казеин -- сүт консервілерінің өнім есебі -- қант қосылған какао -- құрғақ сүт өндірісінің өнім есебі -- сүт өнімдерін таңдау -- оқу құралы -- В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі"
Аннотация: Оқу құралында сүт саласындағы өндіріс кәсіпорындарын жобалау кезеңдері мен түрлері, кәсіпорындарының негізгі түрлері мен типтері қарастырылған, сонымен қатар курстық және дипломдық жобалау бойынша мәліметтер баяндалған. Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша білім алушыларға оқу процесіне қолдануға арналған. л
Доп.точки доступа:
Алимарданова, М. К.
Мухтарханова, Р. Б.

Свободных экз. нет

Диханбаева , Ф. Т. Сүт саласындағы өндірістерді жобалау [Электронный ресурс] : оқу құралы / Ф. Т. Диханбаева , М. К. Алимарданова, Р. Б. Мухтарханова, 2021. - 214 с.

6.

Диханбаева , Ф. Т. Сүт саласындағы өндірістерді жобалау [Электронный ресурс] : оқу құралы / Ф. Т. Диханбаева , М. К. Алимарданова, Р. Б. Мухтарханова, 2021. - 214 с.


36.95я7
Д46

Диханбаева , Ф. Т.
    Сүт саласындағы өндірістерді жобалау [Электронный ресурс] : оқу құралы / Ф. Т. Диханбаева , М. К. Алимарданова, Р. Б. Мухтарханова. - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 214 с. : рис., табл. - Б. ц.

ББК 36.95я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   СҮТ ЖӘНЕ СҮТ ӨНІМДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
сүт -- сүт өнімдері -- сүт зауыттарының қуаттылығы -- сүтті қайта өңдеу -- сүтті өндіру -- технологиялық процестерді ұйымдастыру -- сумен жабдықтау -- технологиялық құрал-жабдықтардың компоновкасы -- өндірістік цехтардағы құрал-жабдықтардың компоновкасы -- сүт саласындағы кәсіпорындардың негізгі түрлері -- май өндіруші кәсіпорын -- ірімшік өндіруші кәсіпорындар -- сүт консерві комбинаттары -- өндірісті ұйымдастыру формалары -- сүт зауыттарының қуаттылығын анықтау -- диеталық сүтқышқылды өнімдер -- простокваша -- снежок сусыны -- қаймақ -- сүзбе -- балмұздақтың өнім есебі -- сүт қанты-шикізат -- қоюландырылған немесе құрғақ сарысу -- казеин -- сүт консервілерінің өнім есебі -- қант қосылған какао -- құрғақ сүт өндірісінің өнім есебі -- сүт өнімдерін таңдау -- оқу құралы -- В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі"
Аннотация: Оқу құралында сүт саласындағы өндіріс кәсіпорындарын жобалау кезеңдері мен түрлері, кәсіпорындарының негізгі түрлері мен типтері қарастырылған, сонымен қатар курстық және дипломдық жобалау бойынша мәліметтер баяндалған. Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша білім алушыларға оқу процесіне қолдануға арналған. л
Доп.точки доступа:
Алимарданова, М. К.
Мухтарханова, Р. Б.

Свободных экз. нет

36.92я7
А 14

Абжанова, Ш. А.
    Ет және ет өнімдерінің технологиясы [Электрондық ресурс] : оқулық / Ш. А. Абжанова, Л. К. Байболова, Н. Жүсіпова. - Алматы : Бастау, 2018. - 240 б. - Б. ц.

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

   ЕТ ЖӘНЕ ЕТ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ет өнімдері -- ет өімдерінің технологиясы -- ет өнімдерін өңдеу -- малды өңдеу -- тамақ өнімдерін консервілеу -- консервілер өндірісі технологиясы -- консервілерді сақтау

Доп.точки доступа:
Байболова, Л.К.
Жүсіпова, Н.

Абжанова, Ш.А. Ет және ет өнімдерінің технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқулық / Ш. А. Абжанова, Л. К. Байболова, Н. Жүсіпова, 2018. - 240 б.

36.92я7
А91

Аубакиров, Х. А.
    Ет және ет өнімдері технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Х. А. Аубакиров, М. Д. Кенжеходжаев, М. Ш. Гаражаев. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 125 б. - ISBN 978-601-7325-05-3 : Б. ц.

ББК 36.92я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ЕТ ЖӘНЕ ЕТ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУ


Кл.слова (ненормированные):
ет -- ет өнімдері -- жылқы еті -- құс еті -- консерві -- Балық пресервтері -- турама

Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Гаражаев, М.Ш.

Аубакиров, Х.А. Ет және ет өнімдері технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы / Х. А. Аубакиров, М. Д. Кенжеходжаев, М. Ш. Гаражаев, 2018. - 125 б.

8.

Аубакиров, Х.А. Ет және ет өнімдері технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы / Х. А. Аубакиров, М. Д. Кенжеходжаев, М. Ш. Гаражаев, 2018. - 125 б.


36.92я7
А91

Аубакиров, Х. А.
    Ет және ет өнімдері технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Х. А. Аубакиров, М. Д. Кенжеходжаев, М. Ш. Гаражаев. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 125 б. - ISBN 978-601-7325-05-3 : Б. ц.

ББК 36.92я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ЕТ ЖӘНЕ ЕТ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУ


Кл.слова (ненормированные):
ет -- ет өнімдері -- жылқы еті -- құс еті -- консерві -- Балық пресервтері -- турама

Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Гаражаев, М.Ш.

Беті 1, Нәтижелерін: 8

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз