База данных: Ретро кітаптар
Беті 1, Нәтижелерін: 2
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
30.604.5я7
А88
Асқарова, Ә. А.
Өсімдік өнімдерін алғашқы өңдеу, сақтау процесстері [Мәтін] = Процессы первичной обработки, хранения продуктов растениеводства : учебник / Ә. А. Асқарова. - Тараз : Тараз университеті, 2012. - 159 б. - ISBN 9965-37-114-8 : 350т. 00т. тг.
ББК 30.604.5я7
Рубрики: Техника және тұтас алғандағы техникалық ғылымдар
Өнеркәсіп мекемелері
Кл.слова (ненормированные):
өсімдік өнімдерін өңдеу және сақтау -- дәнді сақтау тәсілдері -- дәнтектес өнімдерді кептіру -- псевдоқопсыту негіздері -- первичная обработка -- сушка зернистых продуктов -- лабораторно-практическая работа -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 87
6.1-№8 оқу залы (64), 2.1-№2 оқу залы (23)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (64), 2.1-№2 оқу залы (23)
А88
Асқарова, Ә. А.
Өсімдік өнімдерін алғашқы өңдеу, сақтау процесстері [Мәтін] = Процессы первичной обработки, хранения продуктов растениеводства : учебник / Ә. А. Асқарова. - Тараз : Тараз университеті, 2012. - 159 б. - ISBN 9965-37-114-8 : 350т. 00т. тг.
Рубрики: Техника және тұтас алғандағы техникалық ғылымдар
Өнеркәсіп мекемелері
Кл.слова (ненормированные):
өсімдік өнімдерін өңдеу және сақтау -- дәнді сақтау тәсілдері -- дәнтектес өнімдерді кептіру -- псевдоқопсыту негіздері -- первичная обработка -- сушка зернистых продуктов -- лабораторно-практическая работа -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 87
6.1-№8 оқу залы (64), 2.1-№2 оқу залы (23)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (64), 2.1-№2 оқу залы (23)
2.
Подробнее
30.604.5
А88
Асқарова, Ә. А.
Өсімдік өнімдерін өңдеу және сақтау процесстері: зертханалық -тәжрибелік әдістеме [Электрондық ресурс] = Процессы первичной обработки, хранения продуктов растениеводства : оқу құралы / Ә. А. Асқарова, А. А. Асқарова. - Тараз : Тараз университеті, 2012. - 700 мв. - [Б.ц.] тг.
ББК 30.604.5
Рубрики: Техника. Техникалық ғылымдар
Өнеркәсіп мекемелері
Кл.слова (ненормированные):
өсімдік өнімдерін өңдеу -- өсімдік өнімдерін өңдеу және сақтау -- дәнді сақтау тәсілдері -- дәнтектес өнімдерді кептіру -- первичная обработка -- сушка зернистых продуктов -- лабораторно-практическая работа -- ПОҚ еңбектері
Доп.точки доступа:
Асқарова, А.А.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
А88
Асқарова, Ә. А.
Өсімдік өнімдерін өңдеу және сақтау процесстері: зертханалық -тәжрибелік әдістеме [Электрондық ресурс] = Процессы первичной обработки, хранения продуктов растениеводства : оқу құралы / Ә. А. Асқарова, А. А. Асқарова. - Тараз : Тараз университеті, 2012. - 700 мв. - [Б.ц.] тг.
Рубрики: Техника. Техникалық ғылымдар
Өнеркәсіп мекемелері
Кл.слова (ненормированные):
өсімдік өнімдерін өңдеу -- өсімдік өнімдерін өңдеу және сақтау -- дәнді сақтау тәсілдері -- дәнтектес өнімдерді кептіру -- первичная обработка -- сушка зернистых продуктов -- лабораторно-практическая работа -- ПОҚ еңбектері
Доп.точки доступа:
Асқарова, А.А.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
Беті 1, Нәтижелерін: 2