Электрондық каталог


 

База данных: Электрондық кітапхана

Беті 1, Нәтижелерін: 1

Отмеченные записи: 0

36.82я7
У73

Усембаева, Ж. К
    Жалпы тамақ өндірісінің технологиясы пәніне арналған зертханалық оқу құралы [Электрондық ресурс] / Ж.К Усембаева, Д.А Шаншарова, А.С Альменова. - Алматы : LEM, 2015. - 123 б. - Б. ц.

ББК 36.82я7

Рубрики: ТЕХНОЛОГИЯ

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
шикізат құрамы -- сахароза -- бидай анализі -- ұнның сапасы -- крахмал -- массалық үлес -- ақуыз

Доп.точки доступа:
Шаншарова, Д.А
Альменова, А.С

Усембаева, Ж.К Жалпы тамақ өндірісінің технологиясы пәніне арналған зертханалық оқу құралы [Электрондық ресурс] / Ж.К Усембаева, Д.А Шаншарова, А.С Альменова, 2015. - 123 б.

1.

Усембаева, Ж.К Жалпы тамақ өндірісінің технологиясы пәніне арналған зертханалық оқу құралы [Электрондық ресурс] / Ж.К Усембаева, Д.А Шаншарова, А.С Альменова, 2015. - 123 б.


36.82я7
У73

Усембаева, Ж. К
    Жалпы тамақ өндірісінің технологиясы пәніне арналған зертханалық оқу құралы [Электрондық ресурс] / Ж.К Усембаева, Д.А Шаншарова, А.С Альменова. - Алматы : LEM, 2015. - 123 б. - Б. ц.

ББК 36.82я7

Рубрики: ТЕХНОЛОГИЯ

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
шикізат құрамы -- сахароза -- бидай анализі -- ұнның сапасы -- крахмал -- массалық үлес -- ақуыз

Доп.точки доступа:
Шаншарова, Д.А
Альменова, А.С

Беті 1, Нәтижелерін: 1

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз