Электрондық каталог


 

База данных: Факультет материалдарының репозиторийі

Беті 1, Нәтижелерін: 1

Отмеченные записи: 0

633.11:637.146
С21

Сатбаева, А. Б.
    Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусын өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:д.PhD Боранкулова А.С. - Тараз : [б. и.], 2013. - 21 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімі -- табиғи сусын -- бифидобактерия -- сүт қышқылы -- эксперимент -- микробиологиялық көрсеткіш -- азық-түлік

Сатбаева, А.Б. Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусын өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : Техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:д.PhD Боранкулова А.С, 2013. - 21 б.

1.

Сатбаева, А.Б. Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусын өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : Техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:д.PhD Боранкулова А.С, 2013. - 21 б.


633.11:637.146
С21

Сатбаева, А. Б.
    Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусын өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:д.PhD Боранкулова А.С. - Тараз : [б. и.], 2013. - 21 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімі -- табиғи сусын -- бифидобактерия -- сүт қышқылы -- эксперимент -- микробиологиялық көрсеткіш -- азық-түлік

Беті 1, Нәтижелерін: 1

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз