База данных: Кітаптар
Беті 1, Нәтижелерін: 3
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
28.4я73
Г48
Глейзер, А. Н.
Микроағзалық биотехнология: қолданбалы микробиологияның негізгі қағидалары [Мәтін] : оқулық / Ауд. П.Г.Погосян. - Алматы : [б. и.], 2013. - 715 б. - ISBN 978-601-217-375-8 : 4203т. 00т. тг.
ББК 28.4я73
Рубрики: БИОЛОГИЯ
МИКРОБИОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
микроағзалар -- биомасса -- этанол -- геномика -- микробтар -- бактериялар -- транскриптика -- протеомика
Доп.точки доступа:
Никайдо, Х.
Экземпляры всего: 30
5.2-№6 оқу залы (25), 5.3-№7 оқу залы (3), 1-4 (2)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (25), 5.3-№7 оқу залы (3), 1-4 (2)
Г48
Глейзер, А. Н.
Микроағзалық биотехнология: қолданбалы микробиологияның негізгі қағидалары [Мәтін] : оқулық / Ауд. П.Г.Погосян. - Алматы : [б. и.], 2013. - 715 б. - ISBN 978-601-217-375-8 : 4203т. 00т. тг.
Рубрики: БИОЛОГИЯ
МИКРОБИОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
микроағзалар -- биомасса -- этанол -- геномика -- микробтар -- бактериялар -- транскриптика -- протеомика
Доп.точки доступа:
Никайдо, Х.
Экземпляры всего: 30
5.2-№6 оқу залы (25), 5.3-№7 оқу залы (3), 1-4 (2)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (25), 5.3-№7 оқу залы (3), 1-4 (2)
2.
Подробнее
51.1я73
М12
Мазов, А. Қ.
Жұқпалы аурулардың алдын алу шаралары [Мәтін] : (оқу-әдістемелік құрал) / А. Қ. Мазов. - Тараз : РББ, 2008. - 84 б. - [Б.ц.] тг.
ББК 51.1я73
Рубрики: МЕДИЦИНА
ҚАЗАҚСТАН ЭПИДЕМИОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
ПОҚ еңбектері -- жұқпалы ауру -- микробтар -- эпидемиология -- инфекция -- процесс -- денсаулық -- нашақорлық -- тамақтану -- залалсыздандыру -- Мазов А.
Аннотация: ГМ
Экземпляры всего: 5
5.2-№6 оқу залы (5)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (5)
М12
Мазов, А. Қ.
Жұқпалы аурулардың алдын алу шаралары [Мәтін] : (оқу-әдістемелік құрал) / А. Қ. Мазов. - Тараз : РББ, 2008. - 84 б. - [Б.ц.] тг.
Рубрики: МЕДИЦИНА
ҚАЗАҚСТАН ЭПИДЕМИОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
ПОҚ еңбектері -- жұқпалы ауру -- микробтар -- эпидемиология -- инфекция -- процесс -- денсаулық -- нашақорлық -- тамақтану -- залалсыздандыру -- Мазов А.
Аннотация: ГМ
Экземпляры всего: 5
5.2-№6 оқу залы (5)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (5)
3.
Подробнее
Тағамдық және санитариялық микробиология [Мәтін] : оқу құралы / Т.М.Жамансарин, Н.Б.Сарсембаева, Е.С.Ержігітов, А.Б.Абжалиева, М.Р.Турарбеков, И.К.Байдилдаева, Д.Т.Тоқтар . - Алматы : Альманахъ, 2021. - 91 б. - ISBN 978-601-7636-40-1 : 700.00 тг.
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
МИКРОБИОЛОГИЯ ЖӘНЕ ВИРУСОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
тағамдық микробиология -- санитариялық микробиология -- ұн өнімдерінің микрофлоралары -- микроағзалардың морфологиясын зерттеу -- ет өнімдерінің микрофлоралары -- шұжық -- тұзды еттің микрофлорасы -- нан дайындау технологиясы -- вирустар -- микробтар -- спортүзгіш анаэробтар -- путрификус таяқшасы -- ішек таяқшасы -- саңырауқұлақтар -- зең саңырауқұлақтар -- микрококкалар -- ашытқылар -- микробактериялар -- майлықышқыл бактериялар -- сіркеқышқылды бактериялар -- гомоферментативті сүтқышқылды бактериялавр -- сүтқышқылды стрептококки -- болгар таяқшасы -- плантарлы таяқша -- сүтқышқылды таяқша -- оқу құралы -- сый
Аннотация: Оқу құралы тағамдық және санитариялық микробиология пәнін оқытуға бағытталған. Оқу құралында пәннің теориялық жағдайы, практикалық процесс қамтылған. Зертханалық жұмыстар да толықтай жазылған.Оқу құралында микроағзалардың түрлі ортада өсуге байланысты ерекшеліктері, микрофлораның өндірістегі теңестіруінің маңыздылығының әдістері тағамдық шикізаттың микрофлораларын оқу мен тағамдық өнімдердің ферменттеуіндегі сұрақтар қарастырылады.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
Тағамдық және санитариялық микробиология [Мәтін] : оқу құралы / Т.М.Жамансарин, Н.Б.Сарсембаева, Е.С.Ержігітов, А.Б.Абжалиева, М.Р.Турарбеков, И.К.Байдилдаева, Д.Т.Тоқтар . - Алматы : Альманахъ, 2021. - 91 б. - ISBN 978-601-7636-40-1 : 700.00 тг.
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
МИКРОБИОЛОГИЯ ЖӘНЕ ВИРУСОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
тағамдық микробиология -- санитариялық микробиология -- ұн өнімдерінің микрофлоралары -- микроағзалардың морфологиясын зерттеу -- ет өнімдерінің микрофлоралары -- шұжық -- тұзды еттің микрофлорасы -- нан дайындау технологиясы -- вирустар -- микробтар -- спортүзгіш анаэробтар -- путрификус таяқшасы -- ішек таяқшасы -- саңырауқұлақтар -- зең саңырауқұлақтар -- микрококкалар -- ашытқылар -- микробактериялар -- майлықышқыл бактериялар -- сіркеқышқылды бактериялар -- гомоферментативті сүтқышқылды бактериялавр -- сүтқышқылды стрептококки -- болгар таяқшасы -- плантарлы таяқша -- сүтқышқылды таяқша -- оқу құралы -- сый
Аннотация: Оқу құралы тағамдық және санитариялық микробиология пәнін оқытуға бағытталған. Оқу құралында пәннің теориялық жағдайы, практикалық процесс қамтылған. Зертханалық жұмыстар да толықтай жазылған.Оқу құралында микроағзалардың түрлі ортада өсуге байланысты ерекшеліктері, микрофлораның өндірістегі теңестіруінің маңыздылығының әдістері тағамдық шикізаттың микрофлораларын оқу мен тағамдық өнімдердің ферменттеуіндегі сұрақтар қарастырылады.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
Беті 1, Нәтижелерін: 3