Электрондық каталог


 

База данных: Тезистер

Беті 1, Нәтижелерін: 2

Отмеченные записи: 0

664.6.014/019:664.66(043)
Д42

Дильдабаева, А. С.
    Ұнның газ түзу қабілетін ескере отырып қамыр дайындаудың технологиялық параметрлерін оптимизациялау [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: к.т.н., профессор Горбатовская Н.А. - Тараз : [б. и.], 2018. - 91 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
ұн -- нан өндірісі -- наубайхана -- шикізатты зерттеу -- нан пісіру технологиясы -- ашытқылар белсенділігі
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Дильдабаева, А.С. Ұнның газ түзу қабілетін ескере отырып қамыр дайындаудың технологиялық параметрлерін оптимизациялау [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: к.т.н., профессор Горбатовская Н.А., 2018. - 91 б.

1.

Дильдабаева, А.С. Ұнның газ түзу қабілетін ескере отырып қамыр дайындаудың технологиялық параметрлерін оптимизациялау [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: к.т.н., профессор Горбатовская Н.А., 2018. - 91 б.


664.6.014/019:664.66(043)
Д42

Дильдабаева, А. С.
    Ұнның газ түзу қабілетін ескере отырып қамыр дайындаудың технологиялық параметрлерін оптимизациялау [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: к.т.н., профессор Горбатовская Н.А. - Тараз : [б. и.], 2018. - 91 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
ұн -- нан өндірісі -- наубайхана -- шикізатты зерттеу -- нан пісіру технологиясы -- ашытқылар белсенділігі
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

664.6/7
Е64

Ералиева, Сауле Жаңабергенқызы.
    Қамыр дайындамаларының адгезиясын төмендету жолымен өңдеу процесін жетілдіру [Мәтін] : техн.ғ.к. дис. ... автореф.- 05.18.12: Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші: т.ғ.д-ры, проф. Еркебаев М.Ж. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2009. - 22 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   НАН ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
қамыр -- тамақ өндірістері -- аппараттары -- нан өнімдер ассортименті -- нан пісіру технологиясы -- ұн себу -- ерітінділер жағу -- ұсақ өнімдерді өндіру -- техн.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Ералиева, Сауле Жаңабергенқызы. Қамыр дайындамаларының адгезиясын төмендету жолымен өңдеу процесін жетілдіру [Мәтін] : Техн.ғ.к. дис. ... автореф.- 05.18.12: Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші: т.ғ.д-ры, проф. Еркебаев М.Ж., 2009. - 22 б.

2.

Ералиева, Сауле Жаңабергенқызы. Қамыр дайындамаларының адгезиясын төмендету жолымен өңдеу процесін жетілдіру [Мәтін] : Техн.ғ.к. дис. ... автореф.- 05.18.12: Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші: т.ғ.д-ры, проф. Еркебаев М.Ж., 2009. - 22 б.


664.6/7
Е64

Ералиева, Сауле Жаңабергенқызы.
    Қамыр дайындамаларының адгезиясын төмендету жолымен өңдеу процесін жетілдіру [Мәтін] : техн.ғ.к. дис. ... автореф.- 05.18.12: Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші: т.ғ.д-ры, проф. Еркебаев М.Ж. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2009. - 22 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   НАН ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
қамыр -- тамақ өндірістері -- аппараттары -- нан өнімдер ассортименті -- нан пісіру технологиясы -- ұн себу -- ерітінділер жағу -- ұсақ өнімдерді өндіру -- техн.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Беті 1, Нәтижелерін: 2

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз