База данных: Тезистер
Беті 1, Нәтижелерін: 1
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
006.642(043)
С85
Сулейменкулова, А. М.
НАССР принциптері негізінде тамақ өнімінің сапасын басқару жүйесін әзірлеу және енгізу [Мәтін] : 6М073200 - Стандарттау және сертификаттау: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі PhD, доцент м.а. А.Т.Оңлабекова. - Тараз : [б. и.], 2019. - 78 б.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
СТАНДАРТТАУ ЖӘНЕ СЕРТИФИКАТТАУ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімінің сапасы -- стандарттау -- магистрлік диссертация -- нан өндірісінің сапасы -- НАССР принциптері -- тамақ өндірісін басқару -- өндіріс жағдайын талдау -- шикізатты өндіріске дайындау -- технологиялық процесс
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
С85
Сулейменкулова, А. М.
НАССР принциптері негізінде тамақ өнімінің сапасын басқару жүйесін әзірлеу және енгізу [Мәтін] : 6М073200 - Стандарттау және сертификаттау: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі PhD, доцент м.а. А.Т.Оңлабекова. - Тараз : [б. и.], 2019. - 78 б.
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
СТАНДАРТТАУ ЖӘНЕ СЕРТИФИКАТТАУ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімінің сапасы -- стандарттау -- магистрлік диссертация -- нан өндірісінің сапасы -- НАССР принциптері -- тамақ өндірісін басқару -- өндіріс жағдайын талдау -- шикізатты өндіріске дайындау -- технологиялық процесс
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Беті 1, Нәтижелерін: 1