Электрондық каталог


 

База данных: Кітаптар

Беті 1, Нәтижелерін: 17

Отмеченные записи: 0

34.641я7
Ә55

Әлімбаев, Б. Ә.
    Металл конструкциялары [Мәтін] : оқу құралы / Б. Ә. Әлімбаев. - Тараз : Тараз университеті, 2016. - 255 б. - ISBN 9965-37-107-5 : 765т. 00т. тг.

УДК
ББК 34.641я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   МЕТЕЛДАРДЫ ПІСІРУ


Кл.слова (ненормированные):
металл -- металл конструкциялары -- құрылыс металл конструкцилары -- болат -- алюмин қорытпалары -- болат конструкциялар -- сортамент -- ұстындар -- фермалар -- гидротехникалық құрылыс -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 17
6.2-№9 оқу залы (4), 6.1-№8 оқу залы (12), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 6.2-№9 оқу залы (4), 6.1-№8 оқу залы (11), 2.1-№2 оқу залы (1)

Әлімбаев, Б.Ә. Металл конструкциялары [Мәтін] : оқу құралы / Б. Ә. Әлімбаев, 2016. - 255 б.

1.

Әлімбаев, Б.Ә. Металл конструкциялары [Мәтін] : оқу құралы / Б. Ә. Әлімбаев, 2016. - 255 б.


34.641я7
Ә55

Әлімбаев, Б. Ә.
    Металл конструкциялары [Мәтін] : оқу құралы / Б. Ә. Әлімбаев. - Тараз : Тараз университеті, 2016. - 255 б. - ISBN 9965-37-107-5 : 765т. 00т. тг.

УДК
ББК 34.641я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   МЕТЕЛДАРДЫ ПІСІРУ


Кл.слова (ненормированные):
металл -- металл конструкциялары -- құрылыс металл конструкцилары -- болат -- алюмин қорытпалары -- болат конструкциялар -- сортамент -- ұстындар -- фермалар -- гидротехникалық құрылыс -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 17
6.2-№9 оқу залы (4), 6.1-№8 оқу залы (12), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 6.2-№9 оқу залы (4), 6.1-№8 оқу залы (11), 2.1-№2 оқу залы (1)

36.83я7
Б20

Байысбаева, М. П.
    Нан өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / М. П. Байысбаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 354 б. - ISBN 978-601-327-419-5 : 6000т. 00т. тг.

УДК
ББК 36.83я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- нан өнімдері -- нан өнімдерінің технологиясы -- нан дайындау -- наубайхана -- шикізаттарды қабылдау -- сақтау -- бидай қамырын дайындау -- қара бидай -- қамырды бөлшектеп өңдеу -- нан пісіру -- нанды сақтау -- нан сапасы -- тағамдық құндылығы -- ТарМУ 60 жыл -- оқулық
Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (8)

Байысбаева, М.П. Нан өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық, 2018. - 354 б.

2.

Байысбаева, М.П. Нан өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық, 2018. - 354 б.


36.83я7
Б20

Байысбаева, М. П.
    Нан өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / М. П. Байысбаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 354 б. - ISBN 978-601-327-419-5 : 6000т. 00т. тг.

УДК
ББК 36.83я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- нан өнімдері -- нан өнімдерінің технологиясы -- нан дайындау -- наубайхана -- шикізаттарды қабылдау -- сақтау -- бидай қамырын дайындау -- қара бидай -- қамырды бөлшектеп өңдеу -- нан пісіру -- нанды сақтау -- нан сапасы -- тағамдық құндылығы -- ТарМУ 60 жыл -- оқулық
Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (8)

36.83я7:36.86я7
Ж92

Жылысбаева, Р.
    Наубайхана, макарон және кондитер өндірісі технологиясы мен жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы / Р. Жылысбаева, Ж. Орынбаева. - Астана : Фолиант, 2010. - 203 б. - ISBN 978-601-292-037-6 : 700т. 00т. тг.

ББК 36.83я7:36.86я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- тамақ өнеркәсібі -- наубайхана -- макарон -- кондитер өндірісі технологиясы -- тест жинағы -- оқу құралы
Доп.точки доступа:
Орынбаева, Ж.

Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Жылысбаева, Р. Наубайхана, макарон және кондитер өндірісі технологиясы мен жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы, 2010. - 203 б.

3.

Жылысбаева, Р. Наубайхана, макарон және кондитер өндірісі технологиясы мен жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы, 2010. - 203 б.


36.83я7:36.86я7
Ж92

Жылысбаева, Р.
    Наубайхана, макарон және кондитер өндірісі технологиясы мен жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы / Р. Жылысбаева, Ж. Орынбаева. - Астана : Фолиант, 2010. - 203 б. - ISBN 978-601-292-037-6 : 700т. 00т. тг.

ББК 36.83я7:36.86я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- тамақ өнеркәсібі -- наубайхана -- макарон -- кондитер өндірісі технологиясы -- тест жинағы -- оқу құралы
Доп.точки доступа:
Орынбаева, Ж.

Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

34.4я7
Қ59

Қойайдаров, Б. А.
    Машина жасау өндірістерінің технологиялық процесстері [Мәтін] : оқу құралы / Б. А. Қойайдаров, М. А. Бейсекова. - Тараз : Тараз университеті, 2019. - 156 б. - ISBN 978-9-965-37-228-5 : 880т. 00т. тг.

УДК
ББК 34.4я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   МЕТАЛДАР ТЕХНОЛОГИЯСЫ. МАШИНА ЖАСАУ. ПРИБОР ЖАСАУ


   ЖАЛПЫ МАШИНА ЖАСАУ. МАШИНА ТАНУ


Кл.слова (ненормированные):
машина жасау -- машина жасау өндірісі -- технология -- металл өндіру технологиясы -- металды қысыммен өңдеу -- металды құю технологиясы -- кесіп өңдеу -- металды пісіру -- ПОҚ еңбектері -- оқу құралы
Доп.точки доступа:
Бейсекова, М.А.

Экземпляры всего: 17
6.1-№8 оқу залы (7), 2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (7), 2.1-№2 оқу залы (10)

Қойайдаров, Б.А. Машина жасау өндірістерінің технологиялық процесстері [Мәтін] : оқу құралы / Б. А. Қойайдаров, М. А. Бейсекова, 2019. - 156 б.

4.

Қойайдаров, Б.А. Машина жасау өндірістерінің технологиялық процесстері [Мәтін] : оқу құралы / Б. А. Қойайдаров, М. А. Бейсекова, 2019. - 156 б.


34.4я7
Қ59

Қойайдаров, Б. А.
    Машина жасау өндірістерінің технологиялық процесстері [Мәтін] : оқу құралы / Б. А. Қойайдаров, М. А. Бейсекова. - Тараз : Тараз университеті, 2019. - 156 б. - ISBN 978-9-965-37-228-5 : 880т. 00т. тг.

УДК
ББК 34.4я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   МЕТАЛДАР ТЕХНОЛОГИЯСЫ. МАШИНА ЖАСАУ. ПРИБОР ЖАСАУ


   ЖАЛПЫ МАШИНА ЖАСАУ. МАШИНА ТАНУ


Кл.слова (ненормированные):
машина жасау -- машина жасау өндірісі -- технология -- металл өндіру технологиясы -- металды қысыммен өңдеу -- металды құю технологиясы -- кесіп өңдеу -- металды пісіру -- ПОҚ еңбектері -- оқу құралы
Доп.точки доступа:
Бейсекова, М.А.

Экземпляры всего: 17
6.1-№8 оқу залы (7), 2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (7), 2.1-№2 оқу залы (10)

36-1я7
Л45

Лесова, Ж. Т.
    Тағам және биотехнологиялық өндірістерінің микробиологиялық негіздері [Мәтін] : оқулық / Ж. Т. Лесова, Х. Х. Макажанова, С. А. Надирова. - Алматы : ЖШС BOOKPRINT, 2013. - 272 б. - ISBN 978-601-289-111-9 : 2428т. 00т. тг.

ББК 36-1я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тағам -- тағам биотехнологиясы -- микроорганизмдерді өнеркәсіпте қолдану -- микробиологиялық бақылау -- залалсыздандыру -- өндірістік санитария -- нан пісіру өндірісі -- нан ашытқысын өндіру -- кондитерлік өндіріс -- қант өндірісі -- спирт және арақ ликер өндірісі -- ет өндірісі -- консервіленген және кептірілген көкөністар өндірісі -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы -- оқулық
Доп.точки доступа:
Макажанова, Х.Х.
Надирова, С.А.

Экземпляры всего: 30
2.1-№2 оқу залы (30)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (26)

Лесова, Ж.Т. Тағам және биотехнологиялық өндірістерінің микробиологиялық негіздері [Мәтін] : Оқулық, 2013. - 272 б.

5.

Лесова, Ж.Т. Тағам және биотехнологиялық өндірістерінің микробиологиялық негіздері [Мәтін] : Оқулық, 2013. - 272 б.


36-1я7
Л45

Лесова, Ж. Т.
    Тағам және биотехнологиялық өндірістерінің микробиологиялық негіздері [Мәтін] : оқулық / Ж. Т. Лесова, Х. Х. Макажанова, С. А. Надирова. - Алматы : ЖШС BOOKPRINT, 2013. - 272 б. - ISBN 978-601-289-111-9 : 2428т. 00т. тг.

ББК 36-1я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тағам -- тағам биотехнологиясы -- микроорганизмдерді өнеркәсіпте қолдану -- микробиологиялық бақылау -- залалсыздандыру -- өндірістік санитария -- нан пісіру өндірісі -- нан ашытқысын өндіру -- кондитерлік өндіріс -- қант өндірісі -- спирт және арақ ликер өндірісі -- ет өндірісі -- консервіленген және кептірілген көкөністар өндірісі -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы -- оқулық
Доп.точки доступа:
Макажанова, Х.Х.
Надирова, С.А.

Экземпляры всего: 30
2.1-№2 оқу залы (30)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (26)

36.83я7
М89

Мынбаева, А. Б.
    Наубайхана өндірісінде бақылауды ұйымдастыру [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2019. - 64 б. - ISBN 978-9965-37-134-9 : 300т. 00т. тг.

ББК 36.83я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- нан өндірісі -- наубайхана өндірісі -- шикізат сапасы -- сапаны бақылау -- ұн сапасы -- зертханалық жұмыстар -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

Мынбаева, А.Б. Наубайхана өндірісінде бақылауды ұйымдастыру [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева, 2019. - 64 б.

6.

Мынбаева, А.Б. Наубайхана өндірісінде бақылауды ұйымдастыру [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева, 2019. - 64 б.


36.83я7
М89

Мынбаева, А. Б.
    Наубайхана өндірісінде бақылауды ұйымдастыру [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2019. - 64 б. - ISBN 978-9965-37-134-9 : 300т. 00т. тг.

ББК 36.83я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- нан өндірісі -- наубайхана өндірісі -- шикізат сапасы -- сапаны бақылау -- ұн сапасы -- зертханалық жұмыстар -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

34.6я7
Н90

Нысанбай, Ғ.
    Металдарды газбен пісіру және кесу [Электрондық ресурс] : учебное пособие / Ғ. Нысанбай. - Алматы : Қаз ҰТУ, 2011. - 147 б. : СD-R. - ISBN 978-601-228--271-9 : [Б.ц.] тг.

ББК 34.6я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   МАШИНА ЖАСАУ ЖӘНЕ МЕТАЛЛ ӨҢДЕУ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН ӨНДІРІСТЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
металл -- металдарды өңдеу -- металдарды газбен пісіру -- технология -- металлургиялық процестер -- металдар мен қорытпаларды пісіру -- алюминий -- мыс -- физикалық-химиялық негіздері -- оттегі-флюсті кесу -- электрондық оқу құралы
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Нысанбай, Ғ. Металдарды газбен пісіру және кесу [Электрондық ресурс], 2011. - 147 б.

7.

Нысанбай, Ғ. Металдарды газбен пісіру және кесу [Электрондық ресурс], 2011. - 147 б.


34.6я7
Н90

Нысанбай, Ғ.
    Металдарды газбен пісіру және кесу [Электрондық ресурс] : учебное пособие / Ғ. Нысанбай. - Алматы : Қаз ҰТУ, 2011. - 147 б. : СD-R. - ISBN 978-601-228--271-9 : [Б.ц.] тг.

ББК 34.6я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   МАШИНА ЖАСАУ ЖӘНЕ МЕТАЛЛ ӨҢДЕУ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН ӨНДІРІСТЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
металл -- металдарды өңдеу -- металдарды газбен пісіру -- технология -- металлургиялық процестер -- металдар мен қорытпаларды пісіру -- алюминий -- мыс -- физикалық-химиялық негіздері -- оттегі-флюсті кесу -- электрондық оқу құралы
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

39.33-08я7:34.641я7
Р16

Раимбаева, А. Т.
    Автокөлік детальдарының бұзылымдарын пісірумен қалпына келтіру процесстері [Электрондық ресурс] : электронды оқу құралы / А. Т. Раимбаева, С. А. Раимбаева. - Тараз : ЖАТО, 2019. - 459 МБ : СD. - [Б.ц.] тг.

ББК 39.33-08я7:34.641я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТРАНСПОРТ


   АВТОМОБИЛЬДЕРДІ ТЕХНИКАЛЫҚ ПАЙДАЛАНУ ЖӘНЕ ЖӨНДЕУ


Кл.слова (ненормированные):
автокөлік -- автокөлік детальдары -- детальдардың бұзылымын пісіру -- қалпына келтіру -- процестер -- пісіру жұмыстары -- детиальдарды қыздыру -- электронды оқу құралы -- ПОҚ еңбектері -- ЖАТО (ЦНИТ)
Доп.точки доступа:
Раимбаева, С.А.

Экземпляры всего: 5
6.1-№8 оқу залы (4), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (4), 2.1-№2 оқу залы (1)

Раимбаева, А.Т. Автокөлік детальдарының бұзылымдарын пісірумен қалпына келтіру процесстері [Электрондық ресурс] : электронды оқу құралы / А. Т. Раимбаева, С. А. Раимбаева, 2019. - 459 МБ

8.

Раимбаева, А.Т. Автокөлік детальдарының бұзылымдарын пісірумен қалпына келтіру процесстері [Электрондық ресурс] : электронды оқу құралы / А. Т. Раимбаева, С. А. Раимбаева, 2019. - 459 МБ


39.33-08я7:34.641я7
Р16

Раимбаева, А. Т.
    Автокөлік детальдарының бұзылымдарын пісірумен қалпына келтіру процесстері [Электрондық ресурс] : электронды оқу құралы / А. Т. Раимбаева, С. А. Раимбаева. - Тараз : ЖАТО, 2019. - 459 МБ : СD. - [Б.ц.] тг.

ББК 39.33-08я7:34.641я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТРАНСПОРТ


   АВТОМОБИЛЬДЕРДІ ТЕХНИКАЛЫҚ ПАЙДАЛАНУ ЖӘНЕ ЖӨНДЕУ


Кл.слова (ненормированные):
автокөлік -- автокөлік детальдары -- детальдардың бұзылымын пісіру -- қалпына келтіру -- процестер -- пісіру жұмыстары -- детиальдарды қыздыру -- электронды оқу құралы -- ПОҚ еңбектері -- ЖАТО (ЦНИТ)
Доп.точки доступа:
Раимбаева, С.А.

Экземпляры всего: 5
6.1-№8 оқу залы (4), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (4), 2.1-№2 оқу залы (1)

28.4я73
Б27

Батыргалиева, М.
    Микробиология (1219000 -Нан пісіру, макарон және кондитерлік өндірісі) [Мәтін] : оқу құралы / М. Батыргалиева. - Астана : Фолиант, 2016. - 96 б. - ISBN 978-601-302-449-3 : 1700т. 00т. тг.

ББК 28.4я73

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   БИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
микроағзалар -- микроскоп құрылысы -- микроскопиялау техникасы -- нан өнімдері -- наубайхана өндірісі -- нан аурулары -- оқу құралы
Экземпляры всего: 1
5.3-№7 оқу залы (1)
Свободны: 5.3-№7 оқу залы (1)

Батыргалиева, М. Микробиология (1219000 -Нан пісіру, макарон және кондитерлік өндірісі) [Мәтін] : Оқу құралы, 2016. - 96 б.

9.

Батыргалиева, М. Микробиология (1219000 -Нан пісіру, макарон және кондитерлік өндірісі) [Мәтін] : Оқу құралы, 2016. - 96 б.


28.4я73
Б27

Батыргалиева, М.
    Микробиология (1219000 -Нан пісіру, макарон және кондитерлік өндірісі) [Мәтін] : оқу құралы / М. Батыргалиева. - Астана : Фолиант, 2016. - 96 б. - ISBN 978-601-302-449-3 : 1700т. 00т. тг.

ББК 28.4я73

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   БИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
микроағзалар -- микроскоп құрылысы -- микроскопиялау техникасы -- нан өнімдері -- наубайхана өндірісі -- нан аурулары -- оқу құралы
Экземпляры всего: 1
5.3-№7 оқу залы (1)
Свободны: 5.3-№7 оқу залы (1)

36.83я7
У 52

Умирбекова, А. С
    Нан өндірісінің биотехнологиялық және микробиологиялық негіздері [Мәтін] : оқу құралы / А.С Умирбекова, А.Б Саршаева, А.А Киябаева. - Тараз : Тараз университеті, 2020. - 144 б. - 830т.00т. тг.

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
нан өндірісі -- ашытқы -- наубайхана өндірісі -- нан өнімдері -- минералды заттар -- спирттік ашу -- биостимуляторлар -- сұйық ашытқыларды дайындау -- наубайханалық ашытқылар -- қара бидай ашымалдары -- ПОҚ еңбектері
Аннотация: Оқу құралында ашытқы жасушаларының және сүтқышқылды бактерияларының метаболизімі, бактериялардың биохимиялық қасиеті, наубайханалық ашытқылардың химиялық құрамы, ерекшеліктері, түрлері, сонымен қатар ашымалдардың микрофлорасы мен биотехнологиялық қасиеттерінің бейімделуін реттеу қарастырылған.
Доп.точки доступа:
Саршаева, А.Б
Киябаева, А.А

Экземпляры всего: 25
2.1-№2 оқу залы (25)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (25)

Умирбекова, А.С Нан өндірісінің биотехнологиялық және микробиологиялық негіздері [Мәтін] : оқу құралы / А.С Умирбекова, А.Б Саршаева, А.А Киябаева, 2020. - 144 б

10.

Умирбекова, А.С Нан өндірісінің биотехнологиялық және микробиологиялық негіздері [Мәтін] : оқу құралы / А.С Умирбекова, А.Б Саршаева, А.А Киябаева, 2020. - 144 б


36.83я7
У 52

Умирбекова, А. С
    Нан өндірісінің биотехнологиялық және микробиологиялық негіздері [Мәтін] : оқу құралы / А.С Умирбекова, А.Б Саршаева, А.А Киябаева. - Тараз : Тараз университеті, 2020. - 144 б. - 830т.00т. тг.

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
нан өндірісі -- ашытқы -- наубайхана өндірісі -- нан өнімдері -- минералды заттар -- спирттік ашу -- биостимуляторлар -- сұйық ашытқыларды дайындау -- наубайханалық ашытқылар -- қара бидай ашымалдары -- ПОҚ еңбектері
Аннотация: Оқу құралында ашытқы жасушаларының және сүтқышқылды бактерияларының метаболизімі, бактериялардың биохимиялық қасиеті, наубайханалық ашытқылардың химиялық құрамы, ерекшеліктері, түрлері, сонымен қатар ашымалдардың микрофлорасы мен биотехнологиялық қасиеттерінің бейімделуін реттеу қарастырылған.
Доп.точки доступа:
Саршаева, А.Б
Киябаева, А.А

Экземпляры всего: 25
2.1-№2 оқу залы (25)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (25)

Беті 1, Нәтижелерін: 17

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз