База данных: Кітаптар
Беті 1, Нәтижелерін: 1
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
636.087.6(075)
О-58
Омарқожаұлы, Н.
Мал азығының құрамы, қоректілігі мен сапасы : оқу құралы / Н. Омарқожаұлы. - Алматы : Лантар Трейд, 2019. - 78 с. : табл. - ISBN 978-601-7975-90-6 : 2420. 00 тг.
ББК 45.45я7
Рубрики: АУЫЛ ЖӘНЕ МАЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ҒЫЛЫМДАРЫ
ЖАНУАРЛАРДАН АЛЫНАТЫН АЗЫҚ
Кл.слова (ненормированные):
мал азығы -- азық құрамы -- азық қоректілігі -- азық құнарлылығы -- азықтар сапасы -- көк азық сапасы -- ірі азық сапасы -- пішендеме сапасы -- сүрлем сапасы -- консервіленген азық сапасы -- дәнді азық сапасы -- күнжара сапасы -- жануар тектес азықтар сапасы -- құрамажем сапасы
Аннотация: Оқу құралында мал азығының қоректілігі мен сапасын бақылап бағалаудың жолдары мен әдістері келтірілген. Азық қоректілігінің көрсеткіштері мен кешенді бағалау жолдары талданған. Мал шаруашылығының жемшөп қорын нығайтып, сапасын арттырудың маңызы айтылған. Оқу құралы аграрлық жоғары оқу орындарының студенттері, магистранттары мен докторанттарына, сала мамандары мен шаруа қожалықтары иелеріне арналады. г
Экземпляры всего: 4
6.2-№9 ч/з (1), 6.1-№8 ч/з (3)
Свободны: 6.2-№9 ч/з (1), 6.1-№8 ч/з (3)
О-58
Омарқожаұлы, Н.
Мал азығының құрамы, қоректілігі мен сапасы : оқу құралы / Н. Омарқожаұлы. - Алматы : Лантар Трейд, 2019. - 78 с. : табл. - ISBN 978-601-7975-90-6 : 2420. 00 тг.
УДК |
Рубрики: АУЫЛ ЖӘНЕ МАЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ҒЫЛЫМДАРЫ
ЖАНУАРЛАРДАН АЛЫНАТЫН АЗЫҚ
Кл.слова (ненормированные):
мал азығы -- азық құрамы -- азық қоректілігі -- азық құнарлылығы -- азықтар сапасы -- көк азық сапасы -- ірі азық сапасы -- пішендеме сапасы -- сүрлем сапасы -- консервіленген азық сапасы -- дәнді азық сапасы -- күнжара сапасы -- жануар тектес азықтар сапасы -- құрамажем сапасы
Аннотация: Оқу құралында мал азығының қоректілігі мен сапасын бақылап бағалаудың жолдары мен әдістері келтірілген. Азық қоректілігінің көрсеткіштері мен кешенді бағалау жолдары талданған. Мал шаруашылығының жемшөп қорын нығайтып, сапасын арттырудың маңызы айтылған. Оқу құралы аграрлық жоғары оқу орындарының студенттері, магистранттары мен докторанттарына, сала мамандары мен шаруа қожалықтары иелеріне арналады. г
Экземпляры всего: 4
6.2-№9 ч/з (1), 6.1-№8 ч/з (3)
Свободны: 6.2-№9 ч/з (1), 6.1-№8 ч/з (3)
Беті 1, Нәтижелерін: 1