Электрондық каталог


 

База данных: Электрондық кітапхана

Беті 1, Нәтижелерін: 1

Отмеченные записи: 0

36-9я7
М 19

Маликтаева, П. М.
    Тамақ өнімдерінің сапасын физико - химиялық тұрғыдан талдау [Электрондық ресурс] : оқулық / П. М. Маликтаева. - Алматы : ЭВЕРО, 2014. - 184 б. - Б. ц.

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІП--АЗЫҚ - ТҮЛІК

Кл.слова (ненормированные):
нан өнімдері -- макарон өнімдері -- ет өнімдері -- сары май өнімдері -- жүзім өндеудің технологиясы -- сүт өнімдерінің сапасы -- шикізат түрлері -- шарап өнімдері -- сүтті алғашқы өндеу

Маликтаева, П.М. Тамақ өнімдерінің сапасын физико - химиялық тұрғыдан талдау [Электрондық ресурс] : Оқулық / П. М. Маликтаева, 2014. - 184 б.

Беті 1, Нәтижелерін: 1

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз