База данных: Электрондық кітапхана
Беті 1, Нәтижелерін: 1
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
36-9я7
М 19
Маликтаева, П. М.
Тамақ өнімдерінің сапасын физико - химиялық тұрғыдан талдау [Электрондық ресурс] : оқулық / П. М. Маликтаева. - Алматы : ЭВЕРО, 2014. - 184 б. - Б. ц.
Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІП--АЗЫҚ - ТҮЛІК
Кл.слова (ненормированные):
нан өнімдері -- макарон өнімдері -- ет өнімдері -- сары май өнімдері -- жүзім өндеудің технологиясы -- сүт өнімдерінің сапасы -- шикізат түрлері -- шарап өнімдері -- сүтті алғашқы өндеу
М 19
Маликтаева, П. М.
Тамақ өнімдерінің сапасын физико - химиялық тұрғыдан талдау [Электрондық ресурс] : оқулық / П. М. Маликтаева. - Алматы : ЭВЕРО, 2014. - 184 б. - Б. ц.
Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІП--АЗЫҚ - ТҮЛІК
Кл.слова (ненормированные):
нан өнімдері -- макарон өнімдері -- ет өнімдері -- сары май өнімдері -- жүзім өндеудің технологиясы -- сүт өнімдерінің сапасы -- шикізат түрлері -- шарап өнімдері -- сүтті алғашқы өндеу
Беті 1, Нәтижелерін: 1