База данных: Электрондық кітапхана
Беті 1, Нәтижелерін: 3
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
663.5
М17
Маликтаева, П. М.
Ұлттық сусын өнімдерінің сапасы талдау [Электрондық ресурс] : оқу құралы / П. М. Маликтаева. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 196 б. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА
БИОТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
ұлттық сусын -- өнім дайындау технологиясы -- сүт өңімдері -- өңім сапасы -- сүт қышкыл сусындар
М17
Маликтаева, П. М.
Ұлттық сусын өнімдерінің сапасы талдау [Электрондық ресурс] : оқу құралы / П. М. Маликтаева. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 196 б. - Б. ц.
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
БИОТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
ұлттық сусын -- өнім дайындау технологиясы -- сүт өңімдері -- өңім сапасы -- сүт қышкыл сусындар
2.
Подробнее
36.87я7
Б 18
Байгазиева, Г. И.
Спирт және спирттік өнімдер технологиясы [Электрондық ресурс] : оқулық / Г. И. Байгазиева. - Алматы : Эверо, 2017. - 164 б. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- спирт өндірісі -- шикізат -- дәнді дақылдар -- химиялық құрамы -- сақтау -- технология -- арақ -- ликер-арақ -- спирт ашытқысы -- дегустациялық анализ -- бақылау сұрақтары
Б 18
Байгазиева, Г. И.
Спирт және спирттік өнімдер технологиясы [Электрондық ресурс] : оқулық / Г. И. Байгазиева. - Алматы : Эверо, 2017. - 164 б. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- спирт өндірісі -- шикізат -- дәнді дақылдар -- химиялық құрамы -- сақтау -- технология -- арақ -- ликер-арақ -- спирт ашытқысы -- дегустациялық анализ -- бақылау сұрақтары
3.
Подробнее
36.87я7
У 83
Усукеева, А. Д.
Ашыту және шарап өндіру биотехнологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / А. Д. Усукеева. - Алматы : Нур-Принт, 2016. - 139 б. - Б. ц.
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ашыту өндірісі -- шарап жасау -- сыра өндірісі -- спирт өндірісі -- шарап жасау -- микробиологиялық әдістер -- технология -- шарап өндіру биотехнологиясы -- шараптың химиялық құрамы -- шарап классификация -- шарап дайындау процесі
У 83
Усукеева, А. Д.
Ашыту және шарап өндіру биотехнологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / А. Д. Усукеева. - Алматы : Нур-Принт, 2016. - 139 б. - Б. ц.
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ашыту өндірісі -- шарап жасау -- сыра өндірісі -- спирт өндірісі -- шарап жасау -- микробиологиялық әдістер -- технология -- шарап өндіру биотехнологиясы -- шараптың химиялық құрамы -- шарап классификация -- шарап дайындау процесі
Беті 1, Нәтижелерін: 3