Электрондық каталог


 

База данных: Электрондық кітапхана

Беті 1, Нәтижелерін: 3

Отмеченные записи: 0

663.5
М17

Маликтаева, П. М.
    Ұлттық сусын өнімдерінің сапасы талдау [Электрондық ресурс] : оқу құралы / П. М. Маликтаева. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 196 б. - Б. ц.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   БИОТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
ұлттық сусын -- өнім дайындау технологиясы -- сүт өңімдері -- өңім сапасы -- сүт қышкыл сусындар

Маликтаева, П.М. Ұлттық сусын өнімдерінің сапасы талдау [Электрондық ресурс] : Оқу құралы / П. М. Маликтаева, 2017. - 196 б.

1.

Маликтаева, П.М. Ұлттық сусын өнімдерінің сапасы талдау [Электрондық ресурс] : Оқу құралы / П. М. Маликтаева, 2017. - 196 б.


663.5
М17

Маликтаева, П. М.
    Ұлттық сусын өнімдерінің сапасы талдау [Электрондық ресурс] : оқу құралы / П. М. Маликтаева. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 196 б. - Б. ц.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   БИОТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
ұлттық сусын -- өнім дайындау технологиясы -- сүт өңімдері -- өңім сапасы -- сүт қышкыл сусындар

36.87я7
Б 18

Байгазиева, Г. И.
    Спирт және спирттік өнімдер технологиясы [Электрондық ресурс] : оқулық / Г. И. Байгазиева. - Алматы : Эверо, 2017. - 164 б. - Б. ц.

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- спирт өндірісі -- шикізат -- дәнді дақылдар -- химиялық құрамы -- сақтау -- технология -- арақ -- ликер-арақ -- спирт ашытқысы -- дегустациялық анализ -- бақылау сұрақтары

Байгазиева, Г.И. Спирт және спирттік өнімдер технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқулық / Г. И. Байгазиева, 2017. - 164 б.

36.87я7
У 83

Усукеева, А. Д.
    Ашыту және шарап өндіру биотехнологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / А. Д. Усукеева. - Алматы : Нур-Принт, 2016. - 139 б. - Б. ц.

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ашыту өндірісі -- шарап жасау -- сыра өндірісі -- спирт өндірісі -- шарап жасау -- микробиологиялық әдістер -- технология -- шарап өндіру биотехнологиясы -- шараптың химиялық құрамы -- шарап классификация -- шарап дайындау процесі

Усукеева, А.Д. Ашыту және шарап өндіру биотехнологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы / А. Д. Усукеева, 2016. - 139 б.

Беті 1, Нәтижелерін: 3

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз