Электрондық каталог


 

База данных: Тезистер

Беті 1, Нәтижелерін: 11

Отмеченные записи: 0

637.146.23
А90

Асқарбаев, Н. Қ.
    Сүтқышқылды ұлттық сусын өндіруге арналған көп компонентті дән шикізатын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Д.Кенжеходжаев. - Тараз : [б. и.], 2013. - 62 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
технологиялық желілер -- дән қоспасы -- азық-түлік -- сапалық көрсеткіш -- қышқыл сүт -- су -- қымыз -- шұбат -- боза -- минерал қоспа -- жарма
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Асқарбаев, Н.Қ. Сүтқышқылды ұлттық сусын өндіруге арналған көп компонентті дән шикізатын жасау [Мәтін] : Техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Д.Кенжеходжаев, 2013. - 62 б.

1.

Асқарбаев, Н.Қ. Сүтқышқылды ұлттық сусын өндіруге арналған көп компонентті дән шикізатын жасау [Мәтін] : Техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Д.Кенжеходжаев, 2013. - 62 б.


637.146.23
А90

Асқарбаев, Н. Қ.
    Сүтқышқылды ұлттық сусын өндіруге арналған көп компонентті дән шикізатын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Д.Кенжеходжаев. - Тараз : [б. и.], 2013. - 62 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
технологиялық желілер -- дән қоспасы -- азық-түлік -- сапалық көрсеткіш -- қышқыл сүт -- су -- қымыз -- шұбат -- боза -- минерал қоспа -- жарма
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

637.146.23
А90

Асқарбаев.Н.
    Сүтқышқылды ұлттық сусын өндіруге арналған көп компонентті дән шикізатын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымының маакгистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: т.ғ.к., доцент Кенжеходжаев М.Д. - Тараз : [б. и.], 2013. - 17 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИЧЕСКИЕ НАУКИ

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
жарма өнімі -- бидай -- жүгері -- арпа -- сүт -- сусын -- минералды заттар -- витамин -- ұлттық өнім
Экземпляры всего: 2
Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)

Асқарбаев.Н. Сүтқышқылды ұлттық сусын өндіруге арналған көп компонентті дән шикізатын жасау [Мәтін] : Техника және технология ғылымының маакгистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: т.ғ.к., доцент Кенжеходжаев М.Д, 2013. - 17 б.

2.

Асқарбаев.Н. Сүтқышқылды ұлттық сусын өндіруге арналған көп компонентті дән шикізатын жасау [Мәтін] : Техника және технология ғылымының маакгистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: т.ғ.к., доцент Кенжеходжаев М.Д, 2013. - 17 б.


637.146.23
А90

Асқарбаев.Н.
    Сүтқышқылды ұлттық сусын өндіруге арналған көп компонентті дән шикізатын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымының маакгистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: т.ғ.к., доцент Кенжеходжаев М.Д. - Тараз : [б. и.], 2013. - 17 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИЧЕСКИЕ НАУКИ

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
жарма өнімі -- бидай -- жүгері -- арпа -- сүт -- сусын -- минералды заттар -- витамин -- ұлттық өнім
Экземпляры всего: 2
Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)

637.146.4(043)
Б41

Белгібаева, А. Д.
    Сүт сарысуы негізінде дәнді сусын алу [Мәтін] : 6М072700 -Азық-түлік өнімдерінің технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к., А.Б.Мынбаева. - Тараз : [б. и.], 2019. - 68 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   СҮТ ЖӘНЕ СҮТ ӨНІМДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
сүт сарысуы -- дәнді сусын -- магистрлік диссертация -- тамақ өнімдері -- сүтқышқылды өнімдер -- микробиологиялық көрсеткіш -- дәрумендер -- минералды заттар -- тағамдық құндылық -- энергетикалық құндылық
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Белгібаева, А.Д. Сүт сарысуы негізінде дәнді сусын алу [Мәтін] : 6М072700 -Азық-түлік өнімдерінің технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к., А.Б.Мынбаева, 2019. - 68 б.

3.

Белгібаева, А.Д. Сүт сарысуы негізінде дәнді сусын алу [Мәтін] : 6М072700 -Азық-түлік өнімдерінің технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к., А.Б.Мынбаева, 2019. - 68 б.


637.146.4(043)
Б41

Белгібаева, А. Д.
    Сүт сарысуы негізінде дәнді сусын алу [Мәтін] : 6М072700 -Азық-түлік өнімдерінің технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к., А.Б.Мынбаева. - Тараз : [б. и.], 2019. - 68 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   СҮТ ЖӘНЕ СҮТ ӨНІМДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
сүт сарысуы -- дәнді сусын -- магистрлік диссертация -- тамақ өнімдері -- сүтқышқылды өнімдер -- микробиологиялық көрсеткіш -- дәрумендер -- минералды заттар -- тағамдық құндылық -- энергетикалық құндылық
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

664.762:641/642
К59

Койшыбаева, А. Т.
    Ұлттық тағамға жылдам даярланатын жармалардың технологиясын жасау [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Мыңбаева,А.Б. - Тараз : [б. и.], 2014. - 70 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
шикізат -- фабрикат -- эксперимент -- жарма -- ұлттық сусын -- энергетикалық құндылық -- дәрумен
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Койшыбаева, А.Т. Ұлттық тағамға жылдам даярланатын жармалардың технологиясын жасау [Мәтін] : Техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Мыңбаева,А.Б., 2014. - 70 б.

4.

Койшыбаева, А.Т. Ұлттық тағамға жылдам даярланатын жармалардың технологиясын жасау [Мәтін] : Техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Мыңбаева,А.Б., 2014. - 70 б.


664.762:641/642
К59

Койшыбаева, А. Т.
    Ұлттық тағамға жылдам даярланатын жармалардың технологиясын жасау [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Мыңбаева,А.Б. - Тараз : [б. и.], 2014. - 70 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
шикізат -- фабрикат -- эксперимент -- жарма -- ұлттық сусын -- энергетикалық құндылық -- дәрумен
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

633.11:637.146
С21

Сатбаева, А. Б.
    Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусн өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: д.PhD А.С. Боранкулова. - Тараз : [б. и.], 2013. - 73 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТЕХНОЛОГИЯ


   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
сусын -- сүт қышқылы -- бидай үлпек -- технологиялық параметр -- биологиялық құндылық -- шикізат -- сүт өнімі -- көмірсулар -- майлр -- дәрумендер -- биоөнім -- ақуыздар
Свободных экз. нет

Сатбаева, А.Б. Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусн өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : Техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: д.PhD А.С. Боранкулова, 2013. - 73 б.

5.

Сатбаева, А.Б. Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусн өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : Техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: д.PhD А.С. Боранкулова, 2013. - 73 б.


633.11:637.146
С21

Сатбаева, А. Б.
    Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусн өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: д.PhD А.С. Боранкулова. - Тараз : [б. и.], 2013. - 73 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТЕХНОЛОГИЯ


   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
сусын -- сүт қышқылы -- бидай үлпек -- технологиялық параметр -- биологиялық құндылық -- шикізат -- сүт өнімі -- көмірсулар -- майлр -- дәрумендер -- биоөнім -- ақуыздар
Свободных экз. нет

633.11:637.146
С21

Сатбаева, А. Б.
    Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусын өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:д.PhD Боранкулова А.С. - Тараз : [б. и.], 2013. - 21 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімі -- табиғи сусын -- бифидобактерия -- сүт қышқылы -- эксперимент -- микробиологиялық көрсеткіш -- азық-түлік
Свободных экз. нет

Сатбаева, А.Б. Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусын өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : Техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:д.PhD Боранкулова А.С, 2013. - 21 б.

6.

Сатбаева, А.Б. Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусын өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : Техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:д.PhD Боранкулова А.С, 2013. - 21 б.


633.11:637.146
С21

Сатбаева, А. Б.
    Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусын өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:д.PhD Боранкулова А.С. - Тараз : [б. и.], 2013. - 21 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімі -- табиғи сусын -- бифидобактерия -- сүт қышқылы -- эксперимент -- микробиологиялық көрсеткіш -- азық-түлік
Свободных экз. нет

637.146
Т21

Таракбаева, Раушан Ерболатовна.
    Түйе сүті негізінде өсімдік қоспаларымен байытылған сүт қышқылды өнімдер технологиясы [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі, техн. ғ. д-ры, проф. У.Ч.Чоманов, техн. ғ. канд., доц. Ф.Т. Диханбаева. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 21 б.: Библиогр.: б.16-17. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЕТ, СҮТ, БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІҢІҢ ЖӘНЕ ТОҢАЗЫТУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
техникаэ -- сүт өнімдеріңің технологиясы -- ет өнімдерінің технологиясы -- тоңазыту өндірісінің технологиясы -- түйе сүті -- сусындар -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет

Таракбаева, Раушан Ерболатовна. Түйе сүті негізінде өсімдік қоспаларымен байытылған сүт қышқылды өнімдер технологиясы [Мәтін] : Техн. ғ. канд. дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі, техн. ғ. д-ры, проф. У.Ч.Чоманов, техн. ғ. канд., доц. Ф.Т. Диханбаева, 2010. - 21 б.: Библиогр.: б.16-17

7.

Таракбаева, Раушан Ерболатовна. Түйе сүті негізінде өсімдік қоспаларымен байытылған сүт қышқылды өнімдер технологиясы [Мәтін] : Техн. ғ. канд. дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі, техн. ғ. д-ры, проф. У.Ч.Чоманов, техн. ғ. канд., доц. Ф.Т. Диханбаева, 2010. - 21 б.: Библиогр.: б.16-17


637.146
Т21

Таракбаева, Раушан Ерболатовна.
    Түйе сүті негізінде өсімдік қоспаларымен байытылған сүт қышқылды өнімдер технологиясы [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі, техн. ғ. д-ры, проф. У.Ч.Чоманов, техн. ғ. канд., доц. Ф.Т. Диханбаева. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 21 б.: Библиогр.: б.16-17. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЕТ, СҮТ, БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІҢІҢ ЖӘНЕ ТОҢАЗЫТУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
техникаэ -- сүт өнімдеріңің технологиясы -- ет өнімдерінің технологиясы -- тоңазыту өндірісінің технологиясы -- түйе сүті -- сусындар -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет


Қасымова, Р. С.
    Бифидобактериялар енгізілген сарысу мен дәнді өнімдер негізіндегі сүтқышқылды сусынның технологиясын жасау [Мәтін] : технология және технология магистрі академиялық дәрежесін алу үшін магистрлік диссертациясы / Ғылыми жетекшісі: доктор PhD Боранкулова А.С. - Тараз : [б. и.], 2015. - 86 б. - )

Рубрики: ТЕХНИКА

   АЗЫҚ ТҮЛІК ТАҒАМДАРЫ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімдері -- бифидобактериялар -- сарысу -- дәнді өнімдер -- сүт қышқылды сусын -- бидай үлпектері -- технологиялық нобай -- ашымал -- бидай жармасы -- бидай -- магистрлік диссертация
Свободных экз. нет

Қасымова, Р.С. Бифидобактериялар енгізілген сарысу мен дәнді өнімдер негізіндегі сүтқышқылды сусынның технологиясын жасау [Мәтін] : Технология және технология магистрі академиялық дәрежесін алу үшін магистрлік диссертациясы / Ғылыми жетекшісі: доктор PhD Боранкулова А.С., 2015. - 86 б.

8.

Қасымова, Р.С. Бифидобактериялар енгізілген сарысу мен дәнді өнімдер негізіндегі сүтқышқылды сусынның технологиясын жасау [Мәтін] : Технология және технология магистрі академиялық дәрежесін алу үшін магистрлік диссертациясы / Ғылыми жетекшісі: доктор PhD Боранкулова А.С., 2015. - 86 б.



Қасымова, Р. С.
    Бифидобактериялар енгізілген сарысу мен дәнді өнімдер негізіндегі сүтқышқылды сусынның технологиясын жасау [Мәтін] : технология және технология магистрі академиялық дәрежесін алу үшін магистрлік диссертациясы / Ғылыми жетекшісі: доктор PhD Боранкулова А.С. - Тараз : [б. и.], 2015. - 86 б. - )

Рубрики: ТЕХНИКА

   АЗЫҚ ТҮЛІК ТАҒАМДАРЫ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімдері -- бифидобактериялар -- сарысу -- дәнді өнімдер -- сүт қышқылды сусын -- бидай үлпектері -- технологиялық нобай -- ашымал -- бидай жармасы -- бидай -- магистрлік диссертация
Свободных экз. нет

637.146.32 (043)
Т53

Токтыбаева, А. Р.
    "Боза" ұлттық сусынының технологиясын жасау [Мәтін] : азық-түлік тағамдары технологиясы бойынша (салалар бойынша) техника ғылымдарының академиялық магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к., доцент Мынбаева А.Б. - Тараз : [б. и.], 2015. - 99 б.+11 қосымша. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
қазақтың ұлттық тағамдары -- сусындар -- "Боза" сусыны -- үлпектерді өндіру -- тағамдық құндылық -- микробиологиялық көрсеткіш -- органолептика -- жоғары компонент -- боза -- магистрлік диссертация
Свободных экз. нет

Токтыбаева, А.Р. "Боза" ұлттық сусынының технологиясын жасау [Мәтін] : Азық-түлік тағамдары технологиясы бойынша (салалар бойынша) техника ғылымдарының академиялық магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к., доцент Мынбаева А.Б., 2015. - 99 б.+11 қосымша

9.

Токтыбаева, А.Р. "Боза" ұлттық сусынының технологиясын жасау [Мәтін] : Азық-түлік тағамдары технологиясы бойынша (салалар бойынша) техника ғылымдарының академиялық магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к., доцент Мынбаева А.Б., 2015. - 99 б.+11 қосымша


637.146.32 (043)
Т53

Токтыбаева, А. Р.
    "Боза" ұлттық сусынының технологиясын жасау [Мәтін] : азық-түлік тағамдары технологиясы бойынша (салалар бойынша) техника ғылымдарының академиялық магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к., доцент Мынбаева А.Б. - Тараз : [б. и.], 2015. - 99 б.+11 қосымша. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
қазақтың ұлттық тағамдары -- сусындар -- "Боза" сусыны -- үлпектерді өндіру -- тағамдық құндылық -- микробиологиялық көрсеткіш -- органолептика -- жоғары компонент -- боза -- магистрлік диссертация
Свободных экз. нет

637.146.3(043)
А 14

Абдыразаққызы, К.
    "Боза" ұлттық сусынын өндіретін технологиялық процесті жетілдіру Мәтін : научное издание / К. Абдыразаққызы. - [Б. м. : б. и.], 2020. - 63 б. - 00.00 тг.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАРЫ

Кл.слова (ненормированные):
ұлттық сусын -- қышқыл сүт өнімдері -- спирттік ашыту -- сүтқышқылды ашыту -- боза -- энергетикалық бағалылық -- дәрумендер -- азықтық бағалылық -- калория -- тамақ рациондары -- құрғақ заттар -- микограмм -- энергетикалық құндылық -- диссертация
Экземпляры всего: 1
ДҚҮС (1)
Свободны: ДҚҮС (1)

Абдыразаққызы, К. "Боза" ұлттық сусынын өндіретін технологиялық процесті жетілдіру Мәтін [Текст] : научное издание / К. Абдыразаққызы, 2020. - 63 б.

Беті 1, Нәтижелерін: 11

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз