Электрондық каталог


 

База данных: Кітаптар

Беті 1, Нәтижелерін: 2

Отмеченные записи: 0

24.1я73
Е96

Ешова, Ж.
    Химиялық технологияның негізгі процестері мен аппараттары пәні бойынша зертханалық жұмыстардың әдістемелік нұсқаулары [Мәтін] : учебное пособие / Ж. Ешова. - Алматы : Қазақ университеті, 2011. - 42 б. - ISBN 978-601-247-287-5 : 1098т. 00т. тг.

ББК 24.1я73

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   ХИМИЯ


Кл.слова (ненормированные):
ауырлық күші -- сүзу процесі -- сүзу жылдамдығы -- қысым айырымы -- рефрактометрия
Экземпляры всего: 4
5.2-№6 оқу залы (1), 5.3-№7 оқу залы (3)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (1), 5.3-№7 оқу залы (3)

Ешова, Ж. Химиялық технологияның негізгі процестері мен аппараттары пәні бойынша зертханалық жұмыстардың әдістемелік нұсқаулары [Мәтін], 2011. - 42 б.

1.

Ешова, Ж. Химиялық технологияның негізгі процестері мен аппараттары пәні бойынша зертханалық жұмыстардың әдістемелік нұсқаулары [Мәтін], 2011. - 42 б.


24.1я73
Е96

Ешова, Ж.
    Химиялық технологияның негізгі процестері мен аппараттары пәні бойынша зертханалық жұмыстардың әдістемелік нұсқаулары [Мәтін] : учебное пособие / Ж. Ешова. - Алматы : Қазақ университеті, 2011. - 42 б. - ISBN 978-601-247-287-5 : 1098т. 00т. тг.

ББК 24.1я73

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   ХИМИЯ


Кл.слова (ненормированные):
ауырлық күші -- сүзу процесі -- сүзу жылдамдығы -- қысым айырымы -- рефрактометрия
Экземпляры всего: 4
5.2-№6 оқу залы (1), 5.3-№7 оқу залы (3)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (1), 5.3-№7 оқу залы (3)

36.81я7
К92

Күзембаев, Қ.
    Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары : оқу құралы / Қ. Күзембаев. - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 269 с. : рис. - ISBN 978-601-7659-86-8 : 8140. 00 тг.

ББК 36.81я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісінің процестері -- тамақ өндірісіндегі шикізаттың қасиеттері -- гидромеханикалық процестер -- сүзу процесі -- центрифугалау -- механикалық араластырғыштар -- баромембраналық процестер -- газдарды тазалау -- механикалық процестер -- ұсақтау -- престеу -- іріктеу -- сұрыптау -- жылу процестері -- жылу алмасу негіздері -- жылу алмастырғыш аппараттар -- кептіру -- кептіру қондырғылары -- масса алмасу процестері -- экстракция -- ректификация -- кристалдану -- биохимиялық процестер -- ыстау -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы
Аннотация: "Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары"-бұл тамақ өнімдерін өндіруге арналған жаңа технологиялар мен жабдықтарды жасауға және қолданыстағы технологияларды жетілдіруге мүмкіндік беретін ғылыми және инженерлік білімдердің жиынтығы. Оқу құралы ЖОО-ның студенттері мен магистранттарына және өндіріс қызметкерлеріне арналған.
Доп.точки доступа:
Медведков, Е.
Кузембаева, Г.

Экземпляры всего: 1
2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (1)

Күзембаев, Қ. Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары [Текст] : оқу құралы / Қ. Күзембаев, 2021. - 269 с.

2.

Күзембаев, Қ. Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары [Текст] : оқу құралы / Қ. Күзембаев, 2021. - 269 с.


36.81я7
К92

Күзембаев, Қ.
    Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары : оқу құралы / Қ. Күзембаев. - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 269 с. : рис. - ISBN 978-601-7659-86-8 : 8140. 00 тг.

ББК 36.81я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісінің процестері -- тамақ өндірісіндегі шикізаттың қасиеттері -- гидромеханикалық процестер -- сүзу процесі -- центрифугалау -- механикалық араластырғыштар -- баромембраналық процестер -- газдарды тазалау -- механикалық процестер -- ұсақтау -- престеу -- іріктеу -- сұрыптау -- жылу процестері -- жылу алмасу негіздері -- жылу алмастырғыш аппараттар -- кептіру -- кептіру қондырғылары -- масса алмасу процестері -- экстракция -- ректификация -- кристалдану -- биохимиялық процестер -- ыстау -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы
Аннотация: "Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары"-бұл тамақ өнімдерін өндіруге арналған жаңа технологиялар мен жабдықтарды жасауға және қолданыстағы технологияларды жетілдіруге мүмкіндік беретін ғылыми және инженерлік білімдердің жиынтығы. Оқу құралы ЖОО-ның студенттері мен магистранттарына және өндіріс қызметкерлеріне арналған.
Доп.точки доступа:
Медведков, Е.
Кузембаева, Г.

Экземпляры всего: 1
2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (1)

Беті 1, Нәтижелерін: 2

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз