Электрондық каталог


 

База данных: Кітаптар

Беті 1, Нәтижелерін: 7

Отмеченные записи: 0

42.113
К94


    Күріш ауыспалы егісінде дәнді дақылдары [Мәтін] : научное издание / К.Н. Жайлыбай, Ә.М. Тоқтамысов, К.Ш. Шермағанбетов, Б. Кенбаев, А.С. Сағындықова. - Алматы : Бастау, 2003. - 40 б. - ISBN 5-620-01193-3 : 136т. 00т. тг.

УДК
ББК 42.113

Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   ДӘНДІ БҰРШАҚТЫ ДАҚЫЛДАР


Кл.слова (ненормированные):
ауыл шаруашылығы -- дәнді бұршақты дақылдар -- күріш ауыспалы егіс -- өсіру технологиясы -- агроэкология -- күздік бидай -- жаздық бидай -- арпа -- сұлы -- тары -- сый
Экземпляры всего: 1
6.2-№9 оқу залы (1)
Свободны: 6.2-№9 оқу залы (1)

Күріш ауыспалы егісінде дәнді дақылдары [Мәтін] / К.Н. Жайлыбай, Ә.М. Тоқтамысов, К.Ш. Шермағанбетов, Б. Кенбаев, А.С. Сағындықова, 2003. - 40 б.

1.

Күріш ауыспалы егісінде дәнді дақылдары [Мәтін] / К.Н. Жайлыбай, Ә.М. Тоқтамысов, К.Ш. Шермағанбетов, Б. Кенбаев, А.С. Сағындықова, 2003. - 40 б.


42.113
К94


    Күріш ауыспалы егісінде дәнді дақылдары [Мәтін] : научное издание / К.Н. Жайлыбай, Ә.М. Тоқтамысов, К.Ш. Шермағанбетов, Б. Кенбаев, А.С. Сағындықова. - Алматы : Бастау, 2003. - 40 б. - ISBN 5-620-01193-3 : 136т. 00т. тг.

УДК
ББК 42.113

Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   ДӘНДІ БҰРШАҚТЫ ДАҚЫЛДАР


Кл.слова (ненормированные):
ауыл шаруашылығы -- дәнді бұршақты дақылдар -- күріш ауыспалы егіс -- өсіру технологиясы -- агроэкология -- күздік бидай -- жаздық бидай -- арпа -- сұлы -- тары -- сый
Экземпляры всего: 1
6.2-№9 оқу залы (1)
Свободны: 6.2-№9 оқу залы (1)

36.82я7
І-43

Ізтаев, Ә. І.
    Жарма және жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : оқулық / Ә. І. Ізтаев, К. Б. Байболов, А. Б. Мынбаева. - Алматы : Полиграфкомбинат ЖШС, 2014. - 408 б. - ISBN 978-601-7427-49-8 : 2878т. 00т. тг.

ББК 36.82я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   ҰН ТАРТУ, ЖАРМА ЖАСАУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- жарма өндірісі -- жарма технлогиясы -- гидротермиялық өңдеу -- жарма ассортименті -- сұлы -- дәнді шикізаттар -- жарма концентраттары -- оқулық -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы -- безвозмездно
Доп.точки доступа:
Байболов, К.Б.
Мынбаева, А.Б.

Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

Ізтаев, Ә. І. Жарма және жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : Оқулық / Ә. І. Ізтаев, К. Б. Байболов, А. Б. Мынбаева, 2014. - 408 б.

2.

Ізтаев, Ә. І. Жарма және жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : Оқулық / Ә. І. Ізтаев, К. Б. Байболов, А. Б. Мынбаева, 2014. - 408 б.


36.82я7
І-43

Ізтаев, Ә. І.
    Жарма және жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : оқулық / Ә. І. Ізтаев, К. Б. Байболов, А. Б. Мынбаева. - Алматы : Полиграфкомбинат ЖШС, 2014. - 408 б. - ISBN 978-601-7427-49-8 : 2878т. 00т. тг.

ББК 36.82я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   ҰН ТАРТУ, ЖАРМА ЖАСАУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- жарма өндірісі -- жарма технлогиясы -- гидротермиялық өңдеу -- жарма ассортименті -- сұлы -- дәнді шикізаттар -- жарма концентраттары -- оқулық -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы -- безвозмездно
Доп.точки доступа:
Байболов, К.Б.
Мынбаева, А.Б.

Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

36.82я7
І-43

Ізтаев, Ә. І.
    Ұн өндірісінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / Ә. І. Ізтаев, Н. М. Турлыбекова, Р. Ұ. Бейсембаева. - Алматы : ЖШС РПБК Дәуір, 2015. - 408 б. - ISBN 978-601-217-542-4 : 4217т. 00т. тг.

ББК 36.82я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   ҰН ТАРТУ, ЖАРМА ЖАСАУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ұн өндірісі -- ұн өндірісінің технологиясы -- өнім алу -- астық дақылдары -- бидай -- қара бидай -- жарма -- сұлы -- ұнды сұрыптау -- зертханалық жұмыстар -- оқулық -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы
Доп.точки доступа:
Турлыбекова, Н.М.
Бейсембаева, Р.Ұ.

Экземпляры всего: 20
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (19)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (16)

Ізтаев, Ә.І. Ұн өндірісінің технологиясы [Мәтін] : оқулық, 2015. - 408 б.

3.

Ізтаев, Ә.І. Ұн өндірісінің технологиясы [Мәтін] : оқулық, 2015. - 408 б.


36.82я7
І-43

Ізтаев, Ә. І.
    Ұн өндірісінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / Ә. І. Ізтаев, Н. М. Турлыбекова, Р. Ұ. Бейсембаева. - Алматы : ЖШС РПБК Дәуір, 2015. - 408 б. - ISBN 978-601-217-542-4 : 4217т. 00т. тг.

ББК 36.82я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   ҰН ТАРТУ, ЖАРМА ЖАСАУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ұн өндірісі -- ұн өндірісінің технологиясы -- өнім алу -- астық дақылдары -- бидай -- қара бидай -- жарма -- сұлы -- ұнды сұрыптау -- зертханалық жұмыстар -- оқулық -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы
Доп.точки доступа:
Турлыбекова, Н.М.
Бейсембаева, Р.Ұ.

Экземпляры всего: 20
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (19)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (16)

36.1
Д 94


    Дәнді дақылдар қоспаларын айналмалы тербелісте вибросұрыптау [Мәтін] = Вибросепарирование зерновых смесей при вращательных колебаниях : монография / А.М.Васильев, А.Б.Оспанов, С.А.Мачихин, А.Н.Стрелюхина, П.К.Сейтпанов, С.М.Ергалиев . - Алматы : Алманахъ, 2020. - 149 с. - ISBN 978-601-7636-80-7 : 1300.00 тг.

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ТАМАҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕОРИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
дәнді дақылдар -- вибросұрыптау -- жарма -- монография -- дән қоспасы -- сұрыптау процесі -- ПОҚ еңбектері -- жарма дақылдары -- профессор Владимир Гортинский -- қарақұмық -- монография -- Владимир Владимирович Гортинский -- сұлы -- ММТӨУ 90 жыл
Аннотация: Монографияда дәнді дақылдардың вертикаль өстің бойында айналмалы тербелетін доңғалақ жұмыс органында вибрациялық сұрыптаудың теориясы қарастырылған. Теориялық және тәжірибелі тұрғыда жоғарғы және төменгі қабаттардағы дәнді дақыл қоспаларының радиалды қарама-қарсы бағыттарда тасымалданатыны дәлелденді.
Экземпляры всего: 2
2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (2)

Дәнді дақылдар қоспаларын айналмалы тербелісте вибросұрыптау [Мәтін] : монография / А.М.Васильев, А.Б.Оспанов, С.А.Мачихин, А.Н.Стрелюхина, П.К.Сейтпанов, С.М.Ергалиев , 2020. - 149 с.

4.

Дәнді дақылдар қоспаларын айналмалы тербелісте вибросұрыптау [Мәтін] : монография / А.М.Васильев, А.Б.Оспанов, С.А.Мачихин, А.Н.Стрелюхина, П.К.Сейтпанов, С.М.Ергалиев , 2020. - 149 с.


36.1
Д 94


    Дәнді дақылдар қоспаларын айналмалы тербелісте вибросұрыптау [Мәтін] = Вибросепарирование зерновых смесей при вращательных колебаниях : монография / А.М.Васильев, А.Б.Оспанов, С.А.Мачихин, А.Н.Стрелюхина, П.К.Сейтпанов, С.М.Ергалиев . - Алматы : Алманахъ, 2020. - 149 с. - ISBN 978-601-7636-80-7 : 1300.00 тг.

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ТАМАҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕОРИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
дәнді дақылдар -- вибросұрыптау -- жарма -- монография -- дән қоспасы -- сұрыптау процесі -- ПОҚ еңбектері -- жарма дақылдары -- профессор Владимир Гортинский -- қарақұмық -- монография -- Владимир Владимирович Гортинский -- сұлы -- ММТӨУ 90 жыл
Аннотация: Монографияда дәнді дақылдардың вертикаль өстің бойында айналмалы тербелетін доңғалақ жұмыс органында вибрациялық сұрыптаудың теориясы қарастырылған. Теориялық және тәжірибелі тұрғыда жоғарғы және төменгі қабаттардағы дәнді дақыл қоспаларының радиалды қарама-қарсы бағыттарда тасымалданатыны дәлелденді.
Экземпляры всего: 2
2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (2)



    Көп дәнді өнімдерді өндіру технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ә.Ә.Оспанов, Н.Ж.Муслимов, А.Қ.Тимурбекова, Г.Б.Жұмабекова . - Алматы : Альманахъ, 2015. - 120 б. - ISBN 978-601-7390-87-7 : 4800.00 тг.

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ЖАРМА ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
көп дәнді өнімдер -- рецептура құру -- азық-түлік қауіпсіздігі -- майдалау үрдісі -- араластыру үрдісі -- көп дәнді қоспа -- тамақ өнімдері -- қамырдың реологиялық қасиеттері -- оқу құралы -- тағамтану саласы -- жарма -- түйілген тары -- қарақұмық жармасы -- арпа жармасы -- бидай жармасы -- сұлы жармасы -- күріш өңдеу -- көп дәнді өнімдер -- экструдирлеу үрдісі -- оқу құралы
Аннотация: ҚР жарма өндірісінің жағдайы мен даму тенденциясына талдау келтірілген. Жарма өнеркәсібінің техникалық қамтамасыз етілуі және қазіргі кездегі жылдам дайындалатын тағам өнімдерін өндірудің техникалық және технологиялық шешімдері талданған. Қазақстандық селекциясы көп дәнді астық шикізатынан тағамдар өндірудің заманауи тәсілдері мен олардың ассортиментін кеңейтудің негізгі мәселелері қарастырылған.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 оқу залы (3)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (3)

Көп дәнді өнімдерді өндіру технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ә.Ә.Оспанов, Н.Ж.Муслимов, А.Қ.Тимурбекова, Г.Б.Жұмабекова , 2015. - 120 б.

5.

Көп дәнді өнімдерді өндіру технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ә.Ә.Оспанов, Н.Ж.Муслимов, А.Қ.Тимурбекова, Г.Б.Жұмабекова , 2015. - 120 б.




    Көп дәнді өнімдерді өндіру технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ә.Ә.Оспанов, Н.Ж.Муслимов, А.Қ.Тимурбекова, Г.Б.Жұмабекова . - Алматы : Альманахъ, 2015. - 120 б. - ISBN 978-601-7390-87-7 : 4800.00 тг.

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ЖАРМА ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
көп дәнді өнімдер -- рецептура құру -- азық-түлік қауіпсіздігі -- майдалау үрдісі -- араластыру үрдісі -- көп дәнді қоспа -- тамақ өнімдері -- қамырдың реологиялық қасиеттері -- оқу құралы -- тағамтану саласы -- жарма -- түйілген тары -- қарақұмық жармасы -- арпа жармасы -- бидай жармасы -- сұлы жармасы -- күріш өңдеу -- көп дәнді өнімдер -- экструдирлеу үрдісі -- оқу құралы
Аннотация: ҚР жарма өндірісінің жағдайы мен даму тенденциясына талдау келтірілген. Жарма өнеркәсібінің техникалық қамтамасыз етілуі және қазіргі кездегі жылдам дайындалатын тағам өнімдерін өндірудің техникалық және технологиялық шешімдері талданған. Қазақстандық селекциясы көп дәнді астық шикізатынан тағамдар өндірудің заманауи тәсілдері мен олардың ассортиментін кеңейтудің негізгі мәселелері қарастырылған.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 оқу залы (3)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (3)

36.81я7
Т13



    Тағам өндірістерінің машиналары және аппараттары : оқулық. - Алматы : ТОО "Лантар Трейд", 2021 - . - ISBN 978-601-7659-18-9.
   1 кітап : Тағам өндірістерінің машиналары және аппараттары : оқулық / В.А. Панфилов, С. Т. Антипов, А.Н. Остриков т.б. . - Алматы : ТОО "Лантар Трейд", 2021. - ). - ISBN 978-601-7659-20-2 : 13900. 00 тг.

ББК 36.81я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

--ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІНІҢ НЕГІЗГІ ПРОЦЕССТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ

Кл.слова (ненормированные):
тағам өндірісінің аппараттары -- тағам өндірісінің машиналары -- мұздатылған көкөністер -- қарақұмық жармасы өндірісі -- сұлы қауыздары -- бидай дәні -- пісіріліп-кептірілген жармалар -- қызанақ шырыны өндірісі -- қуырылған кофе өндірісі -- құмшекерді өндіру -- солод өндірісінің технологиясы -- ректификациялық этил азықтық спирті -- пастерленген сүт -- құрғақ сүт өндірісі -- сары май өндірісі -- қара нан өндірісі -- технологиялық желілер машиналары -- тағам өнімдері -- сусымалы өнімдер -- жасыл бұршақ консервілеу -- оқулық -- мұздату аппараттары
Аннотация: Оқулықта тағам және өңдеуші өндірістердің жай-күйі мен оларды техникалық қамтамасыз етудің келешегі туралы мәліметтер жалпыландырылған. Тағам өнімдерінің машиналы технологияларының тиімділігін арттыру ісіндегі мәселелерге баса назар аударылған.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 ч/з (3)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (3)

Тағам өндірістерінің машиналары және аппараттары [Текст] : оқулық. 1 кітап : Тағам өндірістерінің машиналары және аппараттары : оқулық / В.А. Панфилов, С. Т. Антипов, А.Н. Остриков т.б. , 2021

6.

Тағам өндірістерінің машиналары және аппараттары [Текст] : оқулық. 1 кітап : Тағам өндірістерінің машиналары және аппараттары : оқулық / В.А. Панфилов, С. Т. Антипов, А.Н. Остриков т.б. , 2021


36.81я7
Т13



    Тағам өндірістерінің машиналары және аппараттары : оқулық. - Алматы : ТОО "Лантар Трейд", 2021 - . - ISBN 978-601-7659-18-9.
   1 кітап : Тағам өндірістерінің машиналары және аппараттары : оқулық / В.А. Панфилов, С. Т. Антипов, А.Н. Остриков т.б. . - Алматы : ТОО "Лантар Трейд", 2021. - ). - ISBN 978-601-7659-20-2 : 13900. 00 тг.

ББК 36.81я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

--ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІНІҢ НЕГІЗГІ ПРОЦЕССТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ

Кл.слова (ненормированные):
тағам өндірісінің аппараттары -- тағам өндірісінің машиналары -- мұздатылған көкөністер -- қарақұмық жармасы өндірісі -- сұлы қауыздары -- бидай дәні -- пісіріліп-кептірілген жармалар -- қызанақ шырыны өндірісі -- қуырылған кофе өндірісі -- құмшекерді өндіру -- солод өндірісінің технологиясы -- ректификациялық этил азықтық спирті -- пастерленген сүт -- құрғақ сүт өндірісі -- сары май өндірісі -- қара нан өндірісі -- технологиялық желілер машиналары -- тағам өнімдері -- сусымалы өнімдер -- жасыл бұршақ консервілеу -- оқулық -- мұздату аппараттары
Аннотация: Оқулықта тағам және өңдеуші өндірістердің жай-күйі мен оларды техникалық қамтамасыз етудің келешегі туралы мәліметтер жалпыландырылған. Тағам өнімдерінің машиналы технологияларының тиімділігін арттыру ісіндегі мәселелерге баса назар аударылған.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 ч/з (3)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (3)

633.1(075)
Е79

Есенбаева, Г. Л.
    Ауылшаруашылығы дақылдарының селекциясы және тұқым шаруашылығы : оқу құралы / Г. Л. Есенбаева. - Алматы : Эпиграф, 2022. - 276 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-352-523-5 : 10450. 72 тг.

УДК
ББК 40.1я7

Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   ДӘНДЕР ЖӘНЕ АСТЫҚ ДАҚЫЛДАРЫ


Кл.слова (ненормированные):
селекция технологиясы -- селекциялық үрдіс -- егістікті бөлу -- егістікті себу -- өнім жинау -- будандастыру -- будандастыру тәсілі -- өнім жинау -- сұлы түрлері -- жүгері -- күріш -- май бұршақ -- қарақұмық -- арпа -- бидай -- бидай түрлері -- тритикале -- тұқым шаруашылығы -- картоп -- картоп жіктелуі -- күнбағыс -- жұмсақ бидай -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- докторант -- докторанттарға арналған оқу құралы
Аннотация: Ауылшаруашылығы дақылдарының селекциясы және тұқым шаруашылығы жоғары оқу орындарының "Агронмия" мамандығы студенттеріне, магистранттары мен докторанттарына, ғылыми қызметкерлер мен агроном мамандарға арналған.
Экземпляры всего: 5
6.2-№9 Ч/З (1), 6.1-№8 Ч/З (4)
Свободны: 6.2-№9 Ч/З (1), 6.1-№8 Ч/З (4)

Есенбаева, Г. Л. Ауылшаруашылығы дақылдарының селекциясы және тұқым шаруашылығы [Текст] : оқу құралы / Г. Л. Есенбаева, 2022. - 276 с.

7.

Есенбаева, Г. Л. Ауылшаруашылығы дақылдарының селекциясы және тұқым шаруашылығы [Текст] : оқу құралы / Г. Л. Есенбаева, 2022. - 276 с.


633.1(075)
Е79

Есенбаева, Г. Л.
    Ауылшаруашылығы дақылдарының селекциясы және тұқым шаруашылығы : оқу құралы / Г. Л. Есенбаева. - Алматы : Эпиграф, 2022. - 276 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-352-523-5 : 10450. 72 тг.

УДК
ББК 40.1я7

Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   ДӘНДЕР ЖӘНЕ АСТЫҚ ДАҚЫЛДАРЫ


Кл.слова (ненормированные):
селекция технологиясы -- селекциялық үрдіс -- егістікті бөлу -- егістікті себу -- өнім жинау -- будандастыру -- будандастыру тәсілі -- өнім жинау -- сұлы түрлері -- жүгері -- күріш -- май бұршақ -- қарақұмық -- арпа -- бидай -- бидай түрлері -- тритикале -- тұқым шаруашылығы -- картоп -- картоп жіктелуі -- күнбағыс -- жұмсақ бидай -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- докторант -- докторанттарға арналған оқу құралы
Аннотация: Ауылшаруашылығы дақылдарының селекциясы және тұқым шаруашылығы жоғары оқу орындарының "Агронмия" мамандығы студенттеріне, магистранттары мен докторанттарына, ғылыми қызметкерлер мен агроном мамандарға арналған.
Экземпляры всего: 5
6.2-№9 Ч/З (1), 6.1-№8 Ч/З (4)
Свободны: 6.2-№9 Ч/З (1), 6.1-№8 Ч/З (4)

Беті 1, Нәтижелерін: 7

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз