База данных: Тезистер
Беті 1, Нәтижелерін: 4
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
637.146.21:633.1(043)
А14
Абдыраимов, Нуржан Абдиманатович.
"Қатық" құрғақ сүтқышқылды өнімді наноқұрылымды дәнді дақылмен байыту [Текст] : техника және технология магистр академиялық дәрежесін алу диссертациясы / ғылыми жетекші:т.ғ.к. Мынбаева А.Б. - Тараз : [б. и.], 2011. - 64 б. - )
Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік тағамдары -- нанотехнология -- сүтқышқылдары -- сұлы дәні -- астық дақылдары -- көмірсулар -- майлар -- белоктар -- витаминдер -- тағамдық құндылықтар -- биологиялық құндылық -- тағамдар технологиясы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
А14
Абдыраимов, Нуржан Абдиманатович.
"Қатық" құрғақ сүтқышқылды өнімді наноқұрылымды дәнді дақылмен байыту [Текст] : техника және технология магистр академиялық дәрежесін алу диссертациясы / ғылыми жетекші:т.ғ.к. Мынбаева А.Б. - Тараз : [б. и.], 2011. - 64 б. - )
УДК |
Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік тағамдары -- нанотехнология -- сүтқышқылдары -- сұлы дәні -- астық дақылдары -- көмірсулар -- майлар -- белоктар -- витаминдер -- тағамдық құндылықтар -- биологиялық құндылық -- тағамдар технологиясы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
2.
Подробнее
664.762(043)
Т57
Томанова, Ә. Д.
Емдік-профилактикалық бағыттағы жарма өндіру технологиясы [Мәтін] : 6М072700-Азық-түлік тағамдары технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі:т.ғ.к.А.Б.Мынбаева. - Тараз : [б. и.], 2019. - 44 б.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҰН ЖӘНЕ ЖАРМА ӨНІМДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
жарма өндіру -- астық дақылдары -- тағамдық құндылық -- диабетикалық жарма алу -- жарманың химиялық құрамы -- сұлы жармасының сапасы -- астық дақылдары -- магистрлік диссертация
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Т57
Томанова, Ә. Д.
Емдік-профилактикалық бағыттағы жарма өндіру технологиясы [Мәтін] : 6М072700-Азық-түлік тағамдары технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі:т.ғ.к.А.Б.Мынбаева. - Тараз : [б. и.], 2019. - 44 б.
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҰН ЖӘНЕ ЖАРМА ӨНІМДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
жарма өндіру -- астық дақылдары -- тағамдық құндылық -- диабетикалық жарма алу -- жарманың химиялық құрамы -- сұлы жармасының сапасы -- астық дақылдары -- магистрлік диссертация
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
3.
Подробнее
633.15(574)043
Н 86
Нұрбек, Н. Б.
Жамбыл облысы аймағында интропродукцияланған ақ жүгері сорттарынан жоғары сапалы өнім алу жолдары Мәтін : научное издание / Н. Б. Нұрбек. - [Б. м. : б. и.], 2020. - 68 б. - 00.00 тг.
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
Жамбыл облысы -- интродукцияланған өсімдіктер -- ақ жүгері -- жоғары сапа -- зерттеу материалдары -- жарма технлогиясы -- бидай сорттары -- арпа жармасы -- асбұршақ жармасы -- талқан алу технологиясы -- сұлы жармасы -- диеталық өнім -- қайнатпалар -- диссертация
Экземпляры всего: 1
ДҚҮС (1)
Свободных экз. нет
Н 86
Нұрбек, Н. Б.
Жамбыл облысы аймағында интропродукцияланған ақ жүгері сорттарынан жоғары сапалы өнім алу жолдары Мәтін : научное издание / Н. Б. Нұрбек. - [Б. м. : б. и.], 2020. - 68 б. - 00.00 тг.
УДК |
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
Жамбыл облысы -- интродукцияланған өсімдіктер -- ақ жүгері -- жоғары сапа -- зерттеу материалдары -- жарма технлогиясы -- бидай сорттары -- арпа жармасы -- асбұршақ жармасы -- талқан алу технологиясы -- сұлы жармасы -- диеталық өнім -- қайнатпалар -- диссертация
Экземпляры всего: 1
ДҚҮС (1)
Свободных экз. нет
4.
Подробнее
664.66:577.112(043)
Қ 88
Қырғызбаева, Ж. М.
Құрамында ақуызы бар қоспамен байытылған бидай нанының технологиясын жасау Мәтін : научное издание / Ж. М. Қырғызбаева. - Тараз : [б. и.], 2020. - 98 б. - 00.00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
нан-тоқаш өнімдері -- жаздық сиыржоңышқа -- аспа саңырауқұлақ -- ақуыз оқшаулағыштары -- бидай ұны -- қызанақ дәндері -- биологиялық белсенді қоспалар -- тағам құндылығы -- жұмсақ бидай -- қара бидай -- сұлы -- жүгері -- қарақұмық -- күріш -- ақуыз -- соя бұршақтары -- диссертация
Экземпляры всего: 1
ДҚҮС (1)
Свободны: ДҚҮС (1)
Қ 88
Қырғызбаева, Ж. М.
Құрамында ақуызы бар қоспамен байытылған бидай нанының технологиясын жасау Мәтін : научное издание / Ж. М. Қырғызбаева. - Тараз : [б. и.], 2020. - 98 б. - 00.00 тг.
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
нан-тоқаш өнімдері -- жаздық сиыржоңышқа -- аспа саңырауқұлақ -- ақуыз оқшаулағыштары -- бидай ұны -- қызанақ дәндері -- биологиялық белсенді қоспалар -- тағам құндылығы -- жұмсақ бидай -- қара бидай -- сұлы -- жүгері -- қарақұмық -- күріш -- ақуыз -- соя бұршақтары -- диссертация
Экземпляры всего: 1
ДҚҮС (1)
Свободны: ДҚҮС (1)
Беті 1, Нәтижелерін: 4