База данных: Кітаптар
Беті 1, Нәтижелерін: 4
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
36.99я7
Б22
Балалар тамақтану өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / М.А.Алимарданова, Н.Е.Зарицкая, Г.К.Кузембаева, Б.Ш. Жетписбаева. - Алматы : "Альманах", 2016. - 276 б. - ISBN 978-601-7021-89-4 : 3600т. 00т. тг.
ББК 36.99я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақтану -- балалардың тамақтануы -- медико-биологиялық аспектілері -- бала ағзасы -- даму ерекшеліктері -- дәнді дақылдар -- жеміс-көкөніс дақылдары -- сүт өнімдері -- ет өнімдері -- технология -- консервіленген өнімдер технологиясы -- өнім сұрыптамасы -- оқулық
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
Б22
Балалар тамақтану өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / М.А.Алимарданова, Н.Е.Зарицкая, Г.К.Кузембаева, Б.Ш. Жетписбаева. - Алматы : "Альманах", 2016. - 276 б. - ISBN 978-601-7021-89-4 : 3600т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақтану -- балалардың тамақтануы -- медико-биологиялық аспектілері -- бала ағзасы -- даму ерекшеліктері -- дәнді дақылдар -- жеміс-көкөніс дақылдары -- сүт өнімдері -- ет өнімдері -- технология -- консервіленген өнімдер технологиясы -- өнім сұрыптамасы -- оқулық
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
2.
Подробнее
Бөлешов, М. Ә.
Балалар мен жасөспірімдер гигиенасы [Мәтін] : оқулық / М. Ә. Бөлешов. - Алматы : Отан , 2020. - 180 б. - ISBN 9965-505-20-9 : 5500.00 тг.
Рубрики: --МЕДИЦИНА. МЕДИЦИНА ҒЫЛЫМДАРЫ
--БАЛАЛАР МЕН ЖАСӨСПІРІМДЕР ГИГИЕНАСЫ
Кл.слова (ненормированные):
гигиена -- балалар гигиенасы -- жасөспірімдер гигиенасы -- гигиеналық нормалар -- гигиеналық талаптар -- физикалық даму акселерациясы -- балалардың тамақтану гигиенасы -- жасөспірімдердің тамақтану гигиенасы -- иммунопрофилактика -- екпе түрлері -- гигиеналық тәрбие -- оқулық
Аннотация: Оқулықта балалар мен жасөспірімдердің өсу және даму заңдылықтары, денсаулық көрсеткіштерінің қалыптасу ерекшеліктері, денсаулыққа кері әсер ететін қоршаған ортаның зиянды себептері, балалар мен жасөспірімдердің күн тәртібіне, тамақтануына, оқуына, мектепке дейінгі және мектеп мекемелерінің жұмыстарын ұйымдастыруға қойылатын гигиеналық талаптар қарастырылған.
Экземпляры всего: 10
5.3-№7 оқу залы (1), 5.2-№6 оқу залы (8), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 5.3-№7 оқу залы (1), 5.2-№6 оқу залы (8), 2.1-№2 оқу залы (1)
Бөлешов, М. Ә.
Балалар мен жасөспірімдер гигиенасы [Мәтін] : оқулық / М. Ә. Бөлешов. - Алматы : Отан , 2020. - 180 б. - ISBN 9965-505-20-9 : 5500.00 тг.
Рубрики: --МЕДИЦИНА. МЕДИЦИНА ҒЫЛЫМДАРЫ
--БАЛАЛАР МЕН ЖАСӨСПІРІМДЕР ГИГИЕНАСЫ
Кл.слова (ненормированные):
гигиена -- балалар гигиенасы -- жасөспірімдер гигиенасы -- гигиеналық нормалар -- гигиеналық талаптар -- физикалық даму акселерациясы -- балалардың тамақтану гигиенасы -- жасөспірімдердің тамақтану гигиенасы -- иммунопрофилактика -- екпе түрлері -- гигиеналық тәрбие -- оқулық
Аннотация: Оқулықта балалар мен жасөспірімдердің өсу және даму заңдылықтары, денсаулық көрсеткіштерінің қалыптасу ерекшеліктері, денсаулыққа кері әсер ететін қоршаған ортаның зиянды себептері, балалар мен жасөспірімдердің күн тәртібіне, тамақтануына, оқуына, мектепке дейінгі және мектеп мекемелерінің жұмыстарын ұйымдастыруға қойылатын гигиеналық талаптар қарастырылған.
Экземпляры всего: 10
5.3-№7 оқу залы (1), 5.2-№6 оқу залы (8), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 5.3-№7 оқу залы (1), 5.2-№6 оқу залы (8), 2.1-№2 оқу залы (1)
3.
Подробнее
75.1я7+28.072я7
Д 31
Дене шынықтыру және спорт биохимиясы [Мәтін] : оқу құралы / С.Ж.Бұғыбаева, Р.Б.Лесбекова, Б.Ғ.Есжан, Б.И:Нұрашова. - Алматы : ҚазСТА, 2017. - 254 б. - ISBN 978-601-7213-98-5 : 2300.00 тг.
Рубрики: ДЕНЕ ШЫНЫҚТЫРУ ЖӘНЕ СПОРТ
Кл.слова (ненормированные):
спорт -- дене шынықтыру -- спорт биохимиясы -- ферменттер -- гормондар -- витаминдер -- заттар алмасуының түрлері -- бұлшық ет қызметі -- белоктардың алмасуы -- көмірсулардың алмасуы -- глицериннің тотығуы -- белоктардың түзілуі -- белоктардың реттелуі -- минералды заттар -- спорттың шынығу процесі -- бұлшық ет жиырылуы -- спорттық шынығу -- спорттағы биохимиялық бақылау -- спортшылардың тамақтануы -- биологиялық тотығу -- липидтердің алмасуы -- спорттың биохимиялық сипаты -- спорттағы биохимиялық бақылау -- оқу құралы -- Қазақстан Республикасының Білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Оқу құралында 5В010800-"Дене шынықтыру және спорт" саласы мамандығының элективті пәндер каталогына сәйкес "Дене шынықтыру және спорт биохимиясы" пәнінің теориялық материалдары (17 тарау); лабораториялық сабақтарын (15 сабақ) жүргізуге арналған оқу-әдістемелік нұсқамалар қарастырылған. Оқу құралы бакалавриат студенттеріне, магистранттарға, оқытушыларға арналған.
Экземпляры всего: 10
5.2-№6 оқу залы (5), 6.1-№8 оқу залы (2), 2.6-№1 Ч/З (1), 2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (5), 6.1-№8 оқу залы (2), 2.6-№1 Ч/З (1), 2.1-№2 оқу залы (2)
Д 31
Дене шынықтыру және спорт биохимиясы [Мәтін] : оқу құралы / С.Ж.Бұғыбаева, Р.Б.Лесбекова, Б.Ғ.Есжан, Б.И:Нұрашова. - Алматы : ҚазСТА, 2017. - 254 б. - ISBN 978-601-7213-98-5 : 2300.00 тг.
Рубрики: ДЕНЕ ШЫНЫҚТЫРУ ЖӘНЕ СПОРТ
Кл.слова (ненормированные):
спорт -- дене шынықтыру -- спорт биохимиясы -- ферменттер -- гормондар -- витаминдер -- заттар алмасуының түрлері -- бұлшық ет қызметі -- белоктардың алмасуы -- көмірсулардың алмасуы -- глицериннің тотығуы -- белоктардың түзілуі -- белоктардың реттелуі -- минералды заттар -- спорттың шынығу процесі -- бұлшық ет жиырылуы -- спорттық шынығу -- спорттағы биохимиялық бақылау -- спортшылардың тамақтануы -- биологиялық тотығу -- липидтердің алмасуы -- спорттың биохимиялық сипаты -- спорттағы биохимиялық бақылау -- оқу құралы -- Қазақстан Республикасының Білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Оқу құралында 5В010800-"Дене шынықтыру және спорт" саласы мамандығының элективті пәндер каталогына сәйкес "Дене шынықтыру және спорт биохимиясы" пәнінің теориялық материалдары (17 тарау); лабораториялық сабақтарын (15 сабақ) жүргізуге арналған оқу-әдістемелік нұсқамалар қарастырылған. Оқу құралы бакалавриат студенттеріне, магистранттарға, оқытушыларға арналған.
Экземпляры всего: 10
5.2-№6 оқу залы (5), 6.1-№8 оқу залы (2), 2.6-№1 Ч/З (1), 2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (5), 6.1-№8 оқу залы (2), 2.6-№1 Ч/З (1), 2.1-№2 оқу залы (2)
4.
Подробнее
36.99я7
Т13
Таева, А. М.
Арнайы тағайындалған өнімдердің технологиясы : оқу құралы / А. М. Таева. - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 224 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7659-48-6 : 6050. 00 тг.
ББК 36.99я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
тамақтану теориялары -- тамақтану түрлері -- балалардың тамақтануы -- балалар тамақтану принциптері -- жүкті кезде әйелдердің тамақтануы -- босанған әйелдің тамақтануы -- емізетін әйелдің тамақтануы -- геродиеталық тағамдар -- емдік-профилактикалық тамақтану -- емдік тамақтану -- алиментарлы аурулар -- тамақ өнімдерінің жетіспеушілігі -- тамақ өнімдерінің артықшылығы -- ақуыздар -- липидтер -- көмірсулар -- сіңірілетін көмірсулар -- сіңірілмейтін көмірсулар -- витаминдер -- майда еритін витаминдер -- суда еритін витаминдер -- минералды заттар -- макроэлементтер -- микроэлементтер -- рационалдар -- салқын дәмтағамдар -- көжелер -- көжелерге арналған жартылай фабрикаттар -- сусындар -- ыстық сусындар -- салқын сусындар -- қамырдан жасалған өнімдер -- ақуыз өнімдері қосылған тағамдар -- оқу құралы -- В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі"
Аннотация: Оқу құралында тамақтану теориялары, әртүрлі халық тобының тамақтануы, емдік-профилактикалық, емдік тамақтану қағидалары, емдәмдер түрлері және емдік тамақтануға арналған тамақтарды дайындау технологиясы келтірілген. Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша оқитын студенттерге арналған. Сонымен қатар қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары жұмысшыларына, кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыруы мүмкін.
Доп.точки доступа:
Кузембаева , Г. К.
Буламбаева , А. А.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (1)
Т13
Таева, А. М.
Арнайы тағайындалған өнімдердің технологиясы : оқу құралы / А. М. Таева. - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 224 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7659-48-6 : 6050. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
тамақтану теориялары -- тамақтану түрлері -- балалардың тамақтануы -- балалар тамақтану принциптері -- жүкті кезде әйелдердің тамақтануы -- босанған әйелдің тамақтануы -- емізетін әйелдің тамақтануы -- геродиеталық тағамдар -- емдік-профилактикалық тамақтану -- емдік тамақтану -- алиментарлы аурулар -- тамақ өнімдерінің жетіспеушілігі -- тамақ өнімдерінің артықшылығы -- ақуыздар -- липидтер -- көмірсулар -- сіңірілетін көмірсулар -- сіңірілмейтін көмірсулар -- витаминдер -- майда еритін витаминдер -- суда еритін витаминдер -- минералды заттар -- макроэлементтер -- микроэлементтер -- рационалдар -- салқын дәмтағамдар -- көжелер -- көжелерге арналған жартылай фабрикаттар -- сусындар -- ыстық сусындар -- салқын сусындар -- қамырдан жасалған өнімдер -- ақуыз өнімдері қосылған тағамдар -- оқу құралы -- В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі"
Аннотация: Оқу құралында тамақтану теориялары, әртүрлі халық тобының тамақтануы, емдік-профилактикалық, емдік тамақтану қағидалары, емдәмдер түрлері және емдік тамақтануға арналған тамақтарды дайындау технологиясы келтірілген. Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша оқитын студенттерге арналған. Сонымен қатар қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары жұмысшыларына, кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыруы мүмкін.
Доп.точки доступа:
Кузембаева , Г. К.
Буламбаева , А. А.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (1)
Беті 1, Нәтижелерін: 4