Электрондық каталог


 

База данных: Тезистер

Беті 1, Нәтижелерін: 12

Отмеченные записи: 0

637.5"6(043)
Д19

Даулетқұлова, Қ. Т.
    Жылқы етінен дайындалатын шикізат өнімдердің технологиялық ерекшеліктері [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: а.ш.ғ.к.,доцент Аубакиров Х.А. - Тараз : [б. и.], 2016. - 79 б. - )

УДК

Рубрики: АЗЫҚ ТҮЛІК ТАҒАМДАРЫ ТЕХНОЛОГИЯСЫ

   ШИКІЗАТ. МАТЕРИАЛДАР. МАТЕРИАЛТАНУ


Кл.слова (ненормированные):
жылқы етінен дайындалатын шикізат -- жылқы етінің тағамдық құндылығы -- сатылуға арналған жылқы еті -- жыллқыда кездесетін қауіпті аурулар -- шикізат -- тамақ өнеркәсібі -- жылқы етінің сапалық ерекшелігі
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Даулетқұлова, Қ.Т. Жылқы етінен дайындалатын шикізат өнімдердің технологиялық ерекшеліктері [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: а.ш.ғ.к.,доцент Аубакиров Х.А., 2016. - 79 б.

1.

Даулетқұлова, Қ.Т. Жылқы етінен дайындалатын шикізат өнімдердің технологиялық ерекшеліктері [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: а.ш.ғ.к.,доцент Аубакиров Х.А., 2016. - 79 б.


637.5"6(043)
Д19

Даулетқұлова, Қ. Т.
    Жылқы етінен дайындалатын шикізат өнімдердің технологиялық ерекшеліктері [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: а.ш.ғ.к.,доцент Аубакиров Х.А. - Тараз : [б. и.], 2016. - 79 б. - )

УДК

Рубрики: АЗЫҚ ТҮЛІК ТАҒАМДАРЫ ТЕХНОЛОГИЯСЫ

   ШИКІЗАТ. МАТЕРИАЛДАР. МАТЕРИАЛТАНУ


Кл.слова (ненормированные):
жылқы етінен дайындалатын шикізат -- жылқы етінің тағамдық құндылығы -- сатылуға арналған жылқы еті -- жыллқыда кездесетін қауіпті аурулар -- шикізат -- тамақ өнеркәсібі -- жылқы етінің сапалық ерекшелігі
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

330.356.3
Е50

Елшібаев, Рақымжан Қамытбекұлы.
    Ұйымдық-құқықтық нысандары әртүрлі кәсіпорындар қызметінің тиімділігін арттыру (тамақ өнеркәсібінің мәліметтері бойынша) [Мәтін] : экон.ғ.к.дис.автореф.- 08.00.05:Экономика және халық шаруашылығын басқару / Ғылыми жетекші: экон.ғ.д-ры, проф.Оқаев Қ.О. - Алматы : Қазақ экономикалық университеті, 2006. - 30 с. - )

УДК

Рубрики: ЭКОНОМИКА

   ЭКОНОМТЕОРИЯ


Кл.слова (ненормированные):
экономика -- халық шаруашылығын басқару -- тамақ өнеркәсібі -- өнім сапасы -- стандарт -- технологиялық экспорт -- өндіріс сферасы -- нарықтық экономика -- экон.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Елшібаев, Рақымжан Қамытбекұлы. Ұйымдық-құқықтық нысандары әртүрлі кәсіпорындар қызметінің тиімділігін арттыру (тамақ өнеркәсібінің мәліметтері бойынша) [Мәтін] : Экон.ғ.к.дис.автореф.- 08.00.05:Экономика және халық шаруашылығын басқару / Ғылыми жетекші: экон.ғ.д-ры, проф.Оқаев Қ.О., 2006. - 30 с.

2.

Елшібаев, Рақымжан Қамытбекұлы. Ұйымдық-құқықтық нысандары әртүрлі кәсіпорындар қызметінің тиімділігін арттыру (тамақ өнеркәсібінің мәліметтері бойынша) [Мәтін] : Экон.ғ.к.дис.автореф.- 08.00.05:Экономика және халық шаруашылығын басқару / Ғылыми жетекші: экон.ғ.д-ры, проф.Оқаев Қ.О., 2006. - 30 с.


330.356.3
Е50

Елшібаев, Рақымжан Қамытбекұлы.
    Ұйымдық-құқықтық нысандары әртүрлі кәсіпорындар қызметінің тиімділігін арттыру (тамақ өнеркәсібінің мәліметтері бойынша) [Мәтін] : экон.ғ.к.дис.автореф.- 08.00.05:Экономика және халық шаруашылығын басқару / Ғылыми жетекші: экон.ғ.д-ры, проф.Оқаев Қ.О. - Алматы : Қазақ экономикалық университеті, 2006. - 30 с. - )

УДК

Рубрики: ЭКОНОМИКА

   ЭКОНОМТЕОРИЯ


Кл.слова (ненормированные):
экономика -- халық шаруашылығын басқару -- тамақ өнеркәсібі -- өнім сапасы -- стандарт -- технологиялық экспорт -- өндіріс сферасы -- нарықтық экономика -- экон.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

338.439(574)043
Е66

Ержан, Е. Ж.
    Азық-түлік тәуелсіздігі: бағалау, мәселелері және оны шешу жолдары (Жамбыл облысы материалдарында) [Мәтін] : 6М050600-Экономика: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі А.Ұ.Ерсеитва. - Тараз : [б. и.], 2019. - 57 б.

УДК

Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   КӘСІПОРЫН ЭКОНОМИКАСЫ


Кл.слова (ненормированные):
экономика -- азық-түлік тәуелсіздігі -- ауыл-шаруашылығы экономикасы -- тамақ кластері -- азық-түлік нарығы -- кластерлеу -- тамақ өнеркәсібі -- азық-түлік нарығы -- магистрлік диссертация
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Ержан, Е.Ж. Азық-түлік тәуелсіздігі: бағалау, мәселелері және оны шешу жолдары (Жамбыл облысы материалдарында) [Мәтін] : 6М050600-Экономика: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі А.Ұ.Ерсеитва, 2019. - 57 б.

3.

Ержан, Е.Ж. Азық-түлік тәуелсіздігі: бағалау, мәселелері және оны шешу жолдары (Жамбыл облысы материалдарында) [Мәтін] : 6М050600-Экономика: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі А.Ұ.Ерсеитва, 2019. - 57 б.


338.439(574)043
Е66

Ержан, Е. Ж.
    Азық-түлік тәуелсіздігі: бағалау, мәселелері және оны шешу жолдары (Жамбыл облысы материалдарында) [Мәтін] : 6М050600-Экономика: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі А.Ұ.Ерсеитва. - Тараз : [б. и.], 2019. - 57 б.

УДК

Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   КӘСІПОРЫН ЭКОНОМИКАСЫ


Кл.слова (ненормированные):
экономика -- азық-түлік тәуелсіздігі -- ауыл-шаруашылығы экономикасы -- тамақ кластері -- азық-түлік нарығы -- кластерлеу -- тамақ өнеркәсібі -- азық-түлік нарығы -- магистрлік диссертация
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

664.641.18(021)
И83

Исакова, А. М.
    Күріш ұнын қолданып галет өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: доктор PhD, доцент м.а. Солтыбаева Б.Е. - Тараз : [б. и.], 2016. - 78 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНОЛОГИЯ

   ӨҢДЕУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
күріш ұны -- галет өнімдерінің технологиясы -- ұн -- кондитер өндірісі -- қоңыр күріш ұнын пайдалану -- қоңыр күріш ұны -- шикізат -- ұн өнімдері -- тамақ өнеркәсібі
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Исакова, А.М. Күріш ұнын қолданып галет өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: доктор PhD, доцент м.а. Солтыбаева Б.Е., 2016. - 78 б.

4.

Исакова, А.М. Күріш ұнын қолданып галет өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: доктор PhD, доцент м.а. Солтыбаева Б.Е., 2016. - 78 б.


664.641.18(021)
И83

Исакова, А. М.
    Күріш ұнын қолданып галет өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: доктор PhD, доцент м.а. Солтыбаева Б.Е. - Тараз : [б. и.], 2016. - 78 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНОЛОГИЯ

   ӨҢДЕУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
күріш ұны -- галет өнімдерінің технологиясы -- ұн -- кондитер өндірісі -- қоңыр күріш ұнын пайдалану -- қоңыр күріш ұны -- шикізат -- ұн өнімдері -- тамақ өнеркәсібі
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

339.138
К29

Кемалова, Айнұр Советқызы.
    Кәсіпорындарда маркетинг іс-әркетін дамыту (сүт және май өндіруші кәсіпорындардың мысалында) [Мәтін] : экон.ғ.к. дис... автореф.- 08.00.05:Экономика және халық шаруашылығын басқару (салалар мен қызмет аясы бойынша) / Ғылыми жетекші: экон.ғ.д-ры, проф. Алиев О.Ж. - Алматы : Тұран университеті, 2008. - 34 б. - )

УДК

Рубрики: ЭКОНОМИКА

   ҚАЗАҚСТАН ЭКОНОМИКАСЫ


Кл.слова (ненормированные):
экономика -- Қазақстан экономикасы -- халық шаруашылығын басқару -- сүт -- экон.ғ.к. -- маркетинг -- нарықты қатынас -- тамақ өнеркәсібі -- май өндіріші
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Кемалова, Айнұр Советқызы. Кәсіпорындарда маркетинг іс-әркетін дамыту (сүт және май өндіруші кәсіпорындардың мысалында) [Мәтін] : Экон.ғ.к. дис... автореф.- 08.00.05:Экономика және халық шаруашылығын басқару (салалар мен қызмет аясы бойынша) / Ғылыми жетекші: экон.ғ.д-ры, проф. Алиев О.Ж., 2008. - 34 б.

5.

Кемалова, Айнұр Советқызы. Кәсіпорындарда маркетинг іс-әркетін дамыту (сүт және май өндіруші кәсіпорындардың мысалында) [Мәтін] : Экон.ғ.к. дис... автореф.- 08.00.05:Экономика және халық шаруашылығын басқару (салалар мен қызмет аясы бойынша) / Ғылыми жетекші: экон.ғ.д-ры, проф. Алиев О.Ж., 2008. - 34 б.


339.138
К29

Кемалова, Айнұр Советқызы.
    Кәсіпорындарда маркетинг іс-әркетін дамыту (сүт және май өндіруші кәсіпорындардың мысалында) [Мәтін] : экон.ғ.к. дис... автореф.- 08.00.05:Экономика және халық шаруашылығын басқару (салалар мен қызмет аясы бойынша) / Ғылыми жетекші: экон.ғ.д-ры, проф. Алиев О.Ж. - Алматы : Тұран университеті, 2008. - 34 б. - )

УДК

Рубрики: ЭКОНОМИКА

   ҚАЗАҚСТАН ЭКОНОМИКАСЫ


Кл.слова (ненормированные):
экономика -- Қазақстан экономикасы -- халық шаруашылығын басқару -- сүт -- экон.ғ.к. -- маркетинг -- нарықты қатынас -- тамақ өнеркәсібі -- май өндіріші
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

633.63:664.1(574)
К88

Кубеева, С. Б.
    Қазақстанның қызылша қант өнеркәсібіндегі импортты алмастырудың дамуы [Мәтін] = Жамбыл облысының мысалында : экономикалық ғылымдар магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы / Ғылыми жетекші: э.ғ.к., доцент м.а. Ерсеитов А.Ұ. - Тараз : Тараз университеті, 2012. - 100 б. - )

УДК

Рубрики: ЭКОНОМИКА

   ӨЛКЕТАНУ


   ЖАМБЫЛ ОБЛЫСЫ


Кл.слова (ненормированные):
қант қызылшасы -- импорт алмастыру -- аймақтық даму -- қызылша қант өндірісі -- азық -түлік бағдарламасы -- Жамбыл облысы -- азық -түлік нарығы -- агроөнеркәсіптік кешен -- ауыл шаруашылығы -- тамақ өнеркәсібі -- егіс алқабы -- кластерлік жүйе -- қант құрағы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Кубеева, С.Б. Қазақстанның қызылша қант өнеркәсібіндегі импортты алмастырудың дамуы [Мәтін] : Экономикалық ғылымдар магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы / Ғылыми жетекші: э.ғ.к., доцент м.а. Ерсеитов А.Ұ., 2012. - 100 б.

6.

Кубеева, С.Б. Қазақстанның қызылша қант өнеркәсібіндегі импортты алмастырудың дамуы [Мәтін] : Экономикалық ғылымдар магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы / Ғылыми жетекші: э.ғ.к., доцент м.а. Ерсеитов А.Ұ., 2012. - 100 б.


633.63:664.1(574)
К88

Кубеева, С. Б.
    Қазақстанның қызылша қант өнеркәсібіндегі импортты алмастырудың дамуы [Мәтін] = Жамбыл облысының мысалында : экономикалық ғылымдар магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы / Ғылыми жетекші: э.ғ.к., доцент м.а. Ерсеитов А.Ұ. - Тараз : Тараз университеті, 2012. - 100 б. - )

УДК

Рубрики: ЭКОНОМИКА

   ӨЛКЕТАНУ


   ЖАМБЫЛ ОБЛЫСЫ


Кл.слова (ненормированные):
қант қызылшасы -- импорт алмастыру -- аймақтық даму -- қызылша қант өндірісі -- азық -түлік бағдарламасы -- Жамбыл облысы -- азық -түлік нарығы -- агроөнеркәсіптік кешен -- ауыл шаруашылығы -- тамақ өнеркәсібі -- егіс алқабы -- кластерлік жүйе -- қант құрағы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

664.798.3
К78

Мулдабекова, Баян Жақсылықовна.
    Жасымық ұны мен озондалған суды қолданып нан өнімдерінің тиімді технологиясын жасау [Мәтін] : техн. ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.01: Дәнді және бұршақ дақылдарын, жарма өнімдерін, жеміс, көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу, сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА акад., техн. ғ. д-ры, проф. Ә.I.Ізтаев. - Алматы : АТУ, 2005. - 22 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- нан -- озондалған суды -- хлебобулочные изделия -- чечевичная мука -- пшеничная мука -- химический состав -- качество изделий -- биологическая ценность -- безопасность хлеба -- техн. ғ. к.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Мулдабекова, Баян Жақсылықовна. Жасымық ұны мен озондалған суды қолданып нан өнімдерінің тиімді технологиясын жасау [Мәтін] : Техн. ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.01: Дәнді және бұршақ дақылдарын, жарма өнімдерін, жеміс, көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу, сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА акад., техн. ғ. д-ры, проф. Ә.I.Ізтаев, 2005. - 22 б.

7.

Мулдабекова, Баян Жақсылықовна. Жасымық ұны мен озондалған суды қолданып нан өнімдерінің тиімді технологиясын жасау [Мәтін] : Техн. ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.01: Дәнді және бұршақ дақылдарын, жарма өнімдерін, жеміс, көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу, сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА акад., техн. ғ. д-ры, проф. Ә.I.Ізтаев, 2005. - 22 б.


664.798.3
К78

Мулдабекова, Баян Жақсылықовна.
    Жасымық ұны мен озондалған суды қолданып нан өнімдерінің тиімді технологиясын жасау [Мәтін] : техн. ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.01: Дәнді және бұршақ дақылдарын, жарма өнімдерін, жеміс, көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу, сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА акад., техн. ғ. д-ры, проф. Ә.I.Ізтаев. - Алматы : АТУ, 2005. - 22 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- нан -- озондалған суды -- хлебобулочные изделия -- чечевичная мука -- пшеничная мука -- химический состав -- качество изделий -- биологическая ценность -- безопасность хлеба -- техн. ғ. к.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

637.523.32
О-74

Орынбеков, Думан Рымғалиұлы.
    Престеу процесін қарқындату мақсатында престеуші шнек құрылғысын жетілдіру [Мәтін] : техн. ғ. к. дис. ... автореф. -05.18.12: Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші : т. ғ. к., доц. Қасенов Ә.Л. - Семей : Шәкәрім атындағы Семей мемлекеттік университеті, 2009. - 22 б.: Библиогр. : б. 15-17. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСӘІБІ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- тамақ өнеркәсібі -- тамақ өндірісінің процестері -- аппараттары -- престеу процесін қарқындату -- тамақ өндірісінің машиналары -- техн. ғ. к.
Свободных экз. нет

Орынбеков, Думан Рымғалиұлы. Престеу процесін қарқындату мақсатында престеуші шнек құрылғысын жетілдіру [Мәтін] : Техн. ғ. к. дис. ... автореф. -05.18.12: Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші : т. ғ. к., доц. Қасенов Ә.Л., 2009. - 22 б.: Библиогр. : б. 15-17

8.

Орынбеков, Думан Рымғалиұлы. Престеу процесін қарқындату мақсатында престеуші шнек құрылғысын жетілдіру [Мәтін] : Техн. ғ. к. дис. ... автореф. -05.18.12: Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші : т. ғ. к., доц. Қасенов Ә.Л., 2009. - 22 б.: Библиогр. : б. 15-17


637.523.32
О-74

Орынбеков, Думан Рымғалиұлы.
    Престеу процесін қарқындату мақсатында престеуші шнек құрылғысын жетілдіру [Мәтін] : техн. ғ. к. дис. ... автореф. -05.18.12: Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші : т. ғ. к., доц. Қасенов Ә.Л. - Семей : Шәкәрім атындағы Семей мемлекеттік университеті, 2009. - 22 б.: Библиогр. : б. 15-17. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСӘІБІ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- тамақ өнеркәсібі -- тамақ өндірісінің процестері -- аппараттары -- престеу процесін қарқындату -- тамақ өндірісінің машиналары -- техн. ғ. к.
Свободных экз. нет

637.146(043)
С-28

Ешова, Ж. Т.
    Ірімшік массасы негізінде жасалған десерт өнімін өндіру технологиясын жасау [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: доктор Phd Боранкулова А.С. - Тараз : [б. и.], 2016. - 78 б. - )

УДК

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ


   ӨҢДЕУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімдері -- сүзбе өнімдерінің классификациясы -- өнім сапасын зерттеу -- шикізаттар -- ірімшік массасын өндіру -- сүтті ұйыту -- сүтті органикалық қышқылдармен ұйыту -- десерт өнімдері -- ірімшік массасы -- тағамдық құндылықтар -- тамақ өнеркәсібі
Свободных экз. нет

Ешова, Ж.Т. Ірімшік массасы негізінде жасалған десерт өнімін өндіру технологиясын жасау [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: доктор Phd Боранкулова А.С., 2016. - 78 б.

9.

Ешова, Ж.Т. Ірімшік массасы негізінде жасалған десерт өнімін өндіру технологиясын жасау [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: доктор Phd Боранкулова А.С., 2016. - 78 б.


637.146(043)
С-28

Ешова, Ж. Т.
    Ірімшік массасы негізінде жасалған десерт өнімін өндіру технологиясын жасау [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: доктор Phd Боранкулова А.С. - Тараз : [б. и.], 2016. - 78 б. - )

УДК

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ


   ӨҢДЕУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімдері -- сүзбе өнімдерінің классификациясы -- өнім сапасын зерттеу -- шикізаттар -- ірімшік массасын өндіру -- сүтті ұйыту -- сүтті органикалық қышқылдармен ұйыту -- десерт өнімдері -- ірімшік массасы -- тағамдық құндылықтар -- тамақ өнеркәсібі
Свободных экз. нет

636:637.043 (043)
Т22

Тасу, Қ. Қ.
    "Мал шаруашылығында сапалық белгілердің бірі ретінде мал сүтінің майлылығын арттырудың биологиялық тәсілдерін зерттеу және оны жетілдіру" [Мәтін] : магистрлік жоба / Ғылыми жетекшісі: а.ш.ғ.д., профессор Қарынбаев А.Қ. - Тараз : [б. и.], 2018. - 72 б. - )

УДК

Рубрики: БИОЛОГИЯ

Кл.слова (ненормированные):
Белок -- Сүт өнімі -- Тамақ өнеркәсібі -- Белок
Свободных экз. нет

Тасу, Қ.Қ. "Мал шаруашылығында сапалық белгілердің бірі ретінде мал сүтінің майлылығын арттырудың биологиялық тәсілдерін зерттеу және оны жетілдіру" [Мәтін] : Магистрлік жоба / Ғылыми жетекшісі: а.ш.ғ.д., профессор Қарынбаев А.Қ., 2018. - 72 б

10.

Тасу, Қ.Қ. "Мал шаруашылығында сапалық белгілердің бірі ретінде мал сүтінің майлылығын арттырудың биологиялық тәсілдерін зерттеу және оны жетілдіру" [Мәтін] : Магистрлік жоба / Ғылыми жетекшісі: а.ш.ғ.д., профессор Қарынбаев А.Қ., 2018. - 72 б


636:637.043 (043)
Т22

Тасу, Қ. Қ.
    "Мал шаруашылығында сапалық белгілердің бірі ретінде мал сүтінің майлылығын арттырудың биологиялық тәсілдерін зерттеу және оны жетілдіру" [Мәтін] : магистрлік жоба / Ғылыми жетекшісі: а.ш.ғ.д., профессор Қарынбаев А.Қ. - Тараз : [б. и.], 2018. - 72 б. - )

УДК

Рубрики: БИОЛОГИЯ

Кл.слова (ненормированные):
Белок -- Сүт өнімі -- Тамақ өнеркәсібі -- Белок
Свободных экз. нет

Беті 1, Нәтижелерін: 12

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз