База данных: Электрондық кітапхана
Беті 1, Нәтижелерін: 3
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
36.81я73
А14
Абдиева, Г. Ж.
Тағамдық өнімдерді санитарлы-микробиологиялық бақылау [Электрондық ресурс] : оқу-әдістемелік құрал / Г. Ж. Абдиева, А. С. Кистаубаева, И. С. Савицкая. - Алматы : Қазақ университеті, 2014. - 130 б. - Б. ц.
ББК 36.81я73
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
тағамдық өнімдер -- санитарлы-микробиологиялық бақылау -- тағамдық улану -- микробтық тағамдық улану
Доп.точки доступа:
Кистаубаева, А.С.
Савицкая, И.С.
А14
Абдиева, Г. Ж.
Тағамдық өнімдерді санитарлы-микробиологиялық бақылау [Электрондық ресурс] : оқу-әдістемелік құрал / Г. Ж. Абдиева, А. С. Кистаубаева, И. С. Савицкая. - Алматы : Қазақ университеті, 2014. - 130 б. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
тағамдық өнімдер -- санитарлы-микробиологиялық бақылау -- тағамдық улану -- микробтық тағамдық улану
Доп.точки доступа:
Кистаубаева, А.С.
Савицкая, И.С.
2.
Подробнее
28.4я7
Т 12
Тағамдық және санитарлық микробиология [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Т.М.Жамансарин, Н.Б.Сарсембаева, Е.С.Ержігітов, А.Б.Абжалиева, М.Р.Турабеков, И.К.Байдилдаева, Д.Т.Тоқтар. - Алматы : Альманах, 2021. - 91 б. - Б. ц.
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
МИКРОБИОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
тағамдық микробиология -- санитариялық микробиология -- микробиология -- микроағзалар -- сүт өнімдері -- ет өнімдері -- ұн өнімдерінің микрофлорасы -- микроағзалардың морфологиясын зерттеу -- тағамдық өнімдерді ферменттеу -- шикізат микрофлорасы -- микробтар -- вирустар -- тағамдағы ауру қоздырғыштар
Т 12
Тағамдық және санитарлық микробиология [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Т.М.Жамансарин, Н.Б.Сарсембаева, Е.С.Ержігітов, А.Б.Абжалиева, М.Р.Турабеков, И.К.Байдилдаева, Д.Т.Тоқтар. - Алматы : Альманах, 2021. - 91 б. - Б. ц.
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
МИКРОБИОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
тағамдық микробиология -- санитариялық микробиология -- микробиология -- микроағзалар -- сүт өнімдері -- ет өнімдері -- ұн өнімдерінің микрофлорасы -- микроағзалардың морфологиясын зерттеу -- тағамдық өнімдерді ферменттеу -- шикізат микрофлорасы -- микробтар -- вирустар -- тағамдағы ауру қоздырғыштар
3.
Подробнее
36.822я73 Т56
О-75
Оспанов, Ә. Ә.
Толық түрде ұнтақталған ұн өндіру технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ә. Ә. Оспанов, Н. Ж. Муслимов. - Алматы : Нур-Принт, 2015. - 119 б. - Б. ц.
Рубрики: ЛЕГКАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік нарығы -- тағамдық өнім -- ұн өндірісі -- бидай шикізаты -- жүгері ұны
Доп.точки доступа:
Муслимов, Н.Ж.
О-75
Оспанов, Ә. Ә.
Толық түрде ұнтақталған ұн өндіру технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ә. Ә. Оспанов, Н. Ж. Муслимов. - Алматы : Нур-Принт, 2015. - 119 б. - Б. ц.
Рубрики: ЛЕГКАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік нарығы -- тағамдық өнім -- ұн өндірісі -- бидай шикізаты -- жүгері ұны
Доп.точки доступа:
Муслимов, Н.Ж.
Беті 1, Нәтижелерін: 3