База данных: Ретро кітаптар
Беті 1, Нәтижелерін: 5
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
36-1я7
Қ54
Қоғамдық тағам өнімдерін өндіру технологиясы (зертханалық жұмыстар) [Мәтін] : оқулық / И.М.Самсаев,Н.Ж.Оспанова,Н.И.Грицюк,Р.А.Журавлева,Л.С.Чулакова. - Астана : Фолиант, 2007. - 56 б. - ). - ISBN 9965-35-250-X : 279т. 00т. тг.
ББК 36-1я7
Рубрики: ТЕХНИКА
Кл.слова (ненормированные):
техника -- оқу құралы -- еттен тағам даярлау -- көкөністен тағам әзірлеу -- қуырылған балық -- ірімшіктен тағам даярлау -- тәтті тағамдар -- қазақтың ұлттық тағамдарын даярлау -- ашытылған қамырдан өнімдер даярлау
Экземпляры всего: 2
2 - 1 (1), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2 - 1 (1), 2.1-№2 оқу залы (1)
Қ54
Қоғамдық тағам өнімдерін өндіру технологиясы (зертханалық жұмыстар) [Мәтін] : оқулық / И.М.Самсаев,Н.Ж.Оспанова,Н.И.Грицюк,Р.А.Журавлева,Л.С.Чулакова. - Астана : Фолиант, 2007. - 56 б. - ). - ISBN 9965-35-250-X : 279т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
Кл.слова (ненормированные):
техника -- оқу құралы -- еттен тағам даярлау -- көкөністен тағам әзірлеу -- қуырылған балық -- ірімшіктен тағам даярлау -- тәтті тағамдар -- қазақтың ұлттық тағамдарын даярлау -- ашытылған қамырдан өнімдер даярлау
Экземпляры всего: 2
2 - 1 (1), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2 - 1 (1), 2.1-№2 оқу залы (1)
2.
Подробнее
64
С15
Садықов, Б.
Ақ дастарқан [Мәтін] / ,. - Алматы : Қайнар, 1987. - 272 б. - 2с.20т. тг.
ББК 64
Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ
ҮЙ ШАРУАШЫЛЫҒЫ
Кл.слова (ненормированные):
ақ дастарқан -- қазақтың дәстүрі -- тағамдар дайындау технологиясы -- маринадтау -- тұздау -- кептіру -- тәтті тағамдар -- тосаптар
Доп.точки доступа:
Сарыев, И.
Отарбаев, А.
Экземпляры всего: 3
6.1-№8 оқу залы (3)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (3)
С15
Садықов, Б.
Ақ дастарқан [Мәтін] / ,. - Алматы : Қайнар, 1987. - 272 б. - 2с.20т. тг.
Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ
ҮЙ ШАРУАШЫЛЫҒЫ
Кл.слова (ненормированные):
ақ дастарқан -- қазақтың дәстүрі -- тағамдар дайындау технологиясы -- маринадтау -- тұздау -- кептіру -- тәтті тағамдар -- тосаптар
Доп.точки доступа:
Сарыев, И.
Отарбаев, А.
Экземпляры всего: 3
6.1-№8 оқу залы (3)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (3)
3.
Подробнее
64
С15
Садықов, Б.
Ақ дастарқан [Мәтін] / ,. - Алматы : Қайнар, 1991. - 272 б. - ISBN 5620003930 : 3с.00к. тг.
ББК 64
Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ
ҮЙ ШАРУАШЫЛЫҒЫ
Кл.слова (ненормированные):
ақ дастарқан -- қазақтың дәстүрі -- тағамдар дайындау технологиясы -- маринадтау -- тұздау -- кептіру -- тәтті тағамдар -- тосаптар
Доп.точки доступа:
Сарыев, И.
Отарбаев, А.
Экземпляры всего: 6
6.1-№8 оқу залы (5), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (5), 2.1-№2 оқу залы (1)
С15
Садықов, Б.
Ақ дастарқан [Мәтін] / ,. - Алматы : Қайнар, 1991. - 272 б. - ISBN 5620003930 : 3с.00к. тг.
Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ
ҮЙ ШАРУАШЫЛЫҒЫ
Кл.слова (ненормированные):
ақ дастарқан -- қазақтың дәстүрі -- тағамдар дайындау технологиясы -- маринадтау -- тұздау -- кептіру -- тәтті тағамдар -- тосаптар
Доп.точки доступа:
Сарыев, И.
Отарбаев, А.
Экземпляры всего: 6
6.1-№8 оқу залы (5), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (5), 2.1-№2 оқу залы (1)
4.
Подробнее
36.99я7
С19
Самсаев, И. М.
Тағам даярлау практикумы (тәжірибелік сабақтар) [Мәтін] : оқу құралы / И. М. Самсаев, Н. Ж. Оспанова. - Астана : Фолиант, 2007. - 96 б. - ). - ISBN 9965-35-252-6 : 550т. 00т. тг.
ББК 36.99я7
Рубрики: ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
ПИТАНИЕ
Кл.слова (ненормированные):
гарнирлер -- қуырылған балық -- ірімшік тағамдары -- салқын тағамдар -- ашытылған өнімдер -- ет тағамдары -- тәтті тағам
Доп.точки доступа:
Оспанова, Н.Ж.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
С19
Самсаев, И. М.
Тағам даярлау практикумы (тәжірибелік сабақтар) [Мәтін] : оқу құралы / И. М. Самсаев, Н. Ж. Оспанова. - Астана : Фолиант, 2007. - 96 б. - ). - ISBN 9965-35-252-6 : 550т. 00т. тг.
Рубрики: ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
ПИТАНИЕ
Кл.слова (ненормированные):
гарнирлер -- қуырылған балық -- ірімшік тағамдары -- салқын тағамдар -- ашытылған өнімдер -- ет тағамдары -- тәтті тағам
Доп.точки доступа:
Оспанова, Н.Ж.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
5.
Подробнее
36.99я7
С19
Самсаев, И.
Тағам даярлау практикумы (тәжірибелік сабақтар) [Мәтін] : оқу құралы / И. Самсаев, Н. Оспанова. - Астана : Фолиант, 2010. - 96 бет. - ). - ISBN 978-601-292-107-6 : 350т. 00т. тг.
ББК 36.99я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
техника -- тамақ өнеркәсібі -- тамақ өндірісі -- тағам даярлау -- оқу құралы -- көкөністерден тағам даярлау -- ет тағамдарын даярлау -- тәтті тағамдарды даярлау
Доп.точки доступа:
Оспанова, Н.
Экземпляры всего: 10
2 - 1 (2), Каратау (2), 2.1-№2 оқу залы (6)
Свободны: 2 - 1 (2), Каратау (2), 2.1-№2 оқу залы (6)
С19
Самсаев, И.
Тағам даярлау практикумы (тәжірибелік сабақтар) [Мәтін] : оқу құралы / И. Самсаев, Н. Оспанова. - Астана : Фолиант, 2010. - 96 бет. - ). - ISBN 978-601-292-107-6 : 350т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
техника -- тамақ өнеркәсібі -- тамақ өндірісі -- тағам даярлау -- оқу құралы -- көкөністерден тағам даярлау -- ет тағамдарын даярлау -- тәтті тағамдарды даярлау
Доп.точки доступа:
Оспанова, Н.
Экземпляры всего: 10
2 - 1 (2), Каратау (2), 2.1-№2 оқу залы (6)
Свободны: 2 - 1 (2), Каратау (2), 2.1-№2 оқу залы (6)
Беті 1, Нәтижелерін: 5