Электрондық каталог


 

База данных: Факультет материалдарының репозиторийі

Беті 1, Нәтижелерін: 5

Отмеченные записи: 0

30.16
А51

Алмаганбетов, К. Х.
    Биотехнология микроорганизмов [Электронный ресурс] / К. Х. Алмаганбетов. - Астана : [б. и.], 2008. - 244 с. - ISBN 9968-31-240-0 : Б. ц.

ББК 30.16

Рубрики: БИОТЕХНОЛОГИЯ

Кл.слова (ненормированные):
микробиология -- биотехнология -- микроорганизмы -- бактерии -- мутогенез -- биотрансформация -- живые микроорганизмы -- брожение -- спиртовое брожение -- молочнокислое брожение -- ферменты -- полисахариды -- антибиотики -- метаболиты микроорганизмов

Алмаганбетов, К.Х. Биотехнология микроорганизмов [Электронный ресурс], 2008. - 244 с.

1.

Алмаганбетов, К.Х. Биотехнология микроорганизмов [Электронный ресурс], 2008. - 244 с.


30.16
А51

Алмаганбетов, К. Х.
    Биотехнология микроорганизмов [Электронный ресурс] / К. Х. Алмаганбетов. - Астана : [б. и.], 2008. - 244 с. - ISBN 9968-31-240-0 : Б. ц.

ББК 30.16

Рубрики: БИОТЕХНОЛОГИЯ

Кл.слова (ненормированные):
микробиология -- биотехнология -- микроорганизмы -- бактерии -- мутогенез -- биотрансформация -- живые микроорганизмы -- брожение -- спиртовое брожение -- молочнокислое брожение -- ферменты -- полисахариды -- антибиотики -- метаболиты микроорганизмов

637.1
Ә55

Әлібаева, Анар Қожантайқызы.
    Йогурт алуда сүт қышқылды бактерияның белсенділігін арттыру [Мәтін] : магистрлік автореф. биология мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: б.ғ.к., доц. Р.Т.Турекельдиева. - Тараз : [б. и.], 2011. - 17 б. - ). - [Б.ц.] тг.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
стерилизация -- өсу факторы -- буферлілік -- штамм -- ашытқы -- сүт қышқылды бактериялар -- титрлеу -- микроорганизмдер -- субстрат -- шикі сүт -- ферменттер -- ферметтік автивтілік -- ашытқылар -- ашыту -- гомогенизация -- санитария -- дезинфекция -- асептикалық
Экземпляры всего: 2
2-2 СИС (2)
Свободны: 2-2 СИС (2)

Әлібаева, Анар Қожантайқызы. Йогурт алуда сүт қышқылды бактерияның белсенділігін арттыру [Мәтін] : магистрлік автореф. биология мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: б.ғ.к., доц. Р.Т.Турекельдиева, 2011. - 17 б.

2.

Әлібаева, Анар Қожантайқызы. Йогурт алуда сүт қышқылды бактерияның белсенділігін арттыру [Мәтін] : магистрлік автореф. биология мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: б.ғ.к., доц. Р.Т.Турекельдиева, 2011. - 17 б.


637.1
Ә55

Әлібаева, Анар Қожантайқызы.
    Йогурт алуда сүт қышқылды бактерияның белсенділігін арттыру [Мәтін] : магистрлік автореф. биология мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: б.ғ.к., доц. Р.Т.Турекельдиева. - Тараз : [б. и.], 2011. - 17 б. - ). - [Б.ц.] тг.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
стерилизация -- өсу факторы -- буферлілік -- штамм -- ашытқы -- сүт қышқылды бактериялар -- титрлеу -- микроорганизмдер -- субстрат -- шикі сүт -- ферменттер -- ферметтік автивтілік -- ашытқылар -- ашыту -- гомогенизация -- санитария -- дезинфекция -- асептикалық
Экземпляры всего: 2
2-2 СИС (2)
Свободны: 2-2 СИС (2)


Берден, Асылқүл Шарапқызы.
    Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М072700 - "Азық-түлік тағамдары технологиясы" мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к. Ә.К.Садыбаев. - Тараз : [б. и.], 2011. - 12 б. - ). - [Б.ц.] тг.

Рубрики: ТЕХНИКА

Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік -- тағам -- жарма -- рецепттер -- құрамы -- ферменттер
Экземпляры всего: 1
2-2 СИС (1)
Свободны: 2-2 СИС (1)

Берден, Асылқүл Шарапқызы. Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М072700 - "Азық-түлік тағамдары технологиясы" мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к. Ә.К.Садыбаев, 2011. - 12 б.

3.

Берден, Асылқүл Шарапқызы. Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М072700 - "Азық-түлік тағамдары технологиясы" мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к. Ә.К.Садыбаев, 2011. - 12 б.



Берден, Асылқүл Шарапқызы.
    Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М072700 - "Азық-түлік тағамдары технологиясы" мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к. Ә.К.Садыбаев. - Тараз : [б. и.], 2011. - 12 б. - ). - [Б.ц.] тг.

Рубрики: ТЕХНИКА

Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік -- тағам -- жарма -- рецепттер -- құрамы -- ферменттер
Экземпляры всего: 1
2-2 СИС (1)
Свободны: 2-2 СИС (1)

551.345:591.133.1
К18

Карабаева, асел Аскаровна.
    Жануар тектес негізгі азық түліктердің микробиологиясы [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М060700 -"Биология" мамандығы бойынша / Ғылыми жет. а/ш.ғ.к., доц. Қ.Т.Тастанбеков. - Тараз : [б. и.], 2011. - 24 б. - ). - [Б.ц.] тг.

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДРЫ

   БИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
стерилизация -- өсу факторы -- буферлілік -- штамм -- антогонистік әсер -- ашытқы -- сүт қышқылды бактериялар -- титрлеу -- микроорганизмдер -- субстрат -- ферменттер -- ферменттік активтілік -- ашытқылар -- ашыту -- гомогенизация -- гигиена -- санитария -- дезинфекция -- асептикалық
Экземпляры всего: 2
2-2 СИС (2)
Свободны: 2-2 СИС (2)

Карабаева, асел Аскаровна. Жануар тектес негізгі азық түліктердің микробиологиясы [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М060700 -"Биология" мамандығы бойынша / Ғылыми жет. а/ш.ғ.к., доц. Қ.Т.Тастанбеков, 2011. - 24 б.

4.

Карабаева, асел Аскаровна. Жануар тектес негізгі азық түліктердің микробиологиясы [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М060700 -"Биология" мамандығы бойынша / Ғылыми жет. а/ш.ғ.к., доц. Қ.Т.Тастанбеков, 2011. - 24 б.


551.345:591.133.1
К18

Карабаева, асел Аскаровна.
    Жануар тектес негізгі азық түліктердің микробиологиясы [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М060700 -"Биология" мамандығы бойынша / Ғылыми жет. а/ш.ғ.к., доц. Қ.Т.Тастанбеков. - Тараз : [б. и.], 2011. - 24 б. - ). - [Б.ц.] тг.

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДРЫ

   БИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
стерилизация -- өсу факторы -- буферлілік -- штамм -- антогонистік әсер -- ашытқы -- сүт қышқылды бактериялар -- титрлеу -- микроорганизмдер -- субстрат -- ферменттер -- ферменттік активтілік -- ашытқылар -- ашыту -- гомогенизация -- гигиена -- санитария -- дезинфекция -- асептикалық
Экземпляры всего: 2
2-2 СИС (2)
Свободны: 2-2 СИС (2)

581.522.4;581.19:58.02.036
У57

Унербекова, А. А
    Молекулалық маркерлерді пайдаланып өсімдіктердің ДНҚ құрылымын анықтаудың тиімділігі [Мәтін] : жаратылыстану ғылымы академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:б.ғ.к., Қожамжарова Л.С. - Тараз : [б. и.], 2012. - 22 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   БИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
генетика -- малекула -- перспективті әдіс -- изозимдік әдіс -- изофокусирлеу -- популяция -- аминқышқылдары -- хромотография -- экстрагент -- эфедра шикізаты -- гидрологиялық режим -- рестрикциялық полиморфизм -- экспорттау -- ампликон -- фермент

Унербекова, А.А Молекулалық маркерлерді пайдаланып өсімдіктердің ДНҚ құрылымын анықтаудың тиімділігі [Мәтін] : Жаратылыстану ғылымы академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:б.ғ.к., Қожамжарова Л.С, 2012. - 22 б.

5.

Унербекова, А.А Молекулалық маркерлерді пайдаланып өсімдіктердің ДНҚ құрылымын анықтаудың тиімділігі [Мәтін] : Жаратылыстану ғылымы академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:б.ғ.к., Қожамжарова Л.С, 2012. - 22 б.


581.522.4;581.19:58.02.036
У57

Унербекова, А. А
    Молекулалық маркерлерді пайдаланып өсімдіктердің ДНҚ құрылымын анықтаудың тиімділігі [Мәтін] : жаратылыстану ғылымы академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:б.ғ.к., Қожамжарова Л.С. - Тараз : [б. и.], 2012. - 22 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   БИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
генетика -- малекула -- перспективті әдіс -- изозимдік әдіс -- изофокусирлеу -- популяция -- аминқышқылдары -- хромотография -- экстрагент -- эфедра шикізаты -- гидрологиялық режим -- рестрикциялық полиморфизм -- экспорттау -- ампликон -- фермент

Беті 1, Нәтижелерін: 5

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз