База данных: Тезистер
Беті 1, Нәтижелерін: 1
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
664-035.66(043)
Б39
Бекбердиева, А. Ә.
Өсімдік тектес шикізаттан алынатын тағам қоспасының технологиясын жасау [Мәтін] : 6М072800 - Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к., доцент м.а.А.Қ.Садыбаев. - Тараз : [б. и.], 2019. - 70 б.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
өсімдік тектес шикізат -- тағам қоспасы -- пряник пісіру -- пряниктерді пісірудің технологиясы -- хош иістендіргіштер -- ұнтақтау жұмыстары -- цитрустарға жүргізілетін зерттеулер -- магистрлік диссертация
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Б39
Бекбердиева, А. Ә.
Өсімдік тектес шикізаттан алынатын тағам қоспасының технологиясын жасау [Мәтін] : 6М072800 - Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к., доцент м.а.А.Қ.Садыбаев. - Тараз : [б. и.], 2019. - 70 б.
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
өсімдік тектес шикізат -- тағам қоспасы -- пряник пісіру -- пряниктерді пісірудің технологиясы -- хош иістендіргіштер -- ұнтақтау жұмыстары -- цитрустарға жүргізілетін зерттеулер -- магистрлік диссертация
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Беті 1, Нәтижелерін: 1