Электрондық каталог


 

База данных: Кітаптар

Беті 1, Нәтижелерін: 2

Отмеченные записи: 0

36.83я7
М89

Мынбаева, А. Б.
    Наубайхана өндірісінде бақылауды ұйымдастыру [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2019. - 64 б. - ISBN 978-9965-37-134-9 : 300т. 00т. тг.

ББК 36.83я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- нан өндірісі -- наубайхана өндірісі -- шикізат сапасы -- сапаны бақылау -- ұн сапасы -- зертханалық жұмыстар -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

Мынбаева, А.Б. Наубайхана өндірісінде бақылауды ұйымдастыру [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева, 2019. - 64 б.

1.

Мынбаева, А.Б. Наубайхана өндірісінде бақылауды ұйымдастыру [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева, 2019. - 64 б.


36.83я7
М89

Мынбаева, А. Б.
    Наубайхана өндірісінде бақылауды ұйымдастыру [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2019. - 64 б. - ISBN 978-9965-37-134-9 : 300т. 00т. тг.

ББК 36.83я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- нан өндірісі -- наубайхана өндірісі -- шикізат сапасы -- сапаны бақылау -- ұн сапасы -- зертханалық жұмыстар -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

36.822я7
Т56


    Толық түрде ұнтақталған ұн өндіру технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ә.Ә. Оспанов, Н.Ж. Муслимов, А.Қ. Тимурбекова, Г.Б. Жумабекова. - Алматы : Нур-Принт, 2015. - 119 б. - ISBN 978-601-7390-86-0 : 1200т. 00т. тг.

ББК 36.822я7

Рубрики: ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ

   ҰН ТАРТУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік өнімдері -- тағамдық өнімдер -- ұн өндірісі -- ұнтақталған ұн өндірісі -- бидай -- дәнді бұршақты дақылдар -- ұн ассортименті -- биологиялық қасиеттері -- ұн сұрыптары -- шикізат сапасы -- астық шикізатының калориялығы -- оқу құралы
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Толық түрде ұнтақталған ұн өндіру технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ә.Ә. Оспанов, Н.Ж. Муслимов, А.Қ. Тимурбекова, Г.Б. Жумабекова, 2015. - 119 б.

2.

Толық түрде ұнтақталған ұн өндіру технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ә.Ә. Оспанов, Н.Ж. Муслимов, А.Қ. Тимурбекова, Г.Б. Жумабекова, 2015. - 119 б.


36.822я7
Т56


    Толық түрде ұнтақталған ұн өндіру технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ә.Ә. Оспанов, Н.Ж. Муслимов, А.Қ. Тимурбекова, Г.Б. Жумабекова. - Алматы : Нур-Принт, 2015. - 119 б. - ISBN 978-601-7390-86-0 : 1200т. 00т. тг.

ББК 36.822я7

Рубрики: ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ

   ҰН ТАРТУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік өнімдері -- тағамдық өнімдер -- ұн өндірісі -- ұнтақталған ұн өндірісі -- бидай -- дәнді бұршақты дақылдар -- ұн ассортименті -- биологиялық қасиеттері -- ұн сұрыптары -- шикізат сапасы -- астық шикізатының калориялығы -- оқу құралы
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Беті 1, Нәтижелерін: 2

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз