База данных: Тезистер
Беті 1, Нәтижелерін: 2
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
637.1
Ә55
Әлібаева, Анар Қожантайқызы.
Йогурт алуда сүт қышқылды бактерияның белсенділігін арттыру [Мәтін] : магистрлік автореф. биология мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: б.ғ.к., доц. Р.Т.Турекельдиева. - Тараз : [б. и.], 2011. - 17 б. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
стерилизация -- өсу факторы -- буферлілік -- штамм -- ашытқы -- сүт қышқылды бактериялар -- титрлеу -- микроорганизмдер -- субстрат -- шикі сүт -- ферменттер -- ферметтік автивтілік -- ашытқылар -- ашыту -- гомогенизация -- санитария -- дезинфекция -- асептикалық
Экземпляры всего: 2
Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)
Ә55
Әлібаева, Анар Қожантайқызы.
Йогурт алуда сүт қышқылды бактерияның белсенділігін арттыру [Мәтін] : магистрлік автореф. биология мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: б.ғ.к., доц. Р.Т.Турекельдиева. - Тараз : [б. и.], 2011. - 17 б. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
стерилизация -- өсу факторы -- буферлілік -- штамм -- ашытқы -- сүт қышқылды бактериялар -- титрлеу -- микроорганизмдер -- субстрат -- шикі сүт -- ферменттер -- ферметтік автивтілік -- ашытқылар -- ашыту -- гомогенизация -- санитария -- дезинфекция -- асептикалық
Экземпляры всего: 2
Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)
2.
Подробнее
551.345:591.133.1
К18
Карабаева, асел Аскаровна.
Жануар тектес негізгі азық түліктердің микробиологиясы [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М060700 -"Биология" мамандығы бойынша / Ғылыми жет. а/ш.ғ.к., доц. Қ.Т.Тастанбеков. - Тараз : [б. и.], 2011. - 24 б. - )
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДРЫ
БИОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
стерилизация -- өсу факторы -- буферлілік -- штамм -- антогонистік әсер -- ашытқы -- сүт қышқылды бактериялар -- титрлеу -- микроорганизмдер -- субстрат -- ферменттер -- ферменттік активтілік -- ашытқылар -- ашыту -- гомогенизация -- гигиена -- санитария -- дезинфекция -- асептикалық
Экземпляры всего: 2
Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)
К18
Карабаева, асел Аскаровна.
Жануар тектес негізгі азық түліктердің микробиологиясы [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М060700 -"Биология" мамандығы бойынша / Ғылыми жет. а/ш.ғ.к., доц. Қ.Т.Тастанбеков. - Тараз : [б. и.], 2011. - 24 б. - )
УДК |
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДРЫ
БИОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
стерилизация -- өсу факторы -- буферлілік -- штамм -- антогонистік әсер -- ашытқы -- сүт қышқылды бактериялар -- титрлеу -- микроорганизмдер -- субстрат -- ферменттер -- ферменттік активтілік -- ашытқылар -- ашыту -- гомогенизация -- гигиена -- санитария -- дезинфекция -- асептикалық
Экземпляры всего: 2
Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)
Беті 1, Нәтижелерін: 2