База данных: Электрондық кітапхана
Беті 1, Нәтижелерін: 3
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
36-1
Г12
Гаврилов, Н. В.
Применение экструдеров при переработке продукции растениеводства [Электронный ресурс] : учебно-методическое пособие / Н. В. Гаврилов. - Костанай : [б. и.], 2018. - 127 с. - Б. ц.
ББК 36-1
Рубрики: ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
ПЕРЕРАБОТКА ПЛОДОВ И ОВОЩЕЙ
Кл.слова (ненормированные):
переработка кормосмеси -- процесса экструдирования -- обработка -- экспериментальных исследований -- вязкости кормосмеси -- виды экструдера
Г12
Гаврилов, Н. В.
Применение экструдеров при переработке продукции растениеводства [Электронный ресурс] : учебно-методическое пособие / Н. В. Гаврилов. - Костанай : [б. и.], 2018. - 127 с. - Б. ц.
Рубрики: ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
ПЕРЕРАБОТКА ПЛОДОВ И ОВОЩЕЙ
Кл.слова (ненормированные):
переработка кормосмеси -- процесса экструдирования -- обработка -- экспериментальных исследований -- вязкости кормосмеси -- виды экструдера
2.
Подробнее
24.2 я7
Х17
Халменова, З.
Өндірістік органикалық химия негізі [Электрондық ресурс] : оқу құралы / З. Халменова. - Алматы : Қазақ университеті, 2013. - 122 б. - Б. ц.
ББК 24.2 я7
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
ХИМИЯ
ОРГАНИКАЛЫҚ ХИМИЯ
Кл.слова (ненормированные):
спирт -- араластыру процестері -- экструдер -- фармпрепараттар синтезі -- нафтол -- альдегид -- анилин
Х17
Халменова, З.
Өндірістік органикалық химия негізі [Электрондық ресурс] : оқу құралы / З. Халменова. - Алматы : Қазақ университеті, 2013. - 122 б. - Б. ц.
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
ХИМИЯ
ОРГАНИКАЛЫҚ ХИМИЯ
Кл.слова (ненормированные):
спирт -- араластыру процестері -- экструдер -- фармпрепараттар синтезі -- нафтол -- альдегид -- анилин
3.
Подробнее
36.81я7
Т13
Тағам өндірістерінің машиналары және аппараттары : оқулық. - Алматы : ТОО "Лантар Трейд", 2021 - .
3 кітап : Тағам өндірістерінің машиналары және аппараттары : оқулық / В. А. Панфилов, С.Т.Антипов, А.Н. Остриков т.б. . - Алматы : ТОО "Лантар Трейд", 2021. - 571 с. : рис. - ). - ISBN 978-601-7659-18-9 : Б. ц.
ББК 36.81я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
тағам өндірісінің аппараттары -- тағам өндірісінің машиналары -- мұздату аппараттары -- арналы қыздырылатын пештер -- жидітуге арналған пештер -- қуыру аппараттары -- пісіруге арналған пештер -- вакуум- аппараттар -- помада шайқағыш аппараттар -- ашымық айдау қондырғылары -- ректификациялық қондырғылар -- технологиялық желілерді жобалау -- тағам орталарын темпирирлеу -- экструдерлер -- автоклавтар -- пастеризаторлар -- ферментация процесі -- тағам орталарын түрленгіштер -- тағам бұйымдарын мөлшеулер -- оқулық -- салқындату аппараттары -- тозаңдатып кептіргіштер -- салқындату камералары -- мұздату камералары -- криогенді мұздату қондырғылары -- сусымалы өнімдер -- көкөністерге арналған конвейерлі кептіргіштер -- барабанды кептіргіш агрегаттар -- тағам орталарын мұздату
Аннотация: Оқулықта тамақ және өңдеуші өндірістердің техникалық қамтамасыз етілуінің келешегі мен жағдайы туралы мәліметтер жалпыландырылған. Іске асырылатын процесстердің ғылыми негіздері және машиналар мен аппараттардың аса маңызды сипаттамаларының инженерлік есептері берілген.
Свободных экз. нет
Т13
Тағам өндірістерінің машиналары және аппараттары : оқулық. - Алматы : ТОО "Лантар Трейд", 2021 - .
3 кітап : Тағам өндірістерінің машиналары және аппараттары : оқулық / В. А. Панфилов, С.Т.Антипов, А.Н. Остриков т.б. . - Алматы : ТОО "Лантар Трейд", 2021. - 571 с. : рис. - ). - ISBN 978-601-7659-18-9 : Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
тағам өндірісінің аппараттары -- тағам өндірісінің машиналары -- мұздату аппараттары -- арналы қыздырылатын пештер -- жидітуге арналған пештер -- қуыру аппараттары -- пісіруге арналған пештер -- вакуум- аппараттар -- помада шайқағыш аппараттар -- ашымық айдау қондырғылары -- ректификациялық қондырғылар -- технологиялық желілерді жобалау -- тағам орталарын темпирирлеу -- экструдерлер -- автоклавтар -- пастеризаторлар -- ферментация процесі -- тағам орталарын түрленгіштер -- тағам бұйымдарын мөлшеулер -- оқулық -- салқындату аппараттары -- тозаңдатып кептіргіштер -- салқындату камералары -- мұздату камералары -- криогенді мұздату қондырғылары -- сусымалы өнімдер -- көкөністерге арналған конвейерлі кептіргіштер -- барабанды кептіргіш агрегаттар -- тағам орталарын мұздату
Аннотация: Оқулықта тамақ және өңдеуші өндірістердің техникалық қамтамасыз етілуінің келешегі мен жағдайы туралы мәліметтер жалпыландырылған. Іске асырылатын процесстердің ғылыми негіздері және машиналар мен аппараттардың аса маңызды сипаттамаларының инженерлік есептері берілген.
Свободных экз. нет
Беті 1, Нәтижелерін: 3