База данных: Кітаптар
Беті 1, Нәтижелерін: 2
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
24.2я7
Б84
Бурашева, Г. Ш.
Табиғи қосылыстар химиясының негіздері [Мәтін] : оқу құралы / Г. Ш. Бурашева, Б. Қ. Есқалиева, А. К. Үмбетова. - Алматы : Қазақ университеті, 2013. - 303 б. - ISBN 978-601-247-655-2 : 3584т. 00т. тг.
ББК 24.2я7
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
ХИМИЯ
ОРГАНИКАЛЫҚ ХИМИЯ
Кл.слова (ненормированные):
химия -- табиғи қосылыстар -- биологиялық белсенді заттар -- физика-химиялық қасиеттері -- көмірсулар -- терпендер -- дәрумендер -- эфир майлары -- алкалоидтар -- тері илегіш заттар -- фармацевтикалық өндірісті дамыту -- оқу құралы
Доп.точки доступа:
Есқалиева, Б.Қ.
Үмбетова, А.К.
Экземпляры всего: 10
6.2-№9 оқу залы (3), №11 оқу залы (жатахана) (2), 6.1-№8 оқу залы (3), 2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 6.2-№9 оқу залы (3), №11 оқу залы (жатахана) (2), 6.1-№8 оқу залы (3), 2.1-№2 оқу залы (2)
Б84
Бурашева, Г. Ш.
Табиғи қосылыстар химиясының негіздері [Мәтін] : оқу құралы / Г. Ш. Бурашева, Б. Қ. Есқалиева, А. К. Үмбетова. - Алматы : Қазақ университеті, 2013. - 303 б. - ISBN 978-601-247-655-2 : 3584т. 00т. тг.
УДК |
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
ХИМИЯ
ОРГАНИКАЛЫҚ ХИМИЯ
Кл.слова (ненормированные):
химия -- табиғи қосылыстар -- биологиялық белсенді заттар -- физика-химиялық қасиеттері -- көмірсулар -- терпендер -- дәрумендер -- эфир майлары -- алкалоидтар -- тері илегіш заттар -- фармацевтикалық өндірісті дамыту -- оқу құралы
Доп.точки доступа:
Есқалиева, Б.Қ.
Үмбетова, А.К.
Экземпляры всего: 10
6.2-№9 оқу залы (3), №11 оқу залы (жатахана) (2), 6.1-№8 оқу залы (3), 2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 6.2-№9 оқу залы (3), №11 оқу залы (жатахана) (2), 6.1-№8 оқу залы (3), 2.1-№2 оқу залы (2)
2.
Подробнее
36.96я7
М66
Молдахметова , З. Қ.
Консервілеудің теориялық негіздері : оқу құралы / З. Қ. Молдахметова . - Алматы : ADAL KITAP, 2023. - 138 с. : рис. - ISBN 978-601-7985-94-3 : 3100. 00 тг.
ББК 36.96я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
КОНСЕРВІЛЕУ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
биологиялық мембраналар -- өсімдік шикізатының сипаттамасы -- мал шикізатының сипаттамасы -- ферменттер -- консервілеудің негізгі әдістері -- әртүрлі тамақ өнімдерін консервілеу -- шикізатты жылумен өңдеу -- консервіленген өнімдер микрофлорасы -- оқу құралы -- жеміс-жидекті өңдеу -- көмірсулар -- азотты заттектер -- липидтер -- органикалық қышқылдар -- полифенольді заттектер -- бояғыш заттар -- эфир майлары -- минералды заттар -- дәрумендер -- мал шикізатының сипаттамасы -- бұлшық ұлпасы -- жалғастыру ұлпасы -- май ұлпасы -- ферменттердің классификациясы -- ферменттік препараттар -- шикізатты термиялық өңдеу -- шикізатты алдын ала өңдеу -- банкаларды жабу -- зарарсыздандыру -- консервіленген өнімдер микрофлорасы -- кептірілген өнімдер микрофлорасы -- тоңазытылған өнімдер микрофлорасы -- шикізатты жылумен өңдеу -- бланширлеу -- шикізатты қуырып пісіру -- ауамен суыту -- вакуумды камераларды суыту -- көкөністерді пассерлеу -- оқу құралы -- 6В07201-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы"
Аннотация: "Консервілеудің теориялық негіздері" оқу құралында қысқаша қарастырылған: консерві өндірісінің микрофлорасы, консервіленген өнімдердің бұзылу себептері. "Консервілеудің теориялық негіздері" оқу құралы 6В07201-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы білім беру бағдарламасы бойынша білім алатын студенттерге арналған.
Доп.точки доступа:
Уажанова , Р. У.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 Ч/З (3)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (2)
М66
Молдахметова , З. Қ.
Консервілеудің теориялық негіздері : оқу құралы / З. Қ. Молдахметова . - Алматы : ADAL KITAP, 2023. - 138 с. : рис. - ISBN 978-601-7985-94-3 : 3100. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
КОНСЕРВІЛЕУ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
биологиялық мембраналар -- өсімдік шикізатының сипаттамасы -- мал шикізатының сипаттамасы -- ферменттер -- консервілеудің негізгі әдістері -- әртүрлі тамақ өнімдерін консервілеу -- шикізатты жылумен өңдеу -- консервіленген өнімдер микрофлорасы -- оқу құралы -- жеміс-жидекті өңдеу -- көмірсулар -- азотты заттектер -- липидтер -- органикалық қышқылдар -- полифенольді заттектер -- бояғыш заттар -- эфир майлары -- минералды заттар -- дәрумендер -- мал шикізатының сипаттамасы -- бұлшық ұлпасы -- жалғастыру ұлпасы -- май ұлпасы -- ферменттердің классификациясы -- ферменттік препараттар -- шикізатты термиялық өңдеу -- шикізатты алдын ала өңдеу -- банкаларды жабу -- зарарсыздандыру -- консервіленген өнімдер микрофлорасы -- кептірілген өнімдер микрофлорасы -- тоңазытылған өнімдер микрофлорасы -- шикізатты жылумен өңдеу -- бланширлеу -- шикізатты қуырып пісіру -- ауамен суыту -- вакуумды камераларды суыту -- көкөністерді пассерлеу -- оқу құралы -- 6В07201-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы"
Аннотация: "Консервілеудің теориялық негіздері" оқу құралында қысқаша қарастырылған: консерві өндірісінің микрофлорасы, консервіленген өнімдердің бұзылу себептері. "Консервілеудің теориялық негіздері" оқу құралы 6В07201-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы білім беру бағдарламасы бойынша білім алатын студенттерге арналған.
Доп.точки доступа:
Уажанова , Р. У.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 Ч/З (3)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (2)
Беті 1, Нәтижелерін: 2