База данных: Кітаптар
Беті 1, Нәтижелерін: 1
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
36.81я7
А14
Абдиева, Г. Ж.
Тағамдық өнімдерді санитарлы микробиологиялық бақылау [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал / Г. Ж. Абдиева, А. С. Кистаубаева, И. С. Савицкая. - Алматы : Қазақ университеті, 2014. - 114 б. - ISBN 978-601-04-0323-9 : 2241т. 90т. тг.
ББК 36.81я7
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІНІҢ НЕГІЗГІ ПРОЦЕССТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдері -- санитарлы-микробиологиялық бақылау -- гигиена -- өндірістік шикізаттар -- тағамдық токсикоинфекция -- тағамдық интоксикациялар -- ет өнімдері -- сүт өнімдері -- оқу-әдістемелік құрал
Доп.точки доступа:
Кистаубаева, А.С.
Савицкая, И.С.
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)
А14
Абдиева, Г. Ж.
Тағамдық өнімдерді санитарлы микробиологиялық бақылау [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал / Г. Ж. Абдиева, А. С. Кистаубаева, И. С. Савицкая. - Алматы : Қазақ университеті, 2014. - 114 б. - ISBN 978-601-04-0323-9 : 2241т. 90т. тг.
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІНІҢ НЕГІЗГІ ПРОЦЕССТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдері -- санитарлы-микробиологиялық бақылау -- гигиена -- өндірістік шикізаттар -- тағамдық токсикоинфекция -- тағамдық интоксикациялар -- ет өнімдері -- сүт өнімдері -- оқу-әдістемелік құрал
Доп.точки доступа:
Кистаубаева, А.С.
Савицкая, И.С.
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)
Беті 1, Нәтижелерін: 1