База данных: Тезистер
Беті 1, Нәтижелерін: 1
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
637.143.2(043)
У73
Усеналиева, А. Р.
Орамына байланысты сүт өнімінің сапа көрсеткіштерін салыстырмалы бағалау [Мәтін] : 6М072700-Азық-түлік тағамдары технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к. Ә.Қ.Садыбаев. - Тараз : [б. и.], 2019. - 65 б.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- сүт өнімі -- құрғақ сүтқышқылы -- концентрат -- микробиологиялық зерттеу -- орау материалдары -- магистрлік диссертация -- өнімді сақтау барысы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
У73
Усеналиева, А. Р.
Орамына байланысты сүт өнімінің сапа көрсеткіштерін салыстырмалы бағалау [Мәтін] : 6М072700-Азық-түлік тағамдары технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к. Ә.Қ.Садыбаев. - Тараз : [б. и.], 2019. - 65 б.
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- сүт өнімі -- құрғақ сүтқышқылы -- концентрат -- микробиологиялық зерттеу -- орау материалдары -- магистрлік диссертация -- өнімді сақтау барысы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Беті 1, Нәтижелерін: 1