База данных: Кітаптар
Беті 1, Нәтижелерін: 325
А14
Абдиева, Г. Ж.
Тағамдық өнімдерді санитарлы микробиологиялық бақылау [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал / Г. Ж. Абдиева, А. С. Кистаубаева, И. С. Савицкая. - Алматы : Қазақ университеті, 2014. - 114 б. - ISBN 978-601-04-0323-9 : 2241т. 90т. тг.
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІНІҢ НЕГІЗГІ ПРОЦЕССТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдері -- санитарлы-микробиологиялық бақылау -- гигиена -- өндірістік шикізаттар -- тағамдық токсикоинфекция -- тағамдық интоксикациялар -- ет өнімдері -- сүт өнімдері -- оқу-әдістемелік құрал
Доп.точки доступа:
Кистаубаева, А.С.
Савицкая, И.С.
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)
А14
Абдуқадырова, Қ. А.
Мұнай және газ химиясы [Мәтін] : оқулық / Қ. А. Абдуқадырова. - Алматы : Times New Roman, 2013. - 319 б. - ISBN 978-601-7427-17-7 : 1748т. 00т. тг.
УДК |
Рубрики: Техника. Техникалық ғылымдар
Химиялық технология. Химия өндірісі
Мұнай мен мұнай газдарын өндіру. Мұнай өнімдерін өндіру.
Кл.слова (ненормированные):
химия -- мұнай және газ химиясы -- мұнай кен орындары -- мұнайды іздеу-барлау жұмыстары -- Қазақстандағы мұнай өңдеу зауыттары -- әлемдегі мұнай компаниялары -- мұнайдың қасиеттері -- мұнай битумдары -- кокс -- мұнайды өңдеуге дайындау -- химиялық процестері -- газ өнеркәсібі -- оқулық -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы -- безвозмездно
Экземпляры всего: 50
Каратау 3-4 №12 оқу залы (2), 6.1-№8 оқу залы (17), 2.1-№2 оқу залы (31)
Свободны: Каратау 3-4 №12 оқу залы (2), 6.1-№8 оқу залы (17), 2.1-№2 оқу залы (31)
А14
Абжанова, Ш. А.
Ет және ет өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / Ш. А. Абжанова, Л. К. Байболова, Н. Жүсіпова. - Алматы : Бастау, 2018. - 240 б. - ISBN 978-601-7275-75-4 : 4800т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЕТ ПЕН ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ. ҚҰС ЕТІ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ. БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ет -- ет өнімдерінің технологиясы -- малды өңдеу -- тамақ өнімдерін консервілеу -- консервілер өндірісі -- шикізаттарды дайындау технологиясы -- қыздырып өңдеу -- стерилизациялау -- стерилизациялау техникасы -- балалар тағамдары -- диеталық тағамдар -- сақтау мерзімдері -- физико-химиялық қасиеттері -- тағамдық қоспалар -- шұжық технологиясы -- тәжірибелік жұмыстар -- оқулық
Доп.точки доступа:
Байболова, Л.К.
Жүсіпова, Н.
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)
А14
Абжанова, Ш. А.
Тамақтану физиологиясы және санитария-гигиена [Мәтін] : оқулық / Ш. А. Абжанова. - Алматы : Бастау, 2017. - 320 б. - ISBN 978-601-281-231-2 : 3990т. 00т. тг.
Рубрики: ӘЛЕУМЕТТІК ГИГИЕНА ЖӘНЕ ДЕНСАУЛЫҚ САҚТАУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУ. ГИГИЕНА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ГИГИЕНАСЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ гигиенасы -- тамақтану физиологиясы -- адам физиологиясы -- тамақ рациондары -- тамақ өнімдері -- дұрыс тамақтану -- тамақтану санитариясы -- қоғамдық тамақтану -- оқулық
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (18)
А28
Аженова, Қ.
Тігін өндірісінің жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы / Қ. Аженова. - Астана : Фолиант, 2017. - 176 б. - ISBN 978-601-302-406-6 : 1070т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ
ТІГІН ӨНІМДЕРІН ЖОБАЛАУ ЖӘНЕ ҚҰРАСТЫРУ
Кл.слова (ненормированные):
жеңіл өнеркәсіп -- тігін өндірісі -- тігін машиналары -- қайық тігіс -- айқаспалы тігіс -- ирек тігісті тігін -- түйме қадаау -- автоматтандырылған машиналар -- жылжымалы пішу машиналары -- жабдықтар -- жабдықтарды жөндеу -- оқу құралы
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)
А30
Азық-түлік өнімдерінің реологиялық негіздері [Мәтін] : оқулық / М.Ж. Еркебаев, Е.Б. Медведков, Л.С. Исабекова, Е.З. Матеев. - Алматы : Полиграфкомбинат ЖШС, 2014. - 256 б. - ISBN 978-601-7427-44-3 : 2632т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік -- азық-түлік өнімдері -- тамақ өнімдері -- реологиялық тәсілдері -- физика-химиялық қасиеті -- реометрия -- стрктурометр СТ-1 -- ақпаратты өлшеуіш -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы -- оқулық
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
А33
Аканова, Ж. Ж.
Өнімді сынау, бақылау және қауіпсіздігі [Мәтін] : оқу құралы / Ж. Ж. Аканова. - Алматы : Экономика, 2016. - 288 б. - ). - ISBN 978-601-225-846-2 : 3800т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ӨНДІРІС ПРОЦЕСТЕРІН ҰЙЫМДАСТЫРУ
Кл.слова (ненормированные):
өнімді сынау -- бақылау -- технологиялық процесс -- азық-түлік тауарлары -- сертификаттау -- механикалық сынау -- климаттық әсерге сынау -- автоматтандыру -- техникалық қамтамасыз ету -- басқару жүйесі -- оқу құралы
Экземпляры всего: 10
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
А39
Алайдарқызы, Қ.
Ауыл шаруашылығындағы бухгалтерлік есеп [Мәтін] : оқу құралы / Қ. Алайдарқызы. - Алматы : Экономика, 2016. - 240 б. - ). - ISBN 978-601-225-873-8 : 3400т. 00т. тг.
Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҚ ЭКОНОМИКАСЫ
АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫНДАҒЫ БУХГАЛТЕРЛІК ЖӘНЕ ОПЕРАТИВТІ-ТЕХНИКАЛЫҚ ЕСЕП
Кл.слова (ненормированные):
ауыл шаруашылығы -- бухгалтерлік есепті ұйымдастыру -- материалдық қорлардың есебі -- кәсіпорын -- шығындар есебі -- өнім құны -- өзіндік құнын калькуляциялау -- қаржылық есеп -- халықаралық стандарт -- бақылау сұрақтары -- оқу құралы
Экземпляры всего: 10
№10 оқу залы (жатахана) (1), 1.2-№4 Ч/З (3), 2.1-№2 оқу залы (6)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 1.2-№4 Ч/З (3), 2.1-№2 оқу залы (6)
А39
Алашабаева, Ұ.
Материалдарды өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ұ. Алашабаева. - Астана : Фолиант, 2015. - 136 б. - ISBN 978-601-302-133-1 : 1451т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ
ТІГІН ӨНІМДЕРІН ЖОБАЛАУ ЖӘНЕ ҚҰРАСТЫРУ
Кл.слова (ненормированные):
жеңіл өнеркәсіп бұйымдары -- тігін өндірісі -- тігін бұйымдары -- тігін машинасы -- әйел көйлектері -- өңдеу технологиясы -- тест сұрақтары -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
А44
Алиева, Ж. Н.
Туризм маркетингі [Мәтін] : оқу құралы / Ж. Н. Алиева, В. С. Шевцов. - Алматы : Қазақ университеті, 2016. - 334 б. - ISBN 978-601-04-1682-6 : 4446т. 00т. тг.
Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ҚАЗАҚСТАН МАРКЕТИНГІ
Кл.слова (ненормированные):
экономика -- туризм -- туризм маркетингі -- туристік қызмет -- нарықтық экономика -- концепция -- туристік кәсіпорын -- маркетингтік ақпарат жүйесі -- туристік нарық -- туристік өнім -- бәсекелестік -- стратегиялық маркетинг -- баға -- маркетингтік коммуникация -- оқу құралы
Доп.точки доступа:
Шевцов, В.С.
Экземпляры всего: 10
1.2-№4 Ч/З (3), 2.1-№2 оқу залы (7)
Свободны: 1.2-№4 Ч/З (3), 2.1-№2 оқу залы (7)
Беті 1, Нәтижелерін: 325