Электрондық каталог


 

База данных: Кітаптар

Беті 1, Нәтижелерін: 3

Отмеченные записи: 0

65.9(7Англ)29-431.5я7
U96

Uvarova, A. K.
    Food and beverage management in tourism [Текст] : textbook / A. K. Uvarova. - Almaty : Bastau, 2015. - 256 с. - ISBN 978-601-281-146-9 : 3248т. 00т. тг.

ББК 65.9(7Англ)29-431.5я7

Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ

   ТУРИЗМ


Кл.слова (ненормированные):
tourism -- Introduction -- beverage managers -- staff management -- restaurants -- classification of restaurants -- cafe -- hotel -- textbook
Экземпляры всего: 10
ЗИЛ (3), 2.1-№2 оқу залы (7)
Свободны: ЗИЛ (3), 2.1-№2 оқу залы (7)

Uvarova, A.K. Food and beverage management in tourism [Текст] : textbook, 2015. - 256 с.

1.

Uvarova, A.K. Food and beverage management in tourism [Текст] : textbook, 2015. - 256 с.


65.9(7Англ)29-431.5я7
U96

Uvarova, A. K.
    Food and beverage management in tourism [Текст] : textbook / A. K. Uvarova. - Almaty : Bastau, 2015. - 256 с. - ISBN 978-601-281-146-9 : 3248т. 00т. тг.

ББК 65.9(7Англ)29-431.5я7

Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ

   ТУРИЗМ


Кл.слова (ненормированные):
tourism -- Introduction -- beverage managers -- staff management -- restaurants -- classification of restaurants -- cafe -- hotel -- textbook
Экземпляры всего: 10
ЗИЛ (3), 2.1-№2 оқу залы (7)
Свободны: ЗИЛ (3), 2.1-№2 оқу залы (7)

65.9(7Англ)29-431.5я7
U96

Uvarova, A. K.
    Food and beverage management in tourism [Текст] : textbook / A. K. Uvarova. - Almaty : Bastau, 2015. - 256 p. - ISBN 978-601-281-146-9 : 3562т. 50т. тг.

ББК 65.9(7Англ)29-431.5я7

Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ

   ТУРИЗМ


Кл.слова (ненормированные):
tourism -- Introduction -- beverage managers -- staff management -- restaurants -- classification of restaurants -- cafe -- hotel -- textbook
Экземпляры всего: 10
1.2-№4 Ч/З (3), 2.1-№2 оқу залы (7)
Свободны: 1.2-№4 Ч/З (3), 2.1-№2 оқу залы (7)

Uvarova, A.K. Food and beverage management in tourism [Текст] : textbook / A. K. Uvarova, 2015. - 256 p.

2.

Uvarova, A.K. Food and beverage management in tourism [Текст] : textbook / A. K. Uvarova, 2015. - 256 p.


65.9(7Англ)29-431.5я7
U96

Uvarova, A. K.
    Food and beverage management in tourism [Текст] : textbook / A. K. Uvarova. - Almaty : Bastau, 2015. - 256 p. - ISBN 978-601-281-146-9 : 3562т. 50т. тг.

ББК 65.9(7Англ)29-431.5я7

Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ

   ТУРИЗМ


Кл.слова (ненормированные):
tourism -- Introduction -- beverage managers -- staff management -- restaurants -- classification of restaurants -- cafe -- hotel -- textbook
Экземпляры всего: 10
1.2-№4 Ч/З (3), 2.1-№2 оқу залы (7)
Свободны: 1.2-№4 Ч/З (3), 2.1-№2 оқу залы (7)

65.9(7Англ)212я7
N 32

Nazikova, Zh. А
    Management of the hospitality industry [Текст] : textbook / Zh.А Nazikova, E.E Dzolanov, A Titobaeva. - Taraz : "Dulaty university", 2021. - 191 p. - ISBN 978-601-7329-57-0 : 1070.00 тг.

Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ

Кл.слова (ненормированные):
tyres of restaurants -- hospitality industry -- franchise system -- room stock -- scale and system -- qualification deserion -- service etiquetre -- corporate culture -- varketihg strategy -- textbook -- труды PPS
Аннотация: The content and structure of this textbook allow to study main problems of creating a modem hotel enterpise, the principles of construction and operation of its divisions.
Доп.точки доступа:
Dzolanov, E.E
Titobaeva, A

Экземпляры всего: 7
1.2-№4 Ч/З (2), 2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 1.2-№4 Ч/З (2), 2.1-№2 оқу залы (5)

Nazikova, Zh.А Management of the hospitality industry [Текст] : textbook / Zh.А Nazikova, E.E Dzolanov, A Titobaeva, 2021. - 191 p.

3.

Nazikova, Zh.А Management of the hospitality industry [Текст] : textbook / Zh.А Nazikova, E.E Dzolanov, A Titobaeva, 2021. - 191 p.


65.9(7Англ)212я7
N 32

Nazikova, Zh. А
    Management of the hospitality industry [Текст] : textbook / Zh.А Nazikova, E.E Dzolanov, A Titobaeva. - Taraz : "Dulaty university", 2021. - 191 p. - ISBN 978-601-7329-57-0 : 1070.00 тг.

Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ

Кл.слова (ненормированные):
tyres of restaurants -- hospitality industry -- franchise system -- room stock -- scale and system -- qualification deserion -- service etiquetre -- corporate culture -- varketihg strategy -- textbook -- труды PPS
Аннотация: The content and structure of this textbook allow to study main problems of creating a modem hotel enterpise, the principles of construction and operation of its divisions.
Доп.точки доступа:
Dzolanov, E.E
Titobaeva, A

Экземпляры всего: 7
1.2-№4 Ч/З (2), 2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 1.2-№4 Ч/З (2), 2.1-№2 оқу залы (5)

Беті 1, Нәтижелерін: 3

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз