Электрондық каталог


 

База данных: Кітаптар

Беті 1, Нәтижелерін: 4

Отмеченные записи: 0

34.3(7Англ)я7
S25

Saurbaueva, B. S.
    Heat power engineering of metallurgical processes [Текст] : textbook / B. S. Saurbaueva, M. A. Adylkanova. - Almaty : "BookPrint" LLP, 2016. - 288 p. - ISBN 978-601-7529-88-8 : 4843т. 00т. тг.

УДК
ББК 34.3(7Англ)я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИЧЕСКИЕ НАУКИ

   МЕТАЛЛУРГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
heat power engineering -- metallurgical processes -- energy saving scheme -- metallurgical plant -- heat exchange -- thermal engineering -- exhaust gases -- textbook -- Association of higher educational institutions of Kazakhstan -- безвозмездно
Доп.точки доступа:
Adylkanova, M.A.

Экземпляры всего: 5
6.1-№8 оқу залы (4), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (4), 2.1-№2 оқу залы (1)

Saurbaueva, B.S. Heat power engineering of metallurgical processes [Текст] : textbook, 2016. - 288 p.

1.

Saurbaueva, B.S. Heat power engineering of metallurgical processes [Текст] : textbook, 2016. - 288 p.


34.3(7Англ)я7
S25

Saurbaueva, B. S.
    Heat power engineering of metallurgical processes [Текст] : textbook / B. S. Saurbaueva, M. A. Adylkanova. - Almaty : "BookPrint" LLP, 2016. - 288 p. - ISBN 978-601-7529-88-8 : 4843т. 00т. тг.

УДК
ББК 34.3(7Англ)я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИЧЕСКИЕ НАУКИ

   МЕТАЛЛУРГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
heat power engineering -- metallurgical processes -- energy saving scheme -- metallurgical plant -- heat exchange -- thermal engineering -- exhaust gases -- textbook -- Association of higher educational institutions of Kazakhstan -- безвозмездно
Доп.точки доступа:
Adylkanova, M.A.

Экземпляры всего: 5
6.1-№8 оқу залы (4), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (4), 2.1-№2 оқу залы (1)

22.25я73
N92


    Numerical Methods for Thermal Physics [Теxт] : educational manual. - Almaty : Kazakh University, 2014. - 80 p. - ISBN 978-601-04-0565-3 : 954т. 00т. тг.

ББК 22.25я73

Рубрики: ЕСТЕСТВЕННЫЕ НАУКИ

   ФИЗИКА


   МЕХАНИКА


Кл.слова (ненормированные):
numerical methods -- principles of construction -- stability of finite difference -- splitting principle
Экземпляры всего: 3
5.2-№6 оқу залы (1), 5.3-№7 оқу залы (2)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (1), 5.3-№7 оқу залы (2)

Numerical Methods for Thermal Physics [Теxт] : Educational manual, 2014. - 80 p.

2.

Numerical Methods for Thermal Physics [Теxт] : Educational manual, 2014. - 80 p.


22.25я73
N92


    Numerical Methods for Thermal Physics [Теxт] : educational manual. - Almaty : Kazakh University, 2014. - 80 p. - ISBN 978-601-04-0565-3 : 954т. 00т. тг.

ББК 22.25я73

Рубрики: ЕСТЕСТВЕННЫЕ НАУКИ

   ФИЗИКА


   МЕХАНИКА


Кл.слова (ненормированные):
numerical methods -- principles of construction -- stability of finite difference -- splitting principle
Экземпляры всего: 3
5.2-№6 оқу залы (1), 5.3-№7 оқу залы (2)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (1), 5.3-№7 оқу залы (2)

539.3
Zh88

Zhumadilov, Y. Y.
    Study of the temperature-dependent coefficient of thermal expancion of various modifications of ice Текст : научное издание / Y. Y. Zhumadilov. - [Б. м. : б. и.], 2020. - 49 page. - 00.00 тг.

УДК

Рубрики: ЕСТЕСТВЕННЫЕ НАУКИ

Кл.слова (ненормированные):
temperature dependence -- high pressure -- energy state -- adiobatic properties -- solids -- phase diagram -- constricting -- thermal -- research part -- methodology research part -- dissertation
Экземпляры всего: 1
ДҚҮС (1)
Свободны: ДҚҮС (1)

Zhumadilov, Y.Y. Study of the temperature-dependent coefficient of thermal expancion of various modifications of ice Текст [Текст] , 2020. - 49 page

3.

Zhumadilov, Y.Y. Study of the temperature-dependent coefficient of thermal expancion of various modifications of ice Текст [Текст] , 2020. - 49 page


539.3
Zh88

Zhumadilov, Y. Y.
    Study of the temperature-dependent coefficient of thermal expancion of various modifications of ice Текст : научное издание / Y. Y. Zhumadilov. - [Б. м. : б. и.], 2020. - 49 page. - 00.00 тг.

УДК

Рубрики: ЕСТЕСТВЕННЫЕ НАУКИ

Кл.слова (ненормированные):
temperature dependence -- high pressure -- energy state -- adiobatic properties -- solids -- phase diagram -- constricting -- thermal -- research part -- methodology research part -- dissertation
Экземпляры всего: 1
ДҚҮС (1)
Свободны: ДҚҮС (1)


Abdizhapparova, B. T.
    Thermal processing of plant and animal raw material [Текст] : учебник / B. T. Abdizhapparova. - Алматы : ЭСПИ, 2021. - 216 р. - ISBN 978-601-342-417-0 : 7700.00 тг.

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИЧЕСКИЕ НАУКИ

   ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ


   ТЕРМИЧЕСКАЯ ОБРАБОТКА СЫРЬЯ


Кл.слова (ненормированные):
textbook -- thermal engineering -- safety and quality issues -- heat medium -- production of heat -- thermophysical properties of foods -- radiation heat transfer -- steady-state heat transfer -- forced convection -- free convection -- pasteurization value
Аннотация: The texbook "Thermal processing of food products" highlights basic theoretical and practical aspects in the field of thermal processing of products of plant and animal origin. Advanced world research materials in food engineering have been used at textbook.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

Abdizhapparova, B.T. Thermal processing of plant and animal raw material [Текст] : учебник, 2021. - 216 р.

4.

Abdizhapparova, B.T. Thermal processing of plant and animal raw material [Текст] : учебник, 2021. - 216 р.



Abdizhapparova, B. T.
    Thermal processing of plant and animal raw material [Текст] : учебник / B. T. Abdizhapparova. - Алматы : ЭСПИ, 2021. - 216 р. - ISBN 978-601-342-417-0 : 7700.00 тг.

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИЧЕСКИЕ НАУКИ

   ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ


   ТЕРМИЧЕСКАЯ ОБРАБОТКА СЫРЬЯ


Кл.слова (ненормированные):
textbook -- thermal engineering -- safety and quality issues -- heat medium -- production of heat -- thermophysical properties of foods -- radiation heat transfer -- steady-state heat transfer -- forced convection -- free convection -- pasteurization value
Аннотация: The texbook "Thermal processing of food products" highlights basic theoretical and practical aspects in the field of thermal processing of products of plant and animal origin. Advanced world research materials in food engineering have been used at textbook.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

Беті 1, Нәтижелерін: 4

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз