Электрондық каталог


 

База данных: Факультет материалдарының репозиторийі

Беті 1, Нәтижелерін: 20

Отмеченные записи: 0

36.81-5я7
А88

Асқарова, Ә. А.
    Тиеу, тасымалдау және түсіру жұмыстарын механикаландыру машиналары мен қондырғылары [Мәтін] : электрондық ресурс / Ә. А. Асқарова. - Тараз : Тараз университеті, 2003. - 305 б. - 518т. 50т. тг.

ББК 36.81-5я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
тасымалдау жүйесі -- қозғалтқыш құрылғылар -- таспалы конвейер -- эскалатор -- машиналарды есептеу -- элеваторлар -- гравитациялық тасымалдау -- ағызу құбырлары -- аэрогравитациялық тасымалдау -- тиеу-түсіру машиналары -- жүк көтеру машиналары -- роботтар -- манипуляторлар

Асқарова, Ә.А. Тиеу, тасымалдау және түсіру жұмыстарын механикаландыру машиналары мен қондырғылары [Мәтін] : Электрондық ресурс, 2003. - 305 б.

1.

Асқарова, Ә.А. Тиеу, тасымалдау және түсіру жұмыстарын механикаландыру машиналары мен қондырғылары [Мәтін] : Электрондық ресурс, 2003. - 305 б.


36.81-5я7
А88

Асқарова, Ә. А.
    Тиеу, тасымалдау және түсіру жұмыстарын механикаландыру машиналары мен қондырғылары [Мәтін] : электрондық ресурс / Ә. А. Асқарова. - Тараз : Тараз университеті, 2003. - 305 б. - 518т. 50т. тг.

ББК 36.81-5я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
тасымалдау жүйесі -- қозғалтқыш құрылғылар -- таспалы конвейер -- эскалатор -- машиналарды есептеу -- элеваторлар -- гравитациялық тасымалдау -- ағызу құбырлары -- аэрогравитациялық тасымалдау -- тиеу-түсіру машиналары -- жүк көтеру машиналары -- роботтар -- манипуляторлар

36.824я7
А91

Аубакиров, Х. А.
    Биоқұрама жем технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Х. А. Аубакиров, М. Д. Кенжеходжаев, М. Ш. Гаражаев. - Тараз : Тараз университетi, 2016. - 197 б. - ISBN 978-9965-20-742-6 : Б. ц.

ББК 36.824я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
жануарларды азықтыру -- мал азығы -- микроағзалар -- бидай кебегі

Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Гаражаев, М.Ш.

Аубакиров, Х.А. Биоқұрама жем технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2016. - 197 б.

2.

Аубакиров, Х.А. Биоқұрама жем технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2016. - 197 б.


36.824я7
А91

Аубакиров, Х. А.
    Биоқұрама жем технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Х. А. Аубакиров, М. Д. Кенжеходжаев, М. Ш. Гаражаев. - Тараз : Тараз университетi, 2016. - 197 б. - ISBN 978-9965-20-742-6 : Б. ц.

ББК 36.824я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
жануарларды азықтыру -- мал азығы -- микроағзалар -- бидай кебегі

Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Гаражаев, М.Ш.

36.86
А91

Аубакиров, Х. А.
    Биотехнология [Электрондық ресурс] / Х. А. Аубакиров, М. Д. Кенжеходжаев. - Алматы : ЖШС"Отан", 2014. - 212 б. - Б. ц.

ББК 36.86

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
биотехнология -- өсімдіктер биотехнологиясы -- микробиологиялық биотехнология

Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.

Аубакиров, Х.А. Биотехнология [Электрондық ресурс], 2014. - 212 б.

3.

Аубакиров, Х.А. Биотехнология [Электрондық ресурс], 2014. - 212 б.


36.86
А91

Аубакиров, Х. А.
    Биотехнология [Электрондық ресурс] / Х. А. Аубакиров, М. Д. Кенжеходжаев. - Алматы : ЖШС"Отан", 2014. - 212 б. - Б. ц.

ББК 36.86

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
биотехнология -- өсімдіктер биотехнологиясы -- микробиологиялық биотехнология

Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.

36.92я7
А91

Аубакиров, Х. А.
    Ет және ет өнімдері технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Х. А. Аубакиров, М. Д. Кенжеходжаев, М. Ш. Гаражаев. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 125 б. - ISBN 978-601-7325-05-3 : Б. ц.

ББК 36.92я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ЕТ ЖӘНЕ ЕТ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУ


Кл.слова (ненормированные):
ет -- ет өнімдері -- жылқы еті -- құс еті -- консерві -- Балық пресервтері -- турама

Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Гаражаев, М.Ш.

Аубакиров, Х.А. Ет және ет өнімдері технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2018. - 125 б.

4.

Аубакиров, Х.А. Ет және ет өнімдері технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2018. - 125 б.


36.92я7
А91

Аубакиров, Х. А.
    Ет және ет өнімдері технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Х. А. Аубакиров, М. Д. Кенжеходжаев, М. Ш. Гаражаев. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 125 б. - ISBN 978-601-7325-05-3 : Б. ц.

ББК 36.92я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ЕТ ЖӘНЕ ЕТ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУ


Кл.слова (ненормированные):
ет -- ет өнімдері -- жылқы еті -- құс еті -- консерві -- Балық пресервтері -- турама

Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Гаражаев, М.Ш.


Әбдірақов, Б. Қ.
    Биохимия [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Б. Қ. Әбдірақов. - Тараз : Тараз университеті, 2003. - 95 б. - Б. ц.

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
биохимия -- бидай -- жарма -- астық сақтау -- липидтер -- ПОҚ еңбектері

Әбдірақов, Б.Қ. Биохимия [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2003. - 95 б.

5.

Әбдірақов, Б.Қ. Биохимия [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2003. - 95 б.



Әбдірақов, Б. Қ.
    Биохимия [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Б. Қ. Әбдірақов. - Тараз : Тараз университеті, 2003. - 95 б. - Б. ц.

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
биохимия -- бидай -- жарма -- астық сақтау -- липидтер -- ПОҚ еңбектері

36.86я7
Ж24

Жалкенова, С. Т.
    Кондитер өндірісінің технологиясы курсы бойынша курстық және дипломдық жобалау [Электрондық ресурс] : оқу құралы / С. Т. Жалкенова. - Тараз : Тараз мемлекеттік университеті, 2000. - 66 б. - Б. ц.

ББК 36.86я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   КОНДИТЕР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
кондитер өнімдері -- шикізат -- дипломдық жоба -- ПОҚ еңбектері -- қантты өнім

Жалкенова, С.Т. Кондитер өндірісінің технологиясы курсы бойынша курстық және дипломдық жобалау [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2000. - 66 б.

6.

Жалкенова, С.Т. Кондитер өндірісінің технологиясы курсы бойынша курстық және дипломдық жобалау [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2000. - 66 б.


36.86я7
Ж24

Жалкенова, С. Т.
    Кондитер өндірісінің технологиясы курсы бойынша курстық және дипломдық жобалау [Электрондық ресурс] : оқу құралы / С. Т. Жалкенова. - Тараз : Тараз мемлекеттік университеті, 2000. - 66 б. - Б. ц.

ББК 36.86я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   КОНДИТЕР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
кондитер өнімдері -- шикізат -- дипломдық жоба -- ПОҚ еңбектері -- қантты өнім

665.1
М64

Мирова, Г. Н.
    Майды дақылдардан алынатын өсімдік майының сапасын бағалау және сертификаттау [Мәтін] : стандарттау және сертификаттау мамандығы бойынша техника және технология магистрі академиялық дәрежесін алу авторефераты / Ғылыми жетекші. т.ғ.к., доцент қ.а. Қонысбеков М.А. - Тараз : [б. и.], 2011. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   СТАНДАРТТАУ


   СЕТРИФИКАТТАУ


Кл.слова (ненормированные):
майлы дақылдар -- өсімдік майы -- өнімді бағалау -- сертификаттау -- май өнідірісі -- май сапасы -- майлы дақылдар -- май өнімдерінің сапасы -- өнімдерге сынақ жасау -- технологиялық процестер -- май тұндыру

Мирова, Г.Н. Майды дақылдардан алынатын өсімдік майының сапасын бағалау және сертификаттау [Мәтін] : Стандарттау және сертификаттау мамандығы бойынша техника және технология магистрі академиялық дәрежесін алу авторефераты / Ғылыми жетекші. т.ғ.к., доцент қ.а. Қонысбеков М.А., 2011

7.

Мирова, Г.Н. Майды дақылдардан алынатын өсімдік майының сапасын бағалау және сертификаттау [Мәтін] : Стандарттау және сертификаттау мамандығы бойынша техника және технология магистрі академиялық дәрежесін алу авторефераты / Ғылыми жетекші. т.ғ.к., доцент қ.а. Қонысбеков М.А., 2011


665.1
М64

Мирова, Г. Н.
    Майды дақылдардан алынатын өсімдік майының сапасын бағалау және сертификаттау [Мәтін] : стандарттау және сертификаттау мамандығы бойынша техника және технология магистрі академиялық дәрежесін алу авторефераты / Ғылыми жетекші. т.ғ.к., доцент қ.а. Қонысбеков М.А. - Тараз : [б. и.], 2011. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   СТАНДАРТТАУ


   СЕТРИФИКАТТАУ


Кл.слова (ненормированные):
майлы дақылдар -- өсімдік майы -- өнімді бағалау -- сертификаттау -- май өнідірісі -- май сапасы -- майлы дақылдар -- май өнімдерінің сапасы -- өнімдерге сынақ жасау -- технологиялық процестер -- май тұндыру

36
М66

Молдашева, А. Б.
    Азық-түлік қауіпсіздігі: бағалау, болжамдау және оны қамтамасыз ету механизмі [Электрондық ресурс] : жамбыл облысының материалдарында: Монография / А. Б. Молдашева, О. Б. Мамырбаева, Ә. Т. Әймен. - Тараз : Тараз университеті, 2012. - 191 б. - ISBN 9965-724-41-5 : Б. ц.

ББК 36

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

Кл.слова (ненормированные):
азық -түлік қауіпсіздігі -- монография -- ПОҚ еңбектері -- тамақ өнеркәсібі -- тамақ кластері -- ауыл шаруашылығы -- мал шаруашылығы

Доп.точки доступа:
Мамырбаева, О.Б.
Әймен, Ә.Т.

Молдашева, А.Б. Азық-түлік қауіпсіздігі: бағалау, болжамдау және оны қамтамасыз ету механизмі [Электрондық ресурс] : Жамбыл облысының материалдарында: Монография, 2012. - 191 б.

8.

Молдашева, А.Б. Азық-түлік қауіпсіздігі: бағалау, болжамдау және оны қамтамасыз ету механизмі [Электрондық ресурс] : Жамбыл облысының материалдарында: Монография, 2012. - 191 б.


36
М66

Молдашева, А. Б.
    Азық-түлік қауіпсіздігі: бағалау, болжамдау және оны қамтамасыз ету механизмі [Электрондық ресурс] : жамбыл облысының материалдарында: Монография / А. Б. Молдашева, О. Б. Мамырбаева, Ә. Т. Әймен. - Тараз : Тараз университеті, 2012. - 191 б. - ISBN 9965-724-41-5 : Б. ц.

ББК 36

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

Кл.слова (ненормированные):
азық -түлік қауіпсіздігі -- монография -- ПОҚ еңбектері -- тамақ өнеркәсібі -- тамақ кластері -- ауыл шаруашылығы -- мал шаруашылығы

Доп.точки доступа:
Мамырбаева, О.Б.
Әймен, Ә.Т.

30.6(075)-162728195
Мынбаева, А. Б.
    Жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : электрондық ресурс / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2011. - 134 б. - Б. ц.

ББК 30.6(075)36

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- жарма концентраттары -- қарақұмық жармасы -- жүгері -- бидай -- балалар тағамы -- диеталық тағамдар -- диеталық ұн -- сұлы -- геркулес -- талқан -- геркулес

Мынбаева, А.Б. Жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : Электрондық ресурс, 2011. - 134 б.

9.

Мынбаева, А.Б. Жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : Электрондық ресурс, 2011. - 134 б.


30.6(075)-162728195
Мынбаева, А. Б.
    Жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : электрондық ресурс / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2011. - 134 б. - Б. ц.

ББК 30.6(075)36

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- жарма концентраттары -- қарақұмық жармасы -- жүгері -- бидай -- балалар тағамы -- диеталық тағамдар -- диеталық ұн -- сұлы -- геркулес -- талқан -- геркулес

36.83я7
М89

Мынбаева, А. Б.
    Наубайхана өндірісінде бақылауды ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2019. - 64 б. - ISBN 978-9965-37-134-9 : Б. ц.

ББК 36.83я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   НАУБАЙХАНА ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
наубайхана -- ӨТЗ -- өндіріс -- химиялық ыдыс -- ұн -- жартылай фабрикат -- нан өнімдері

Мынбаева, А.Б. Наубайхана өндірісінде бақылауды ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2019. - 64 б.

10.

Мынбаева, А.Б. Наубайхана өндірісінде бақылауды ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2019. - 64 б.


36.83я7
М89

Мынбаева, А. Б.
    Наубайхана өндірісінде бақылауды ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2019. - 64 б. - ISBN 978-9965-37-134-9 : Б. ц.

ББК 36.83я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   НАУБАЙХАНА ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
наубайхана -- ӨТЗ -- өндіріс -- химиялық ыдыс -- ұн -- жартылай фабрикат -- нан өнімдері

Беті 1, Нәтижелерін: 20

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз