База данных: Кітаптар
Беті 1, Нәтижелерін: 2
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
36.82
Т 13
Тағамдық бағалылығы жоғары ұлттық сусымалы тамақ өнімдерін таблеттеу [Мәтін] : монография / Е.Спандияров, М.Д.Кенжеходжаев, Т.Б.Изтурганова, М.Ш.Гаражаев . - Тараз : "Taraz_printing", 2021. - 58 б. - ISBN 978-601-7440-08-4 : 300.00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҰН ЖӘНЕ ЖАРМА ӨНІМДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
тары талқаны -- кернеу релаксациясы -- таблеттеу -- тамақ өнімдерін таблеттеу -- ұлттық тағам түрлері -- таблеттелген тамақ өнімі -- астық дақылдары -- монография -- ПОҚ еңбектері -- алтын жент -- дәндік дақыл -- жарма -- тамақ өнімдерін престеу -- тары талқанын кернеу
Аннотация: Халық арасында кең тараған азықтық құндылықтары жоғары тағамның бірі түрлі астық дақылдарынан жасалған талқан. Оның тауарлық және тұтынушылық қасиеттерін, сондай-ақ сақталу мерзімін ұлғайту үшін механикалық қысым арқылы тұйық көлемде кез-келген формада таблеттеу қажет. Бұл жұмыста арнайы жүргізілген зерттеулер арқылы таблеттеуді есептеу үшін қажет материалдың негізгі реологиялық параметрлері анықталды.
Экземпляры всего: 7
2.1-№2 оқу залы (7)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (7)
Т 13
Тағамдық бағалылығы жоғары ұлттық сусымалы тамақ өнімдерін таблеттеу [Мәтін] : монография / Е.Спандияров, М.Д.Кенжеходжаев, Т.Б.Изтурганова, М.Ш.Гаражаев . - Тараз : "Taraz_printing", 2021. - 58 б. - ISBN 978-601-7440-08-4 : 300.00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҰН ЖӘНЕ ЖАРМА ӨНІМДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
тары талқаны -- кернеу релаксациясы -- таблеттеу -- тамақ өнімдерін таблеттеу -- ұлттық тағам түрлері -- таблеттелген тамақ өнімі -- астық дақылдары -- монография -- ПОҚ еңбектері -- алтын жент -- дәндік дақыл -- жарма -- тамақ өнімдерін престеу -- тары талқанын кернеу
Аннотация: Халық арасында кең тараған азықтық құндылықтары жоғары тағамның бірі түрлі астық дақылдарынан жасалған талқан. Оның тауарлық және тұтынушылық қасиеттерін, сондай-ақ сақталу мерзімін ұлғайту үшін механикалық қысым арқылы тұйық көлемде кез-келген формада таблеттеу қажет. Бұл жұмыста арнайы жүргізілген зерттеулер арқылы таблеттеуді есептеу үшін қажет материалдың негізгі реологиялық параметрлері анықталды.
Экземпляры всего: 7
2.1-№2 оқу залы (7)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (7)
2.
Подробнее
36.82я7
Б79
Боранкулова, А. С.
Ұн және жарма зауыттарын жобалауға арналған әдістемелік нұсқаулар : оқу-әдістемелік құралы / А. С. Боранкулова. - Тараз : Dulaty university, 2022. - 87 с. - ISBN 978-9965-37-397-8 : 500. 00 тг.
ББК 36.82я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҰН ЖӘНЕ ЖАРМА ӨНІМДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
ұн зауыттары -- жарма зауыттары -- ұн тарту зауыттары -- технологиялық процесті жобалау -- пневмотранспортерді жобалау -- аспирацияны жобалау -- жарма зауыттарын жобалау -- дән тазалау -- астықтың өңделген өнімдерінің коммуникациясы -- оқу-әдістемелік құрал -- ПОҚ еңбектері -- 6В07214-Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженер -- 6В07115-Азық түлік өнімдерінің технологиясы -- 7М072.02-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу-әдістемелік құрал
Аннотация: Оқу-әдістемелік құралында ұн және жарма өндіретін кәсіпорындарды жобалауға арналған әдістемелік нұсқаулар, яғни технологиялық процестердің схемалары, жабдықтарды таңдау және есептеу жолдары, сонымен қатар қауіпсіздік техника бойынша ережелер келтіріледі. Оқу әдістемелік құралын 6В07214-Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженерингі, 6В07115-Азық түлік өнімдерінің технологиясы білім беру бағдарламасы тобы бойынша білім алатын студенттер, 7М072.02-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы мамандығы бойынша бейімдік білім алатын магистранттары мен шағын кәсіпорындарының кәсіпкерлері де қолдана алады.
Доп.точки доступа:
Мынбаева , А. Б.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
Б79
Боранкулова, А. С.
Ұн және жарма зауыттарын жобалауға арналған әдістемелік нұсқаулар : оқу-әдістемелік құралы / А. С. Боранкулова. - Тараз : Dulaty university, 2022. - 87 с. - ISBN 978-9965-37-397-8 : 500. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҰН ЖӘНЕ ЖАРМА ӨНІМДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
ұн зауыттары -- жарма зауыттары -- ұн тарту зауыттары -- технологиялық процесті жобалау -- пневмотранспортерді жобалау -- аспирацияны жобалау -- жарма зауыттарын жобалау -- дән тазалау -- астықтың өңделген өнімдерінің коммуникациясы -- оқу-әдістемелік құрал -- ПОҚ еңбектері -- 6В07214-Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженер -- 6В07115-Азық түлік өнімдерінің технологиясы -- 7М072.02-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу-әдістемелік құрал
Аннотация: Оқу-әдістемелік құралында ұн және жарма өндіретін кәсіпорындарды жобалауға арналған әдістемелік нұсқаулар, яғни технологиялық процестердің схемалары, жабдықтарды таңдау және есептеу жолдары, сонымен қатар қауіпсіздік техника бойынша ережелер келтіріледі. Оқу әдістемелік құралын 6В07214-Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженерингі, 6В07115-Азық түлік өнімдерінің технологиясы білім беру бағдарламасы тобы бойынша білім алатын студенттер, 7М072.02-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы мамандығы бойынша бейімдік білім алатын магистранттары мен шағын кәсіпорындарының кәсіпкерлері де қолдана алады.
Доп.точки доступа:
Мынбаева , А. Б.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
Беті 1, Нәтижелерін: 2