База данных: Тезистер
Беті 1, Нәтижелерін: 25
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
637.146:663.1(043)
A12
Abdikaiym, U. D.
Development of the recipe and technology of a fermented sour-milk drink using herbal raw materials [Текст] : 6M072800 - Tehnology of processing industries / Supervisor doctor Ph d Borankulova A.S. - Taraz : [s. n.], 2019. - 90 с.
Рубрики: ТЕХНИКА
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
Кл.слова (ненормированные):
beverage technology -- research methods -- milk drinks -- vegetable raw -- preventive nutrition -- master`s dissertation
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
A12
Abdikaiym, U. D.
Development of the recipe and technology of a fermented sour-milk drink using herbal raw materials [Текст] : 6M072800 - Tehnology of processing industries / Supervisor doctor Ph d Borankulova A.S. - Taraz : [s. n.], 2019. - 90 с.
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
Кл.слова (ненормированные):
beverage technology -- research methods -- milk drinks -- vegetable raw -- preventive nutrition -- master`s dissertation
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
2.
Подробнее
637.146.21:633.1(043)
А14
Абдыраимов, Нуржан Абдиманатович.
"Қатық" құрғақ сүтқышқылды өнімді наноқұрылымды дәнді дақылмен байыту [Текст] : техника және технология магистр академиялық дәрежесін алу диссертациясы / ғылыми жетекші:т.ғ.к. Мынбаева А.Б. - Тараз : [б. и.], 2011. - 64 б. - )
Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік тағамдары -- нанотехнология -- сүтқышқылдары -- сұлы дәні -- астық дақылдары -- көмірсулар -- майлар -- белоктар -- витаминдер -- тағамдық құндылықтар -- биологиялық құндылық -- тағамдар технологиясы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
А14
Абдыраимов, Нуржан Абдиманатович.
"Қатық" құрғақ сүтқышқылды өнімді наноқұрылымды дәнді дақылмен байыту [Текст] : техника және технология магистр академиялық дәрежесін алу диссертациясы / ғылыми жетекші:т.ғ.к. Мынбаева А.Б. - Тараз : [б. и.], 2011. - 64 б. - )
УДК |
Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік тағамдары -- нанотехнология -- сүтқышқылдары -- сұлы дәні -- астық дақылдары -- көмірсулар -- майлар -- белоктар -- витаминдер -- тағамдық құндылықтар -- биологиялық құндылық -- тағамдар технологиясы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
3.
Подробнее
637.146/148
А50
Алимарданова, Мариям Калабаевна.
Научно-практические основы производства национальных молочных продуктов [Текст] : автореф.дис.к.техн.н.-05.18.04 :Технология мясных,молочных,рыбных продуктов и холодильных производств / Науч.рук.: д-р техн.н., проф.Чоманов У.Ч. - Алматы : Алматинский технологический университет, 2007. - 38 с. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
ПРОИЗВОДСТВО МОЛОКА И МОЛОЧНЫХ ПРОДУКТОВ
Кл.слова (ненормированные):
мясо -- молоко -- рыба -- идеология -- питьевая вода -- воздух -- ферментация -- оборудование -- производство
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
А50
Алимарданова, Мариям Калабаевна.
Научно-практические основы производства национальных молочных продуктов [Текст] : автореф.дис.к.техн.н.-05.18.04 :Технология мясных,молочных,рыбных продуктов и холодильных производств / Науч.рук.: д-р техн.н., проф.Чоманов У.Ч. - Алматы : Алматинский технологический университет, 2007. - 38 с. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
ПРОИЗВОДСТВО МОЛОКА И МОЛОЧНЫХ ПРОДУКТОВ
Кл.слова (ненормированные):
мясо -- молоко -- рыба -- идеология -- питьевая вода -- воздух -- ферментация -- оборудование -- производство
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
4.
Подробнее
637.146.23
А90
Асқарбаев, Н. Қ.
Сүтқышқылды ұлттық сусын өндіруге арналған көп компонентті дән шикізатын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Д.Кенжеходжаев. - Тараз : [б. и.], 2013. - 62 б. - )
Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
технологиялық желілер -- дән қоспасы -- азық-түлік -- сапалық көрсеткіш -- қышқыл сүт -- су -- қымыз -- шұбат -- боза -- минерал қоспа -- жарма
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
А90
Асқарбаев, Н. Қ.
Сүтқышқылды ұлттық сусын өндіруге арналған көп компонентті дән шикізатын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Д.Кенжеходжаев. - Тараз : [б. и.], 2013. - 62 б. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
технологиялық желілер -- дән қоспасы -- азық-түлік -- сапалық көрсеткіш -- қышқыл сүт -- су -- қымыз -- шұбат -- боза -- минерал қоспа -- жарма
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
5.
Подробнее
637.146.23
А90
Асқарбаев.Н.
Сүтқышқылды ұлттық сусын өндіруге арналған көп компонентті дән шикізатын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымының маакгистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: т.ғ.к., доцент Кенжеходжаев М.Д. - Тараз : [б. и.], 2013. - 17 б. - )
Рубрики: ТЕХНИЧЕСКИЕ НАУКИ
ТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
жарма өнімі -- бидай -- жүгері -- арпа -- сүт -- сусын -- минералды заттар -- витамин -- ұлттық өнім
Экземпляры всего: 2
Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)
А90
Асқарбаев.Н.
Сүтқышқылды ұлттық сусын өндіруге арналған көп компонентті дән шикізатын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымының маакгистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: т.ғ.к., доцент Кенжеходжаев М.Д. - Тараз : [б. и.], 2013. - 17 б. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИЧЕСКИЕ НАУКИ
ТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
жарма өнімі -- бидай -- жүгері -- арпа -- сүт -- сусын -- минералды заттар -- витамин -- ұлттық өнім
Экземпляры всего: 2
Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)
6.
Подробнее
637.146
Б42
Бектурганова, Альмира Ануарбековна.
Разработка технологии функциональных кисломолочных продуктов с фитомиллами овса [Текст] : канд. техн. наук дис...автореф. / Науч.рук.:д-р техн. наук,проф. М.К.Алимардановна. - Алматы : Алматинский технологичесий университет, 2010. - 22 с.:Библиогр.:с.18-. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ТЕХНОЛОГИЯ МЯСНЫХ, МОЛОЧНЫХ, РЫБНЫХ ПРОДУКТОВ И ХОЛОДИЛЬНЫХ ПРОИЗВОДСТВ
Кл.слова (ненормированные):
технология -- разработка -- кисломолочные продукты -- производство -- фитомилл -- канд. техн. наук
Свободных экз. нет
Б42
Бектурганова, Альмира Ануарбековна.
Разработка технологии функциональных кисломолочных продуктов с фитомиллами овса [Текст] : канд. техн. наук дис...автореф. / Науч.рук.:д-р техн. наук,проф. М.К.Алимардановна. - Алматы : Алматинский технологичесий университет, 2010. - 22 с.:Библиогр.:с.18-. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ТЕХНОЛОГИЯ МЯСНЫХ, МОЛОЧНЫХ, РЫБНЫХ ПРОДУКТОВ И ХОЛОДИЛЬНЫХ ПРОИЗВОДСТВ
Кл.слова (ненормированные):
технология -- разработка -- кисломолочные продукты -- производство -- фитомилл -- канд. техн. наук
Свободных экз. нет
7.
Подробнее
637.146.4(043)
Б41
Белгібаева, А. Д.
Сүт сарысуы негізінде дәнді сусын алу [Мәтін] : 6М072700 -Азық-түлік өнімдерінің технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к., А.Б.Мынбаева. - Тараз : [б. и.], 2019. - 68 б.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
СҮТ ЖӘНЕ СҮТ ӨНІМДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
сүт сарысуы -- дәнді сусын -- магистрлік диссертация -- тамақ өнімдері -- сүтқышқылды өнімдер -- микробиологиялық көрсеткіш -- дәрумендер -- минералды заттар -- тағамдық құндылық -- энергетикалық құндылық
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Б41
Белгібаева, А. Д.
Сүт сарысуы негізінде дәнді сусын алу [Мәтін] : 6М072700 -Азық-түлік өнімдерінің технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к., А.Б.Мынбаева. - Тараз : [б. и.], 2019. - 68 б.
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
СҮТ ЖӘНЕ СҮТ ӨНІМДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
сүт сарысуы -- дәнді сусын -- магистрлік диссертация -- тамақ өнімдері -- сүтқышқылды өнімдер -- микробиологиялық көрсеткіш -- дәрумендер -- минералды заттар -- тағамдық құндылық -- энергетикалық құндылық
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
8.
Подробнее
637.146
Д50
Диханбаева, Фатима Токтаровна.
Научно-практические основы технологии молочных продуктов на основе верблюжьего молока [Текст] : д-р техн. наук дис...автореф. / Науч. рук.:д-р хим.наук, проф.,академик МИА,МАН ВШ К.С.Кулажанов. - Алматы : Алматинский технологический университет, 2010. - 38 с.:Библиогр.:с.31-. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ТЕХНОЛОГИЯ МЯСНЫХ, МОЛОЧНЫХ,РЫБНЫХ ПРОДУКТОВ И ХОЛОДИЛЬНЫХ ПРОИЗВОДСТВ
Кл.слова (ненормированные):
технология -- молочные продукты -- технология рыбных продуктов -- разработка технологии -- химический состав -- технология новых продуктов -- верблюжьего молока -- д-р техн. наук
Свободных экз. нет
Д50
Диханбаева, Фатима Токтаровна.
Научно-практические основы технологии молочных продуктов на основе верблюжьего молока [Текст] : д-р техн. наук дис...автореф. / Науч. рук.:д-р хим.наук, проф.,академик МИА,МАН ВШ К.С.Кулажанов. - Алматы : Алматинский технологический университет, 2010. - 38 с.:Библиогр.:с.31-. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ТЕХНОЛОГИЯ МЯСНЫХ, МОЛОЧНЫХ,РЫБНЫХ ПРОДУКТОВ И ХОЛОДИЛЬНЫХ ПРОИЗВОДСТВ
Кл.слова (ненормированные):
технология -- молочные продукты -- технология рыбных продуктов -- разработка технологии -- химический состав -- технология новых продуктов -- верблюжьего молока -- д-р техн. наук
Свободных экз. нет
9.
Подробнее
637.146
Д86
Дүйсембаева, Сауле Казезовна.
Разработка технологии питьевого биойогурта для функционального питания [Текст] : канд. техн. наук дис...автореф. / Науч.рук.: д-р техн. наук,проф.А.Ю.Камербаев. - Семей : 2010, Б. г. - 25 с.:Библиогр.:с.21-. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ТЕХНОЛГИЯ МЯСНЫХ, МОЛОЧНЫХ, РЫБНЫХ ПРОДУКТОВ И ХОЛОДИЛЬНЫХ ПРОИЗВОДСТВ
Кл.слова (ненормированные):
технология -- рыбные продукты -- холодильные производства -- технологии продуктов -- технологии биойогурта -- канд. техн. наук
Свободных экз. нет
Д86
Дүйсембаева, Сауле Казезовна.
Разработка технологии питьевого биойогурта для функционального питания [Текст] : канд. техн. наук дис...автореф. / Науч.рук.: д-р техн. наук,проф.А.Ю.Камербаев. - Семей : 2010, Б. г. - 25 с.:Библиогр.:с.21-. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ТЕХНОЛГИЯ МЯСНЫХ, МОЛОЧНЫХ, РЫБНЫХ ПРОДУКТОВ И ХОЛОДИЛЬНЫХ ПРОИЗВОДСТВ
Кл.слова (ненормированные):
технология -- рыбные продукты -- холодильные производства -- технологии продуктов -- технологии биойогурта -- канд. техн. наук
Свободных экз. нет
10.
Подробнее
637.146
Е83
Есиркеп, Гульмира Есіркепқызы.
Разработка технология кисломолочного напитка на основе вторичного молочного сырья [Текст] : канд. техн. наук дис.. автореф. / Науч.рук.: д-р техн. наук, проф. Б.А.Рскельдиев. - Алматы : Алматинский технологический университет, 2010. - 22 с.: Библиогр.: с.19-. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ТЕХНОЛОГИЯ МЯСНЫХ, МОЛОЧНЫХ, РЫБНЫХ ПРОДУКТОВ И ХОЛОДИЛЬНЫХ ПРОИЗВОДСТВ
Кл.слова (ненормированные):
разработка -- технология -- кисломолочные напитки -- молочная сырья -- биологические ценности -- микрофлора -- канд.тех. наук
Свободных экз. нет
Е83
Есиркеп, Гульмира Есіркепқызы.
Разработка технология кисломолочного напитка на основе вторичного молочного сырья [Текст] : канд. техн. наук дис.. автореф. / Науч.рук.: д-р техн. наук, проф. Б.А.Рскельдиев. - Алматы : Алматинский технологический университет, 2010. - 22 с.: Библиогр.: с.19-. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ТЕХНОЛОГИЯ МЯСНЫХ, МОЛОЧНЫХ, РЫБНЫХ ПРОДУКТОВ И ХОЛОДИЛЬНЫХ ПРОИЗВОДСТВ
Кл.слова (ненормированные):
разработка -- технология -- кисломолочные напитки -- молочная сырья -- биологические ценности -- микрофлора -- канд.тех. наук
Свободных экз. нет
Беті 1, Нәтижелерін: 25