Электрондық каталог


 

База данных: Тезистер

Беті 1, Нәтижелерін: 5

Отмеченные записи: 0

637.523.32
А13

Абдилова, Ғалия Бекенқызы.
    Күнбағыс майын бөлуді қарқындату мақсатында престеу процесін жетілдіру [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: техн. ғ. д-ры, проф. С.Н. Туменов. - Семей : Шәкәрім атындағы Семей мемлекеттік университеті, 2010. - //б.: Библиогр.: б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- тамақ өндірісінің процестері -- аппараттары -- күнбағыс майы -- престеу процесі -- техн. ғ. канд.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Абдилова, Ғалия Бекенқызы. Күнбағыс майын бөлуді қарқындату мақсатында престеу процесін жетілдіру [Мәтін] : Техн. ғ. канд. дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: техн. ғ. д-ры, проф. С.Н. Туменов, 2010 //б.: Библиогр.: б.

1.

Абдилова, Ғалия Бекенқызы. Күнбағыс майын бөлуді қарқындату мақсатында престеу процесін жетілдіру [Мәтін] : Техн. ғ. канд. дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: техн. ғ. д-ры, проф. С.Н. Туменов, 2010 //б.: Библиогр.: б.


637.523.32
А13

Абдилова, Ғалия Бекенқызы.
    Күнбағыс майын бөлуді қарқындату мақсатында престеу процесін жетілдіру [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: техн. ғ. д-ры, проф. С.Н. Туменов. - Семей : Шәкәрім атындағы Семей мемлекеттік университеті, 2010. - //б.: Библиогр.: б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- тамақ өндірісінің процестері -- аппараттары -- күнбағыс майы -- престеу процесі -- техн. ғ. канд.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

637.523.32
К14

Какимов, Мухтарбек Муханович.
    Қысыммен өңдеу процесін қарқындату мақсатында престеу жабдығын құрастыру [Мәтін] : тех.ғ.дис.автореф. -05.18.12:Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекшісі: техн.ғ.д-ры проф. Туменов С.Н. - Семей : Семей МУ, 2007. - 22 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ


   ҚАЗАҚСТАННЫҢ МАЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ


Кл.слова (ненормированные):
өңдеу процесі -- ет өндірісі -- престеу процесі -- математикалық модельдеу -- техн.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Какимов, Мухтарбек Муханович. Қысыммен өңдеу процесін қарқындату мақсатында престеу жабдығын құрастыру [Мәтін] : Тех.ғ.дис.автореф. -05.18.12:Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекшісі: техн.ғ.д-ры проф. Туменов С.Н., 2007. - 22 б.

2.

Какимов, Мухтарбек Муханович. Қысыммен өңдеу процесін қарқындату мақсатында престеу жабдығын құрастыру [Мәтін] : Тех.ғ.дис.автореф. -05.18.12:Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекшісі: техн.ғ.д-ры проф. Туменов С.Н., 2007. - 22 б.


637.523.32
К14

Какимов, Мухтарбек Муханович.
    Қысыммен өңдеу процесін қарқындату мақсатында престеу жабдығын құрастыру [Мәтін] : тех.ғ.дис.автореф. -05.18.12:Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекшісі: техн.ғ.д-ры проф. Туменов С.Н. - Семей : Семей МУ, 2007. - 22 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ


   ҚАЗАҚСТАННЫҢ МАЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ


Кл.слова (ненормированные):
өңдеу процесі -- ет өндірісі -- престеу процесі -- математикалық модельдеу -- техн.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

637.523
К 35

Кененбай, Шынар Ырымкызы.
    разработка технологии производства полуфабрикатов и мясопродуктов повышенной биологической ценности из верблюжатины [Текст] : автореф..к.техн.н.-05.18.04:"Технология мясных,молочных,рыбных продуктов и холодильных производств" / Науч. рук.:д.э.н., член.-корр.АСХН РК, профессор Е.Т.Тулеуов. - Алматы : АТУ, 2002. - 27 с. - )

УДК

Рубрики: Пищевая промышленность

   Технология мясных продуктов


Кл.слова (ненормированные):
Мясные продукты -- Технология -- Разработка технологии -- Верблюжатина -- Биологическая ценность
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Кененбай, Шынар Ырымкызы. разработка технологии производства полуфабрикатов и мясопродуктов повышенной биологической ценности из верблюжатины [Текст] : Автореф..к.техн.н.-05.18.04:"Технология мясных,молочных,рыбных продуктов и холодильных производств" / Науч. рук.:д.э.н., член.-корр.АСХН РК, профессор Е.Т.Тулеуов, 2002. - 27 с.

3.

Кененбай, Шынар Ырымкызы. разработка технологии производства полуфабрикатов и мясопродуктов повышенной биологической ценности из верблюжатины [Текст] : Автореф..к.техн.н.-05.18.04:"Технология мясных,молочных,рыбных продуктов и холодильных производств" / Науч. рук.:д.э.н., член.-корр.АСХН РК, профессор Е.Т.Тулеуов, 2002. - 27 с.


637.523
К 35

Кененбай, Шынар Ырымкызы.
    разработка технологии производства полуфабрикатов и мясопродуктов повышенной биологической ценности из верблюжатины [Текст] : автореф..к.техн.н.-05.18.04:"Технология мясных,молочных,рыбных продуктов и холодильных производств" / Науч. рук.:д.э.н., член.-корр.АСХН РК, профессор Е.Т.Тулеуов. - Алматы : АТУ, 2002. - 27 с. - )

УДК

Рубрики: Пищевая промышленность

   Технология мясных продуктов


Кл.слова (ненормированные):
Мясные продукты -- Технология -- Разработка технологии -- Верблюжатина -- Биологическая ценность
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

637.523.32
М79

Мустафаева, Аяулым Какенқызы.
    Қос жұпты кесу механизмімен жабдықталған еттартқыштарда ет шикізатын ұсақтау процесін жетілдіру [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис.. автореф. / Ғылыми жетекші: техн. ғ. д-ры, проф. С.П.Түменов. - Семей : Шәкәрім атындағы Семей мемлекеттік университеті, 2010. - 22 б.: Библиогр.: б.17-. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ


Кл.слова (ненормированные):
қос жұпты -- механизм -- тамақ өндірісі -- аппараттар -- ұсақтау процессі -- реологиялық модель -- етті ұсақтау -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет

Мустафаева, Аяулым Какенқызы. Қос жұпты кесу механизмімен жабдықталған еттартқыштарда ет шикізатын ұсақтау процесін жетілдіру [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис.. автореф. / Ғылыми жетекші: техн. ғ. д-ры, проф. С.П.Түменов, 2010. - 22 б.: Библиогр.: б.17-

4.

Мустафаева, Аяулым Какенқызы. Қос жұпты кесу механизмімен жабдықталған еттартқыштарда ет шикізатын ұсақтау процесін жетілдіру [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис.. автореф. / Ғылыми жетекші: техн. ғ. д-ры, проф. С.П.Түменов, 2010. - 22 б.: Библиогр.: б.17-


637.523.32
М79

Мустафаева, Аяулым Какенқызы.
    Қос жұпты кесу механизмімен жабдықталған еттартқыштарда ет шикізатын ұсақтау процесін жетілдіру [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис.. автореф. / Ғылыми жетекші: техн. ғ. д-ры, проф. С.П.Түменов. - Семей : Шәкәрім атындағы Семей мемлекеттік университеті, 2010. - 22 б.: Библиогр.: б.17-. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ


Кл.слова (ненормированные):
қос жұпты -- механизм -- тамақ өндірісі -- аппараттар -- ұсақтау процессі -- реологиялық модель -- етті ұсақтау -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет

637.523.32
О-74

Орынбеков, Думан Рымғалиұлы.
    Престеу процесін қарқындату мақсатында престеуші шнек құрылғысын жетілдіру [Мәтін] : техн. ғ. к. дис. ... автореф. -05.18.12: Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші : т. ғ. к., доц. Қасенов Ә.Л. - Семей : Шәкәрім атындағы Семей мемлекеттік университеті, 2009. - 22 б.: Библиогр. : б. 15-17. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСӘІБІ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- тамақ өнеркәсібі -- тамақ өндірісінің процестері -- аппараттары -- престеу процесін қарқындату -- тамақ өндірісінің машиналары -- техн. ғ. к.
Свободных экз. нет

Орынбеков, Думан Рымғалиұлы. Престеу процесін қарқындату мақсатында престеуші шнек құрылғысын жетілдіру [Мәтін] : Техн. ғ. к. дис. ... автореф. -05.18.12: Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші : т. ғ. к., доц. Қасенов Ә.Л., 2009. - 22 б.: Библиогр. : б. 15-17

5.

Орынбеков, Думан Рымғалиұлы. Престеу процесін қарқындату мақсатында престеуші шнек құрылғысын жетілдіру [Мәтін] : Техн. ғ. к. дис. ... автореф. -05.18.12: Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші : т. ғ. к., доц. Қасенов Ә.Л., 2009. - 22 б.: Библиогр. : б. 15-17


637.523.32
О-74

Орынбеков, Думан Рымғалиұлы.
    Престеу процесін қарқындату мақсатында престеуші шнек құрылғысын жетілдіру [Мәтін] : техн. ғ. к. дис. ... автореф. -05.18.12: Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші : т. ғ. к., доц. Қасенов Ә.Л. - Семей : Шәкәрім атындағы Семей мемлекеттік университеті, 2009. - 22 б.: Библиогр. : б. 15-17. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСӘІБІ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- тамақ өнеркәсібі -- тамақ өндірісінің процестері -- аппараттары -- престеу процесін қарқындату -- тамақ өндірісінің машиналары -- техн. ғ. к.
Свободных экз. нет

Беті 1, Нәтижелерін: 5

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз