Электрондық каталог


 

База данных: Тезистер

Беті 1, Нәтижелерін: 4

Отмеченные записи: 0

661.183.9(043)
А56

Анаркулов, У.
    Облыстағы сульфат құрылымды тұзды көлдердің тұзынын қақталған соданы алу мүмкіншілігін зерттеу [Мәтін] : қызмет көрсету ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Шолақ Ә. - Тараз : [б. и.], 2017. - 51 б.

УДК

Рубрики: ХИМИЯЛЫҚ ӨНДІРІСТЕРІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ

   БЕЙОРГАНИКАЛЫҚ ХИМИЯ


Кл.слова (ненормированные):
Жамбыл облысы -- эксперементі жүргізу әдістемесі -- натрий сульфат -- қақталған сода -- тұзды көлдер
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Анаркулов, У. Облыстағы сульфат құрылымды тұзды көлдердің тұзынын қақталған соданы алу мүмкіншілігін зерттеу [Мәтін] : Қызмет көрсету ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Шолақ Ә., 2017. - 51 б.

1.

Анаркулов, У. Облыстағы сульфат құрылымды тұзды көлдердің тұзынын қақталған соданы алу мүмкіншілігін зерттеу [Мәтін] : Қызмет көрсету ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Шолақ Ә., 2017. - 51 б.


661.183.9(043)
А56

Анаркулов, У.
    Облыстағы сульфат құрылымды тұзды көлдердің тұзынын қақталған соданы алу мүмкіншілігін зерттеу [Мәтін] : қызмет көрсету ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Шолақ Ә. - Тараз : [б. и.], 2017. - 51 б.

УДК

Рубрики: ХИМИЯЛЫҚ ӨНДІРІСТЕРІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ

   БЕЙОРГАНИКАЛЫҚ ХИМИЯ


Кл.слова (ненормированные):
Жамбыл облысы -- эксперементі жүргізу әдістемесі -- натрий сульфат -- қақталған сода -- тұзды көлдер
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

661.183.123.3(043)
Ж78

Жумадулла, А. А.
    Модифцирленген анионниттер және олардың қолданылуы [Мәтін] : магистрлік жоба / Ғылыми жетекшісі: х.ғ.д., профессор Бектенов Н.А. - Тараз : [б. и.], 2018. - 44 б. - )

УДК

Рубрики: Химиялық өнеркәсіп

   Химиялық өнімнің технологиясы


Кл.слова (ненормированные):
ГМА -- сополимерлер -- синтез және ионалмастырғыш -- амфолиттер -- иониттер -- зерттеу және синтездеу -- ПЭПА
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Жумадулла, А.А. Модифцирленген анионниттер және олардың қолданылуы [Мәтін] : Магистрлік жоба / Ғылыми жетекшісі: х.ғ.д., профессор Бектенов Н.А., 2018. - 44 б.

2.

Жумадулла, А.А. Модифцирленген анионниттер және олардың қолданылуы [Мәтін] : Магистрлік жоба / Ғылыми жетекшісі: х.ғ.д., профессор Бектенов Н.А., 2018. - 44 б.


661.183.123.3(043)
Ж78

Жумадулла, А. А.
    Модифцирленген анионниттер және олардың қолданылуы [Мәтін] : магистрлік жоба / Ғылыми жетекшісі: х.ғ.д., профессор Бектенов Н.А. - Тараз : [б. и.], 2018. - 44 б. - )

УДК

Рубрики: Химиялық өнеркәсіп

   Химиялық өнімнің технологиясы


Кл.слова (ненормированные):
ГМА -- сополимерлер -- синтез және ионалмастырғыш -- амфолиттер -- иониттер -- зерттеу және синтездеу -- ПЭПА
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

661.183
Е70

Маемеров, Мелес Макешович.
    Совершенствование техники и технологии ионоозоннаой обработки зерна продукции его переработки зерна и продукции его переработки [Текст] : автореф.дис. ... к.техн.н.-05.18.12: Процессы и аппараты пищевых производств;05.18.01:Технология обработки хранения и переработки злаковых,бобовых культур,круаяных продуктов,плодоовощной продуктов, плодоовощной продукции и виноградарства. / Науч.рук.: д-р техн.н., проф.Кулажанов К.С. - Алматы : Алматинский технологический университет, 2008. - 34 с. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ


   ХЛЕБОПЕКАРНОЕ ПРОИЗВОДСТВО


Кл.слова (ненормированные):
техника -- пищевая промышленность -- конкурентоспособность -- совершенствование -- переработка -- виноградарства -- технология -- зерна -- к.техн.н.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Маемеров, Мелес Макешович. Совершенствование техники и технологии ионоозоннаой обработки зерна продукции его переработки зерна и продукции его переработки [Текст] : Автореф.дис. ... к.техн.н.-05.18.12: Процессы и аппараты пищевых производств;05.18.01:Технология обработки хранения и переработки злаковых,бобовых культур,круаяных продуктов,плодоовощной продуктов, плодоовощной продукции и виноградарства. / Науч.рук.: д-р техн.н., проф.Кулажанов К.С., 2008. - 34 с.

3.

Маемеров, Мелес Макешович. Совершенствование техники и технологии ионоозоннаой обработки зерна продукции его переработки зерна и продукции его переработки [Текст] : Автореф.дис. ... к.техн.н.-05.18.12: Процессы и аппараты пищевых производств;05.18.01:Технология обработки хранения и переработки злаковых,бобовых культур,круаяных продуктов,плодоовощной продуктов, плодоовощной продукции и виноградарства. / Науч.рук.: д-р техн.н., проф.Кулажанов К.С., 2008. - 34 с.


661.183
Е70

Маемеров, Мелес Макешович.
    Совершенствование техники и технологии ионоозоннаой обработки зерна продукции его переработки зерна и продукции его переработки [Текст] : автореф.дис. ... к.техн.н.-05.18.12: Процессы и аппараты пищевых производств;05.18.01:Технология обработки хранения и переработки злаковых,бобовых культур,круаяных продуктов,плодоовощной продуктов, плодоовощной продукции и виноградарства. / Науч.рук.: д-р техн.н., проф.Кулажанов К.С. - Алматы : Алматинский технологический университет, 2008. - 34 с. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ


   ХЛЕБОПЕКАРНОЕ ПРОИЗВОДСТВО


Кл.слова (ненормированные):
техника -- пищевая промышленность -- конкурентоспособность -- совершенствование -- переработка -- виноградарства -- технология -- зерна -- к.техн.н.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

661.183
М14

Маемеров, Мелес Макешович.
    Технологические основы ионоозонной обработки зерна пшеницы [Текст] : автореф.дис. ... д.техн.н.-05.18.01: Технология обработки,хранения и переработки злаковых,бобовых культур,крупяных продуктов,плодоовощной продукции и виноградарства / Науч.рук.:д.х.н., проф.Кулажанов К.С., д.т.н., проф.Изтаев А.И. - Алматы : Алматинский технологический университет, 2009. - 34 с. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ


   ХЛЕБОПЕКАРНОЕ ПРОИЗВОДСТВО


Кл.слова (ненормированные):
технология обработки -- хранения -- бобовых культур -- крупяных продуктов -- плодоовощной продукции -- виноградарства -- техника -- д.техн.н.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Маемеров, Мелес Макешович. Технологические основы ионоозонной обработки зерна пшеницы [Текст] : Автореф.дис. ... д.техн.н.-05.18.01: Технология обработки,хранения и переработки злаковых,бобовых культур,крупяных продуктов,плодоовощной продукции и виноградарства / Науч.рук.:д.х.н., проф.Кулажанов К.С., д.т.н., проф.Изтаев А.И., 2009. - 34 с.

4.

Маемеров, Мелес Макешович. Технологические основы ионоозонной обработки зерна пшеницы [Текст] : Автореф.дис. ... д.техн.н.-05.18.01: Технология обработки,хранения и переработки злаковых,бобовых культур,крупяных продуктов,плодоовощной продукции и виноградарства / Науч.рук.:д.х.н., проф.Кулажанов К.С., д.т.н., проф.Изтаев А.И., 2009. - 34 с.


661.183
М14

Маемеров, Мелес Макешович.
    Технологические основы ионоозонной обработки зерна пшеницы [Текст] : автореф.дис. ... д.техн.н.-05.18.01: Технология обработки,хранения и переработки злаковых,бобовых культур,крупяных продуктов,плодоовощной продукции и виноградарства / Науч.рук.:д.х.н., проф.Кулажанов К.С., д.т.н., проф.Изтаев А.И. - Алматы : Алматинский технологический университет, 2009. - 34 с. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ


   ХЛЕБОПЕКАРНОЕ ПРОИЗВОДСТВО


Кл.слова (ненормированные):
технология обработки -- хранения -- бобовых культур -- крупяных продуктов -- плодоовощной продукции -- виноградарства -- техника -- д.техн.н.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Беті 1, Нәтижелерін: 4

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз