База данных: Кітаптар
Беті 1, Нәтижелерін: 5
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
36.83я7
Б20
Байысбаева, М. П.
Нан өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / М. П. Байысбаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 354 б. - ISBN 978-601-327-419-5 : 6000т. 00т. тг.
ББК 36.83я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- нан өнімдері -- нан өнімдерінің технологиясы -- нан дайындау -- наубайхана -- шикізаттарды қабылдау -- сақтау -- бидай қамырын дайындау -- қара бидай -- қамырды бөлшектеп өңдеу -- нан пісіру -- нанды сақтау -- нан сапасы -- тағамдық құндылығы -- ТарМУ 60 жыл -- оқулық
Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (8)
Б20
Байысбаева, М. П.
Нан өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / М. П. Байысбаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 354 б. - ISBN 978-601-327-419-5 : 6000т. 00т. тг.
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- нан өнімдері -- нан өнімдерінің технологиясы -- нан дайындау -- наубайхана -- шикізаттарды қабылдау -- сақтау -- бидай қамырын дайындау -- қара бидай -- қамырды бөлшектеп өңдеу -- нан пісіру -- нанды сақтау -- нан сапасы -- тағамдық құндылығы -- ТарМУ 60 жыл -- оқулық
Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (8)
2.
Подробнее
36-9я7
К92
Күзембаев, Қ.
Азық-түлік тауарларын тану және сараптау [Мәтін] : оқулық. 1-том / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 224 б. - ISBN 978-601-310-881-0 : 5200т. 00т. тг.
ББК 36-9я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНІМДЕРІНІҢ ТАУАРТАНУЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдері -- химиялық құрамы -- өнім сапасы -- тауарлық сараптама -- дәнді дақылдар -- астық өнімдер -- жарма -- жарма сапасы -- ұн -- ұн өндірісі -- макарон өнімдері - -- нан өнімдері -- жемістер мен көкөністер -- дәмдік тауарлар -- крахмал -- қант -- бал -- кондитерлік өнімдер -- ТарМУ 60 жыл -- оқулық
Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.
Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (7)
К92
Күзембаев, Қ.
Азық-түлік тауарларын тану және сараптау [Мәтін] : оқулық. 1-том / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 224 б. - ISBN 978-601-310-881-0 : 5200т. 00т. тг.
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНІМДЕРІНІҢ ТАУАРТАНУЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдері -- химиялық құрамы -- өнім сапасы -- тауарлық сараптама -- дәнді дақылдар -- астық өнімдер -- жарма -- жарма сапасы -- ұн -- ұн өндірісі -- макарон өнімдері - -- нан өнімдері -- жемістер мен көкөністер -- дәмдік тауарлар -- крахмал -- қант -- бал -- кондитерлік өнімдер -- ТарМУ 60 жыл -- оқулық
Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.
Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (7)
3.
Подробнее
36-9я7
К92
Күзембаев, Қ,
Азық-түлік тауарларын тану және сараптау [Мәтін] : оқулық. 2-том / Қ, Күзембаев, Г. Күзембаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 224 б. - ISBN 978-601-310-881-0 : 5200т. 00т. тг.
ББК 36-9я7
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНІМДЕРІНІҢ ТАУАРТАНУЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдері -- химиялық құрамы -- өнім сапасы -- азық-түлік тауарлары -- сүт өнімдері -- тағамдық майлар -- ет өнімдері -- жұмыртқа тағамдары -- тамақ концентраттары -- балық өнімдері -- ТарМУ 60 жыл -- оқулық
Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.
Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (8)
К92
Күзембаев, Қ,
Азық-түлік тауарларын тану және сараптау [Мәтін] : оқулық. 2-том / Қ, Күзембаев, Г. Күзембаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 224 б. - ISBN 978-601-310-881-0 : 5200т. 00т. тг.
УДК |
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНІМДЕРІНІҢ ТАУАРТАНУЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдері -- химиялық құрамы -- өнім сапасы -- азық-түлік тауарлары -- сүт өнімдері -- тағамдық майлар -- ет өнімдері -- жұмыртқа тағамдары -- тамақ концентраттары -- балық өнімдері -- ТарМУ 60 жыл -- оқулық
Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.
Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (8)
4.
Подробнее
36-1я7
С20
Сарлыбаева, Л. М.
Технология переработки пищевых продуктов [Текст] : учебное пособие / Л. М. Сарлыбаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 116 с. - ISBN 456-899-12 : 4800т. 00т. тг.
ББК 36-1я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ПИЩЕВЫЕ ПРОИЗВОДСТВА
ТЕОРЕТИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ ПИЩЕВЫХ ПРОИЗВОДСТВ. ИССЛЕДОВАНИЯ
Кл.слова (ненормированные):
пищевые производства -- пищевые продукты -- зернопродукты -- переработка зерна -- хранение зерна -- сочное растительное сырье -- сырье -- молочные продукты -- крахмал -- дрожжи хлебопекарные -- химический состав -- желирующие вещества -- ТарГУ 60 лет -- учебное пособие
Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
С20
Сарлыбаева, Л. М.
Технология переработки пищевых продуктов [Текст] : учебное пособие / Л. М. Сарлыбаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 116 с. - ISBN 456-899-12 : 4800т. 00т. тг.
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ПИЩЕВЫЕ ПРОИЗВОДСТВА
ТЕОРЕТИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ ПИЩЕВЫХ ПРОИЗВОДСТВ. ИССЛЕДОВАНИЯ
Кл.слова (ненормированные):
пищевые производства -- пищевые продукты -- зернопродукты -- переработка зерна -- хранение зерна -- сочное растительное сырье -- сырье -- молочные продукты -- крахмал -- дрожжи хлебопекарные -- химический состав -- желирующие вещества -- ТарГУ 60 лет -- учебное пособие
Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
5.
Подробнее
664(075)
Б 40
Бектасов, Б. Ө.
Тағам өндірісінің технологиялық жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы / Б. Ө. Бектасов, М. К. Бралиев. - Алматы : Альманахъ, 2019. - 460 б. - ISBN 978-601-319-056-3 : 8100.00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
ТАМАҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕОРИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- пастерленген сүт -- жармалық дақылдар -- сүзбе өндірісі -- астық бетін тазарту -- триерлер -- магниттік сепараторлар -- астық сепараторлары -- ылғалдыратын машиналар -- жуатын машиналар -- оқу құралы -- тағам өндірісінің жабдықтары -- ауа сепараторлары -- оқу құралы -- котлеттерді қалыптау -- Қазақстан Республикасының Білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Тағам, азық-түлік өнеркәсібіндегі технологиялық жабдықтардың жұмыс процестерінің, әрекет ету принципінің негіздері, құрылысы және негізгі техникалық мәліметтер жазылған. Машиналар мен аппараттардың жазылуы тағам өндірісі саласындағы технологиялық жабдықтардың жалпы қабылданған жіктеліміне сәйкес келтірілген:шикізат пен жарты фабрикаттарды негізгі өндірістік операцияларға әзірлеуге арналған жабдықтар, шикізат пен жарты фабрикаттарды бөлу және қосу арқылы механикалық тұрғыда қайта өңдеуге арналған жабдықтар, жылу және масса алмасу процестерін жүргізуге арналған жабдықтар, дайын өнімді құтылауға қапталамауға арналған жабдықтар, жабдықтар конструкцияларын жетілдіруге негізделген есептер.
Доп.точки доступа:
Бралиев, М.К.
Экземпляры всего: 5
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (4)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (4)
Б 40
Бектасов, Б. Ө.
Тағам өндірісінің технологиялық жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы / Б. Ө. Бектасов, М. К. Бралиев. - Алматы : Альманахъ, 2019. - 460 б. - ISBN 978-601-319-056-3 : 8100.00 тг.
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
ТАМАҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕОРИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- пастерленген сүт -- жармалық дақылдар -- сүзбе өндірісі -- астық бетін тазарту -- триерлер -- магниттік сепараторлар -- астық сепараторлары -- ылғалдыратын машиналар -- жуатын машиналар -- оқу құралы -- тағам өндірісінің жабдықтары -- ауа сепараторлары -- оқу құралы -- котлеттерді қалыптау -- Қазақстан Республикасының Білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Тағам, азық-түлік өнеркәсібіндегі технологиялық жабдықтардың жұмыс процестерінің, әрекет ету принципінің негіздері, құрылысы және негізгі техникалық мәліметтер жазылған. Машиналар мен аппараттардың жазылуы тағам өндірісі саласындағы технологиялық жабдықтардың жалпы қабылданған жіктеліміне сәйкес келтірілген:шикізат пен жарты фабрикаттарды негізгі өндірістік операцияларға әзірлеуге арналған жабдықтар, шикізат пен жарты фабрикаттарды бөлу және қосу арқылы механикалық тұрғыда қайта өңдеуге арналған жабдықтар, жылу және масса алмасу процестерін жүргізуге арналған жабдықтар, дайын өнімді құтылауға қапталамауға арналған жабдықтар, жабдықтар конструкцияларын жетілдіруге негізделген есептер.
Доп.точки доступа:
Бралиев, М.К.
Экземпляры всего: 5
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (4)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (4)
Беті 1, Нәтижелерін: 5