QR-код құжаттың
>633.1:006
Ж27
Жантаева, А. Б.
Органолептикалық және физико-химиялық көрсеткіштері бойынша астық және астық өнімдерінің сапасын зерттеу [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Құсмұхамбетов М.Е. - Тараз : [б. и.], 2018. - 82 б. - )
УДК | 633.1:006 |
Рубрики: СТАНДАРТТАУ ЖӘНЕ СЕРТИФИКАТТАУ
Кл.слова (ненормированные):
Астықтың ылғалдылығы -- химиялық құрамы -- клейковина сапасы -- ұн клейковинасы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)