Қауын езбесінің агар-агардың құрылымдануына әсері [Мәтін] /Таныбаева, Айнұр Қабдрасұловна.

 

QR-код құжаттың

Бағалар: 0

544.77
Т18

Таныбаева, Айнұр Қабдрасұловна.
    Қауын езбесінің агар-агардың құрылымдануына әсері [Мәтін] : хим. ғ. канд. дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ЖМҒА академигі, хим. ғ. д-ры, проф. Мұсабеков Қ. Б. - Алматы : әл- Фараби атындағы Қазақ Ұлттық университеті, 2010. - 26 б.: Библиогр.: б. 17-18. - )

УДК
544.77

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   КОЛЛОИДТЫҚ ХИМИЯ ЖӘНЕ ФИЗИКА-ХИМИЯЛЫҚ МЕХАНИКА

Кл.слова (ненормированные):
химия -- коллоидтық химия -- физика-химиялық механика -- қауын езбесі -- кондитерлік тағам ингредиенттері -- табиғи полимерлер -- хим. ғ. канд.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)