Сүрлем азықтарын дайындаудың биологиялық тәсілдері Мәтін/Изембаева, А.Қ.

 

QR-код құжаттың

Бағалар: 0

574(075)
И 33

Изембаева, А. Қ.
    Сүрлем азықтарын дайындаудың биологиялық тәсілдері Мәтін : научное издание / А. Қ. Изембаева. - [Б. м. : б. и.], 2020. - 94 б. - 00.00 тг.

УДК
574(075)

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

Кл.слова (ненормированные):
өсімдік азықтарын сүрлемдеу -- биологиялық сапа -- табиғи-биологиялық құндылық -- жүгері сүрлемі -- энергетикалық қоректілік -- микроорганизмдер -- "SillaPrime" консерванты -- биологиялық консервант -- бұршақ тұқымдастар -- жоңышқа -- эспарцет -- клетчатка -- углеводтар -- диссертация
Экземпляры всего: 1
ДҚҮС (1)
Свободны: ДҚҮС (1)