Құрт - ұлттық сүт өнімін дайындау технологиялау жасау Мәтін/Мұратбек, Р.Е.

 

QR-код құжаттың

Бағалар: 0

637.146.3(043)
М 84

Мұратбек, Р. Е.
    Құрт - ұлттық сүт өнімін дайындау технологиялау жасау Мәтін : научное издание / Р. Е. Мұратбек. - [Б. м. : б. и.], 2020. - 70 б. - 00.00 тг.

УДК
637.146.3(043)

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАРЫ

Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімдері -- құрт шикізаты -- ұлттық өнім -- зерттеу объектісі -- органолептикалық қасиеттері -- тары жармасы -- сүттің құрамы -- сүттің тағамдық құндылығы -- сүтті зарарсыздандыру -- тары қосылған құрт -- құртты өңдеу технологиясы -- техникалық шарттар -- диссертация
Экземпляры всего: 1
ДҚҮС (1)
Свободны: ДҚҮС (1)