"Бурненский сырзавод" ЖШС кәсіпорында сүт өнімдерінің қоюлану процесінің сапасын жетілдіру жолдары [Мәтін] /Әшімова, А.Т.

 

Scan me!
QR-код құжаттың

Бағалар: 0

637.1.026(043)
Ә95

Әшімова, А. Т.
    "Бурненский сырзавод" ЖШС кәсіпорында сүт өнімдерінің қоюлану процесінің сапасын жетілдіру жолдары [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к.,доцент Туралина М.Т. - Тараз : [б. и.], 2017. - 90 б. - )

УДК
637.1.026(043)

Рубрики: ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП

   СТАНДАРТТАУ ЖӘНЕ СЕРТИФИКАТТАУ

Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімдері -- сүт құрамы -- сүтқышқылдары -- сұттің ашуы -- сүт құрамы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)