QR-код құжаттың
>637.127.6
Қ58
Қозықанқызы, С.
Сиырдың уыз сүтінен жасалған ұлттық белокты паста өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : техн.ғ.к.дис.автореф.- 05.18.04: Ет,сүт,балық өнімдерінің технологиясы және тоңазыту өндірісі / Ғылыми жетекші:филолог.ғ.д-ры, проф. Шоманов Ө.Ш. - Алматы : АТУ, 2006. - 22 б. - )
УДК | 637.127.6 |
Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ
ҚАЗАҚСТАННЫҢ МАЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ
Кл.слова (ненормированные):
мал шаруашылығы -- ет -- сүт -- балық -- агро өнеркәсібі -- техн.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)