
637.53
Т52
Токаев, Серік Дюсенгалиевич.
Ет-сүйекті ұнды жылу мен өндеуді жетілдіру үшін кептіру процесін қарқындату [Мәтін] : экон.ғ.к.дис. ... автореф.-05.18.12: Тамақ өндірістерінің процестері мен аппараттары / Ғылыми жетекші: техн.ғ.д-ры, проф.Жайлаубаев. - Семей : СемМУ, 2008. - 22 б. - )
УДК | 637.53 |
Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ ҒЫЛЫМДАРЫ
ҚАЗАҚСТАННЫҢ МАЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ
Кл.слова (ненормированные):
мал шаруашылығы -- мал жемі -- тамақ өндірістерінің процестері -- жетілдірілген престеу -- кептіру -- ет өнімдері -- энергия шығыны -- техн.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)