Бифидобактериялар енгізілген сарысу мен дәнді өнімдер негізіндегі сүтқышқылды сусынның технологиясын жасау [Мәтін] /Қасымова, Р.С.

 

QR-код құжаттың

Бағалар: 0


Қасымова, Р. С.
    Бифидобактериялар енгізілген сарысу мен дәнді өнімдер негізіндегі сүтқышқылды сусынның технологиясын жасау [Мәтін] : технология және технология магистрі академиялық дәрежесін алу үшін магистрлік диссертациясы / Ғылыми жетекшісі: доктор PhD Боранкулова А.С. - Тараз : [б. и.], 2015. - 86 б. - )

Рубрики: ТЕХНИКА

   АЗЫҚ ТҮЛІК ТАҒАМДАРЫ ТЕХНОЛОГИЯСЫ

Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімдері -- бифидобактериялар -- сарысу -- дәнді өнімдер -- сүт қышқылды сусын -- бидай үлпектері -- технологиялық нобай -- ашымал -- бидай жармасы -- бидай -- магистрлік диссертация
Свободных экз. нет