Орамына байланысты сүт өнімінің сапа көрсеткіштерін салыстырмалы бағалау [Мәтін] /Усеналиева, А.Р.

 

QR-код құжаттың

Бағалар: 0

637.143.2(043)
У73

Усеналиева, А. Р.
    Орамына байланысты сүт өнімінің сапа көрсеткіштерін салыстырмалы бағалау [Мәтін] : 6М072700-Азық-түлік тағамдары технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к. Ә.Қ.Садыбаев. - Тараз : [б. и.], 2019. - 65 б.

УДК
637.143.2(043)

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ

Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- сүт өнімі -- құрғақ сүтқышқылы -- концентрат -- микробиологиялық зерттеу -- орау материалдары -- магистрлік диссертация -- өнімді сақтау барысы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)